מבצע לחברי HT על מסך OLED מדגם 55EG920Y .
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בהמשך להשקה שנערכה אתמול ולבקשות הגולשים למבצעים מיוחדים, יש כרגע את המבצע שפורסם גם במאמר ההזמנה לאירוע:
מסך OLED ברזולוצית 4K-UHD קעור במחיר מיוחד לחברי האתר בלבד לרגל ההשקה.
[imgbig]http://www.hometheater.co.il/images/art ... EG920Y.jpg[/imgbig]
מאפיינים מרכזיים:
גודל: 55" - קעור
רזולוציה: 3840x2160 - 4K
טכנולוגיה: OLED
טלוויזיה חכמה webOS2.0
לפרטים נוספים: lg-55EG920Y
מחיר: 15,990 ש"ח + שובר לרכישה חוזרת בחנות בשווי 1,000 ש"ח
מחיר מומלץ לצרכן 17,990 ש"ח
המבצע בתוקף עד וכולל 1/9/2016 או עד גמר המלאי.
ניתן לממש את המבצע בחנויות (רק לציין שהגעתם דרך HT):
פיוצ'ר אודיו וידאו בע"מ - כתובת צקלג 21, ת"א, טלפון בחנות - 03-5628444
אניגמה אודיו וקולנוע ביתי בע"מ – דרך בר יהודה 300-בנין לב הצומת -צ'ק פוסט, חיפה, טלפון בחנות – 04-8211589, ישראל לופו – מנהל – 052-4200610,
סינימה סאונד בע"מ, שדרות דואני 18, יבנה, טלפון בחנות 08-9431870, יוסי עייני (בעל החנות) 054-7979737
מסך OLED ברזולוצית 4K-UHD קעור במחיר מיוחד לחברי האתר בלבד לרגל ההשקה.
[imgbig]http://www.hometheater.co.il/images/art ... EG920Y.jpg[/imgbig]
מאפיינים מרכזיים:
גודל: 55" - קעור
רזולוציה: 3840x2160 - 4K
טכנולוגיה: OLED
טלוויזיה חכמה webOS2.0
לפרטים נוספים: lg-55EG920Y
מחיר: 15,990 ש"ח + שובר לרכישה חוזרת בחנות בשווי 1,000 ש"ח
מחיר מומלץ לצרכן 17,990 ש"ח
המבצע בתוקף עד וכולל 1/9/2016 או עד גמר המלאי.
ניתן לממש את המבצע בחנויות (רק לציין שהגעתם דרך HT):
פיוצ'ר אודיו וידאו בע"מ - כתובת צקלג 21, ת"א, טלפון בחנות - 03-5628444
אניגמה אודיו וקולנוע ביתי בע"מ – דרך בר יהודה 300-בנין לב הצומת -צ'ק פוסט, חיפה, טלפון בחנות – 04-8211589, ישראל לופו – מנהל – 052-4200610,
סינימה סאונד בע"מ, שדרות דואני 18, יבנה, טלפון בחנות 08-9431870, יוסי עייני (בעל החנות) 054-7979737
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
עסקה יפה.
למי שלא יודע ה-920 כולל HDR10, 4K ותלת מימד פסיבי ובעצם ההבדל העיקרי בינו לבין המסכים החדשים שהוכרזו עכשיו הוא בכך שיש לו web OS 2.0 במקום 3.0
למי שלא יודע ה-920 כולל HDR10, 4K ותלת מימד פסיבי ובעצם ההבדל העיקרי בינו לבין המסכים החדשים שהוכרזו עכשיו הוא בכך שיש לו web OS 2.0 במקום 3.0
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
*אין לו גם תמיכה בדולבי ויז'ן, אין בו את השיפורים ש LG הכניסו באחידות הפאנל, יכולת באפורים ופיצ'ר שטיפת המסך*
אגב, משהו שקצת לא דובר עליו הרבה בפורום ויחסית חדש, גם בחו"ל, הוא התווספות תמיכה ב- HDR בפלטפורמת נטפליקס גם במסכים הקודמים של 2015, היינו ה- EG920 וה- EF950 ועוד כמה מסכים..
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1471596865
אבל עדיין, אחלה מסך.
אגב, משהו שקצת לא דובר עליו הרבה בפורום ויחסית חדש, גם בחו"ל, הוא התווספות תמיכה ב- HDR בפלטפורמת נטפליקס גם במסכים הקודמים של 2015, היינו ה- EG920 וה- EF950 ועוד כמה מסכים..
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1471596865
אבל עדיין, אחלה מסך.
נטפליקס עובדים בדולבי ויז'ן או HDR10?
העסקה מפתה, הבעיה היא שבתצוגה הדגמים של שנה קודמת הציגו Halo מובחן סביב אובייקטים בהירים מול רקע שחור.
בדגמים הנוכחיים הרגע היה שחור מוחלט. גם גמוט הצבעים הרחב יותר היה מרשים. הדמו שהוצג עם המון ירוקים היה יפה, וכנראה לא הציגו אותו על דגמים של שנה קודמת מסיבה טובה
העסקה מפתה, הבעיה היא שבתצוגה הדגמים של שנה קודמת הציגו Halo מובחן סביב אובייקטים בהירים מול רקע שחור.
בדגמים הנוכחיים הרגע היה שחור מוחלט. גם גמוט הצבעים הרחב יותר היה מרשים. הדמו שהוצג עם המון ירוקים היה יפה, וכנראה לא הציגו אותו על דגמים של שנה קודמת מסיבה טובה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

שמעתי כבר המון פעמים את העניין הזה לגבי ההילה מסביב לאובייקטים בדגמים קודמים של OLED. עדיין לא ראיתי דבר כזה, לא משנה כמה חפשתי. לדעתי, אם יש הילה מסביב לאובייקט זה או בגלל תופעה פיסיולוגית של הראייה שמסונוורים מהאור וזה נראה שהאור של החלק המואר גולש מחוץ לגבולות האובייקט או שרמת הבהירות במסך לא הוגדרה נכון או משהו כזה. עוד אפשרות היא שפשוט הפיקסלים שפולטים אור משפיעים מעט וזורקים מעט אור על השכנים שלהם. זה בכל מקרה לא נפלט מהפיקסלים שאמורים להיות כבויים ושחורים. יש לי OLED ואין אצלי תופעה כזו או לפחות לא משהו שהצלחתי לראות אחרי כמעט שנה של שימוש. מוזמנים לבוא ולהיווכח בעצמכם או לחלופין אשמח אם מישהו יראה לי איפה אני טועה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
היית בהשקה לחברי הפורום? זה היה מאוד בולט.
הציגו איזה לוגו עם קצת כיתוב שמתרוצץ על המסך. כמו שומר מסך קטן כזה.
זו לא תופעה פסיכו-ויזואלית. ראו הילה גדולה למדי מסביב לאובייקט בצבעים כחולים/סגולים, בהערכה גסה גדולה פי 2-3 מהאובייקט המוצג. לא הילה קטנה בהירה כתוצאה מהבהירות.
במסכי הדור החדש לא היה שמץ של הילה, ושאר הרקע היה פשוט שחור.
יכול להיות שבפועל זה לא כל כך מורגש בתוכן אמיתי, לא יודע.
הציגו איזה לוגו עם קצת כיתוב שמתרוצץ על המסך. כמו שומר מסך קטן כזה.
זו לא תופעה פסיכו-ויזואלית. ראו הילה גדולה למדי מסביב לאובייקט בצבעים כחולים/סגולים, בהערכה גסה גדולה פי 2-3 מהאובייקט המוצג. לא הילה קטנה בהירה כתוצאה מהבהירות.
במסכי הדור החדש לא היה שמץ של הילה, ושאר הרקע היה פשוט שחור.
יכול להיות שבפועל זה לא כל כך מורגש בתוכן אמיתי, לא יודע.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הייתי בהשקה, ישבתי בסוף מאחורה ודי רחוק ממסכי ה- OLED. גם לא הבחנתי בזה לאחר מכן כשנגמר האירוע אבל מצד שני התכנים שהוצגו גם לא איפשרו לי בכלל להבחין בזה. בכל אופן, שמעתי את זה גם בעבר, על מסכים קודמים. כאמור, אני חי עם מסך OLED מעל חצי שנה ומעולם לא הבחנתי במה שאתה ואחרים מתארים. אני לא טוען שמשהו לא קיים וטוען שאנשים משוגעים וכו', זו ממש לא הנקודה, רק רושם את מה שאני רואה אצלי בפועל בעיניים. ובאמת אשמח אם מישהו יוכל להראות אצלי פיסית על מה אתם מדברים, מסקרנות נטו.
- oferlaor
- מנהל

מאוד יכול להיות שיש שם עיבוד תמונה שגורם לזה כי אני באמת לא מדדתי את זה בזמנו במסכים מהדורות הקודמים.
Netflix תומכים ב-HDR10 וגם ב-dolby vision. לגבי אחידות הפאנל - נראה לי שלא הבנתם - השיפור בפאנל לא היה באחידות שלו אלא בתאימות שלו לגבי גמוט P3. קשה לדעת אם ה-920 כולל את השינוי הזה (זה משהו שנצטרך לבדוק בכדי לדעת). הימור שלי שגם זה בפנים.
Netflix תומכים ב-HDR10 וגם ב-dolby vision. לגבי אחידות הפאנל - נראה לי שלא הבנתם - השיפור בפאנל לא היה באחידות שלו אלא בתאימות שלו לגבי גמוט P3. קשה לדעת אם ה-920 כולל את השינוי הזה (זה משהו שנצטרך לבדוק בכדי לדעת). הימור שלי שגם זה בפנים.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בטח שזוכרים,
אני הייתי זה שהעיר את ההערה על הHALO EFFECT ובירור ראו את זה על גבי שני המסכים משנה שעברה לעומת מסך הדגל מהשנה שהיה נקי מהבעיה הזו.
בנוסף, לדעתי גם מסכי הLCD כוונו לOVER בהירות כדי להמחיש את השחור של הOLED.
אני הייתי זה שהעיר את ההערה על הHALO EFFECT ובירור ראו את זה על גבי שני המסכים משנה שעברה לעומת מסך הדגל מהשנה שהיה נקי מהבעיה הזו.
בנוסף, לדעתי גם מסכי הLCD כוונו לOVER בהירות כדי להמחיש את השחור של הOLED.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Nemesis
@firebird
אני מניח שאתם מדברים על הלוגו של ה- "אין אות" שרץ על רקע המסך השחור?
ניסיתי לצלם אצלי את הלוגו הזה, משלושה מרחקים. לא מזהה שום הילה, לא בעיניים ולא עם המצלמה. (עברתי בין כל מצבי התמונה ובכולם אני לא רואה את ההילה.) אם לא הבנתי נכון, אשמח אם תרחיבו מה עליי לחפש ובאיזה מצב וכו'.. תודה.
*המסך עליו צילמתי הוא ה- 55EC939Y בחדר יחסית חשוך. צירפתי מטה את התמונות, ליחצו להגדלה, עשו זום וכו'. ההארה ברמת הפיקסל ואין שום הארה של/על הפיקסלים הסמוכים.*

@firebird
ניסיתי לצלם אצלי את הלוגו הזה, משלושה מרחקים. לא מזהה שום הילה, לא בעיניים ולא עם המצלמה. (עברתי בין כל מצבי התמונה ובכולם אני לא רואה את ההילה.) אם לא הבנתי נכון, אשמח אם תרחיבו מה עליי לחפש ובאיזה מצב וכו'.. תודה.
*המסך עליו צילמתי הוא ה- 55EC939Y בחדר יחסית חשוך. צירפתי מטה את התמונות, ליחצו להגדלה, עשו זום וכו'. ההארה ברמת הפיקסל ואין שום הארה של/על הפיקסלים הסמוכים.*

- oferlaor
- מנהל

·בתמונה הראשונה שלך יש הילה סביב הכיתוב(קטנה)jacko-il כתב:@Nemesis
@firebird
![]()
![]()
...
זה דיי ברור שבדגמים של השנה השחור הוא מוחלט בלי מילימטר של הילה סביב אובייקטים/כיתוב(שהיה בהדגמה)
דבר שלא היה קיים בדגמים הקודמים,וראו את זה באופן ברור בהדגמה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אין שום הילה בתמונה הראשונה, מה שיש שם בקטנה זה מהצילום. המצלמה של הפלאפון לא מסוגלת להוציא משהו טוב מזה. זה מעין סוג של סינוור או משהו כזה. בפירוש לא רואים שום הילה בעין בפועל..
במחשבה שנייה נזכרתי ששלושת המסכים שהיו בצד שמאל(אחד קעור ושניים שטוחים) היו עם שחור מוחלט ללא טיפת הילה .
מדובר על מכי OLED שרק אחד משלושתם (ה G6ׂ ) הוא דגם משנה זו.
ככל שזזת למסכים בצד ימין התחילו סימני הילה,עננות ושאר ירקות
מדובר על מכי OLED שרק אחד משלושתם (ה G6ׂ ) הוא דגם משנה זו.
ככל שזזת למסכים בצד ימין התחילו סימני הילה,עננות ושאר ירקות