שלום לחברי הפורום מסין הרחוקה,
אני נמצא כעת בנסיעת עסקים של כמעט שלושה שבועות, שכללה 4 ימים בהולנד וממשיכה כעת בשבועיים בסין.
במהלך שהותי בהולנד לא יכולתי להתאפק וקניתי מ-ONGEBRAND.NL שלושה ק"ג של קפה ירוק:
- Ecuador, Washed Arabica, Galapagos Island, San Cristobal, Hacienda Cafetal, Screen 18, Organic
- Ethiopia Arabica, Washed, Mocca, Wild Grown Forest Coffee
- Yemen, Unwashed Arabica, Mokha, Matari
יהיה מעניין לחזור לארץ ולקלות את הפולים החדשים. הרכישה לא היתה זולה ויצא כ-100 ש"ח לקילו ירוק (כולל משלוח מקומי בהולנד).
אפרופו קלייה, אז ממש בטרם עזיבתי את הארץ, קיבלתי את השולחן (עם פלטת עץ אקליפטוס) שהזמנתי, עליו הנחתי, כלאחר כבוד, את הקולה TORREFATTORE שחידשתי/שיפצתי לאחרונה.
כשאחזור לארץ, בעוד קצת פחות משבועיים, אשתדל לצלם סרטון וידאו קצר (כפי שהבטחתי) שמסביר על הקולה ותהליך שיפוצו.
בינתיים, מאחר ולא ממתין לי קפה קלוי כשאני חוזר לארץ, יש סיכוי שאקפוץ בסופ"ש הקרוב לשנחאי ואז אשתדל לבקר בבית קלייה בשם SUMERIAN COFFEE, שמקבל באינטרנט חוות דעת מאוד חיוביות. אנסה כמובן את האספרסו שלהם וגם ארכוש קרוב לוודאי כ-500 גר' קפה קלוי (יש להם שם שני זנים שמעניינים אותי: TANZANIA BOURBON ו-MEXICO CHIAPS TYPICA).
בינתיים, תמונות של הקולה, מונח על השולחן החדש, ממתין לחזרתי הביתה ולקלייה ראשונה בו!
שלום לחברי הפורום מסין הרחוקה....רכשתי פולי קפה ירוק מעניינים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
מחכה כבר לשמוע הרבה זמן
השולחן נראה אחלה

עכשיו תזמין את מאיר אדוני
השולחן נראה אחלה
עכשיו תזמין את מאיר אדוני
·docfeelgood כתב:מחכה כבר לשמוע הרבה זמן![]()
השולחן נראה אחלה
...
תודה. חחח...
צודק. הבטחתי ולכן (אשתדל) לקיים.
כבר הרבה זמן שאני רוצה להתחיל להשתמש בקולה, אבל עסוק מאוד.
רק בעוד 6 ימים חוזר לארץ ורק אז מקווה שאמצא זמן...גם לספק קצת הסברים וסרטון או שניים על תהליך השיפוץ וגם סופסוף להתחיל לקלות, או לפחות להתחיל ללמוד לקלות.