מתלבט לגבי מקרן לקולנוע ביתי
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אם אלו האופציות היחידות וסוף הסיפור
הייתי בודק שאני לא רגיש לDLP ולוקח את הLT260 בלי לחשוב.
אבל אם בא לך, ספר לנו מה התקציב ומה הדרישות ואולי נציע אפשרויות חלופיות.
רק דוגמא פשוטה, אם מישהו יכול להביא לך מחו"ל מקרן כמו אופטומה HD70 או מיצובישי HD1000 שניהם בעלות של 1000$ , הרווחת מקרן ברזולוצית HDTV שאוכל את המועמדים שהבאת.
מקרנים זה תחום שבו המחירים יורדים דרסטית כל שנה, מקרן כמו LT260 יכל לעלות בארץ לפני שנתיים כ20000 ש"ח, היום בסכום הזה אפשר להשיג שלושה מקרנים טובים ממנו.
אבל אם בא לך, ספר לנו מה התקציב ומה הדרישות ואולי נציע אפשרויות חלופיות.
רק דוגמא פשוטה, אם מישהו יכול להביא לך מחו"ל מקרן כמו אופטומה HD70 או מיצובישי HD1000 שניהם בעלות של 1000$ , הרווחת מקרן ברזולוצית HDTV שאוכל את המועמדים שהבאת.
מקרנים זה תחום שבו המחירים יורדים דרסטית כל שנה, מקרן כמו LT260 יכל לעלות בארץ לפני שנתיים כ20000 ש"ח, היום בסכום הזה אפשר להשיג שלושה מקרנים טובים ממנו.
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תקציב כ-6000 ש"ח
לכן העדפתי ללכת על יד שניה
דרישות - ישמש כנראה רק לסרטי DVD עם אפשרות לשימוש ממש מועט כטלויזיה.
יקרין אצלי בחדר. אולי בעתיד (שנה לפחות) יעבור לסלון.
גודל החדר - 2.70 על 3.60
כאשר ההקרנה מתבצעת על הקיר של ה2.70
עוד משהו שצריך לדעת?
לכן העדפתי ללכת על יד שניה
דרישות - ישמש כנראה רק לסרטי DVD עם אפשרות לשימוש ממש מועט כטלויזיה.
יקרין אצלי בחדר. אולי בעתיד (שנה לפחות) יעבור לסלון.
גודל החדר - 2.70 על 3.60
כאשר ההקרנה מתבצעת על הקיר של ה2.70
עוד משהו שצריך לדעת?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שני המקרנים שציינת אמורים לעלות משמעותית פחות מהסכום שציינת
ובנוסף להמלצה של מרטין, שני המקרנים שציינתי הם מקרני 1000$ בחו"ל, אם היבואנים בארץ לא השתגעו, הם אמורים להכנס לך בתקציב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם מביאים לך מארה"ב ואתה לא רגיש לבעיות של DLP, לך על ה Mitsubishi HC3000. זה מקרן DLP הרבה יותר טוב מאשר הדגמים הפשוטים שהוצעו כאן, ויכנס לך בתקציב של 6 אלף ש"ח.
לקנות מהיבואן הרשמי בארץ, זה פינוק השמור לעשירים, או טעות של תמימים. בתור פורום שאמור לעזור לישראלים בתחום המקרנים, אני חושב שהמשפט האחרון שלי צריך להופיע בראש הפורום, ב Sticky (מצד שני זה יקשה לקבל יחידות בדיקה מהיבואנים, אז אולי עדיף שלא).
המחליף שלו כבר נמכר בארץ, במחיר חולני בו ניתן ליבא מקרן 1080p מחו"ל (כולל מיסים והכל).בתקציב הזה תנסה לחפש פנסוניק 900 (אם לא עכשיו אז בקרוב מאוד כשיתחילו את השיווק של המחליף שלו בארץ)....
כל היבואנים הרשמיים בארץ משוגעים, ולכן גם בלי לבדוק אני אומר לך שהמחיר הרשמי בארץ יהיה גבוה באלפי שקלים מהתקציב של הבחור.ובנוסף להמלצה של מרטין, שני המקרנים שציינתי הם מקרני 1000$ בחו"ל, אם היבואנים בארץ לא השתגעו, הם אמורים להכנס לך בתקציב....
לקנות מהיבואן הרשמי בארץ, זה פינוק השמור לעשירים, או טעות של תמימים. בתור פורום שאמור לעזור לישראלים בתחום המקרנים, אני חושב שהמשפט האחרון שלי צריך להופיע בראש הפורום, ב Sticky (מצד שני זה יקשה לקבל יחידות בדיקה מהיבואנים, אז אולי עדיף שלא).