מתלבט בין שתי מכונות מאמזון

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
jjj פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
שם מלא: יעקב
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש מכונה אוטומטית בעיקר לאספרסו לשימוש ביתי, הצורך במקציף חלב מועט אם בכלל.
לאחר חיפוש הגעתי לשתי המכונות:

1. Philips HD8831 / Saeco Minuto
https://www.amazon.de/Philips-HD8831-Ka ... le_kitchen

2. Melitta E953-101
https://www.amazon.de/Melitta-E950-101- ... ta+950-101

אשמח לקבל חוות דעת על שימוש ואמינות המכונות.

תודה.

avivv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 410
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

לי אישית יש מכונה של מליטה 8 חודשים ואני מרוצה ממנה מאוד.
אם אתה מחליט ללכת על סאקו קרא קצת בפורום פה ראיתי כמה תגובות לא טובות במיוחד מבחינת האמינות שלהם.
לגבי רכישה באמזון של סאקו שים לב שיש מבצע באמיגו על מכונה דומה למה ששמת בלי מקציף חלב מתצוגה עם אחריות לשנה ב1500 ש"ח.

אסתי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0

שליחה #3 

הי,
יש לך את מליטה סולו&מילק? הזמנת דרך אמזון? אתה ממליץ?תודה:)

Engineer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 746
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #4 

לי יש את המליטה ה"סולו" הרגילה, ללא ההקצפה. צריך לבצע איתה תחזוקה כמו שצריך (הוצאת ראש החליטה ונקיונה רק כאשר המכונה כבויה), הצבת פילטר מים, ביצוע נקיונות תקופתיים. זו אחת המכונות האוטומטיות הכי זולות שניתן לקבל כאן באמזון האירופאי, בעוד שבארץ - "מליטה" כזו תעלה לך פי שתיים.
ניתן לחילופין, למצוא באמזון, מכונות של SAECO , (אני לא ממליץ על SAECO, אבל אם התקציב דוחק...) מדגמים כגון XSMALL ,VAPORE במחיר זול יחסית לאחרות (וזאת במידה ואת\ה לא זקוק להקצפה של חלב).

לגבי המליטה ,אודה אגב שהיו לי איתה מספר תקלות, אבל היא עדיין נותנת תמורה טובה למחיר לדעתי,הקפה חם לוהט (אם תבחר\י באפשרות לטמפרטורה הגבוהה ביותר) ולגבי סוגי הפולים השונים- ברור כאן כי לא כל רבדי הטעמים אכן מורגשים במכונה הזו (כיאה לכל מכונה אוטמטית שמגבלותיה ידועות), אבל מד שני ,ברור הוא שעם הנוחות (מכונה אוטומטית) יהיו חייבים להיות מעט פשרניים לגבי הטעם.

הקטע הוא שאם תרצה לדלג לליגה האוטומטית הגבוהה יותר מהמליטה למשל, המחיר יטפס כפליים (JURA) ואז כבר לא בטוח שזה משתלם כי במחירים של JURA ניתן לקנות מספר מכונות כאלה של מליטה.

בכל מקרה, תמיד כדאי לגשת ולטעום בחנויות השונות את מנת האספרסו שלך ממכונות שונות (אלה שאת\ה מועמד\ת לרכוש- במידה ויש לך התלבטות לגבי כמה דגמים ספציפיים) לפני ביצוע ההחלטה על הרכישה.

avivv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 410
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

יש לי מליטה בריסטה זה דגם טיפה יותר מתקדם אבל דיי דומה לסולו מילק, רכשתי מאמזון, ממליץ בחום.

moskito
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

לי יש עדיין את הדלונגי 3300 שזה סוס עבודה החזיק ומחזיק לי שנים
התקדמתי למליטה CS טיפה יותר טובה.
למליטות יש את האותה שיטת מיצוי הקפה כך שאם אתה שותה אספרסו בעיקר
קח את הדגם היותר זול שלה.

במחשבה שניה תחשוב לעבור לחצי אוטומטית

jjj פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
שם מלא: יעקב
נתן תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

תודה רבה לכולם על העזרה והמידע. הזמנתי את המליטה סולו מאמזון Melitta E953-101, פילטרים וחומר ניקוי.
https://www.amazon.de/Melitta-E953-101- ... a+E953-101

המכונה הגיעה קצת באיחור, המשלוח לארץ היה מהיר אך התעכב בדואר בארץ.
זו ההזמנה הראשונה שלי מאמזון גרמניה ואני מרוצה, המכונה נוחה ופשוטה לתפעול, הקפה לטעמי טעים מאד, אספרסו חזק ומעט מר יותר לעומת המכונה הקודמת Odea go giro plus (קפה - Danessi).

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”