note 7 התרשמות ראשונית..
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
שלום
אתחיל ואומר שזה האנדרויד הראשון שלי, אחרי שלושה אייפונים ושנה וחצי עם ווינדוס.
יש לי את הטלפון שישה ימים, ועד עכשיו הכל עובד ממש חלק וטוב.
עוד אין לי מגן, ואני חושב שאני חייב כזה, למרות שאף פעם לא היה לי ולא היה לי צורך, אבל הNOTE חלק מאוד וזה עניין של זמן עד שיפול לי מהיד.
מבחינת המראה, אני בעננים, אומנם הEDGE אינו גדול כמו בגאלקסי, אבל התוצאה היא שזה לא נראה כמו גימיק. יש לו את האפשרויות של הEDGE אבל זה ממש לא שימושי. המסך המעוגל נראה מדהים, ללא גבולות.
איכות התמונה אדירה! לפעמים זה נראה כאילו יש עליו מדבקה, מדהים! הבהירות שאני כיוונתי היא בערך 25% וזה יותר ממספיק. בלי ספק התמונה הכי טובה שראיתי בטלפון
פתיחת המכשיר עם סורק הרישתית עובד מהר מאוד, אין שום זמן המתנה וברגע שהעניים במקום, המכשיר פתוח, אבל מבחינת נוחות זו התעסקות, מה הטעם להרים את המסך (SLIDE) כדי לפתוח את האופציה, מאשר פשות להניח את האצבע בקפתור הבית? לפחות לי זה נראה כמו גימיק שייעלם לו.
העט עובדת ממש טוב, מאוד אינטואטיבי, ובגיליונות אקסל היא מאוד עוזרת. לי אישית זו תוספת מעולה.
השמע (עדיין טלפון כן..) מדהים, זו ההפתעה הכי גדולה במכשיר הזה מבחינתי. זהו הטלפון הכי טוב שהיה לי מעולם (כולל גלאקסי 6 של אשתי) המיקרופון גם מעולה, ועושה רושם שהצד השני של השיחה לא יודע שאני במיקרופון.
הסוללה טובה, אתמול, אחרי יום שלם של שיחות, משחקים, וקריאה (לא GPS) סיימתי את היום עם 37% שזה מעולה.
המצלמה נראת טובה, אבל עוד לא יצא לי לאתגר אותה בשביל חו"ד אמיתית.
אני לא חושב שאני צריך לכתוב שהוא: מהיר, חלק, מתחבר להכל וכו
אשמח לענות על כל שלה למתעניינים, אני בנתיים ממליץ בחום!
אתחיל ואומר שזה האנדרויד הראשון שלי, אחרי שלושה אייפונים ושנה וחצי עם ווינדוס.
יש לי את הטלפון שישה ימים, ועד עכשיו הכל עובד ממש חלק וטוב.
עוד אין לי מגן, ואני חושב שאני חייב כזה, למרות שאף פעם לא היה לי ולא היה לי צורך, אבל הNOTE חלק מאוד וזה עניין של זמן עד שיפול לי מהיד.
מבחינת המראה, אני בעננים, אומנם הEDGE אינו גדול כמו בגאלקסי, אבל התוצאה היא שזה לא נראה כמו גימיק. יש לו את האפשרויות של הEDGE אבל זה ממש לא שימושי. המסך המעוגל נראה מדהים, ללא גבולות.
איכות התמונה אדירה! לפעמים זה נראה כאילו יש עליו מדבקה, מדהים! הבהירות שאני כיוונתי היא בערך 25% וזה יותר ממספיק. בלי ספק התמונה הכי טובה שראיתי בטלפון
פתיחת המכשיר עם סורק הרישתית עובד מהר מאוד, אין שום זמן המתנה וברגע שהעניים במקום, המכשיר פתוח, אבל מבחינת נוחות זו התעסקות, מה הטעם להרים את המסך (SLIDE) כדי לפתוח את האופציה, מאשר פשות להניח את האצבע בקפתור הבית? לפחות לי זה נראה כמו גימיק שייעלם לו.
העט עובדת ממש טוב, מאוד אינטואטיבי, ובגיליונות אקסל היא מאוד עוזרת. לי אישית זו תוספת מעולה.
השמע (עדיין טלפון כן..) מדהים, זו ההפתעה הכי גדולה במכשיר הזה מבחינתי. זהו הטלפון הכי טוב שהיה לי מעולם (כולל גלאקסי 6 של אשתי) המיקרופון גם מעולה, ועושה רושם שהצד השני של השיחה לא יודע שאני במיקרופון.
הסוללה טובה, אתמול, אחרי יום שלם של שיחות, משחקים, וקריאה (לא GPS) סיימתי את היום עם 37% שזה מעולה.
המצלמה נראת טובה, אבל עוד לא יצא לי לאתגר אותה בשביל חו"ד אמיתית.
אני לא חושב שאני צריך לכתוב שהוא: מהיר, חלק, מתחבר להכל וכו
אשמח לענות על כל שלה למתעניינים, אני בנתיים ממליץ בחום!
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תתחדש ותיהנה. תראה קצת סרטונים ביוטיוב על עולם האנדרואיד, בטוח ישדרג לך את החווייה אם עולם האנדרואיד חדש לך.
קנית את המכשיר הטוב ביותר שקיים היום. תיהנה מהטייטל שיחזיק חודש בערך
מאיפה קנית את המכשיר? כמה עלה לך?
קנית את המכשיר הטוב ביותר שקיים היום. תיהנה מהטייטל שיחזיק חודש בערך
מאיפה קנית את המכשיר? כמה עלה לך?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

קניתי בארה"ב עם תוכנית, ככה שזה לא רלוונטי כמה אני משלם. תאמין לי שבארץ יותר זול, המחיר הוא 890$ ללא תוכנית. אני משלם 34$ לחודש ואחרי שנה אני יכול להחליף למחשיר חדש, ככה כל שנה. זה מAT&T
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אחלה. לא שמתי לב שאתה מניו-יורק.
יצא לך לשבת על המצלמה?
יצא לך לשבת על המצלמה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

יצא, אחלה מצלמה.
התמונה המצורפת צולמה מתוך רכב במהירות 90 קמ"ש.. אני יכול להגדיל אותה עד למצב שאני קורא את לוכית הראשוי של הרכב מקדימה, וזה כשהפוקוס הוא באיזור הבהיר
התמונה המצורפת צולמה מתוך רכב במהירות 90 קמ"ש.. אני יכול להגדיל אותה עד למצב שאני קורא את לוכית הראשוי של הרכב מקדימה, וזה כשהפוקוס הוא באיזור הבהיר
.He who knows the past controls the future
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
תודה על הסקירה
מזל טוב
תתחדש ותהנה
מזל טוב