בעיה עם iclebo, לפעמים נתקע בחפץ, נכבה ל2 שניות, ואז נדלק וממשיך
-
OrenBen-Moshe
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי
יש לי בעיה עם ה iclebo
לפעמים הוא נתקע באיזה שולחן או כסא, נכבה לכ- 2 שניות, ואז נדלק בעצמו וממשיך כאילו לא קרה כלום.
זה כאילו שהוא חוטף זעזוע חזק כשהוא נכנס בדברים מה שגורם לו לכיבוי לכמה שניות ואז להידלק מחדש
מישהו יכול לעזור לי עם זה?
יש לי בעיה עם ה iclebo
לפעמים הוא נתקע באיזה שולחן או כסא, נכבה לכ- 2 שניות, ואז נדלק בעצמו וממשיך כאילו לא קרה כלום.
זה כאילו שהוא חוטף זעזוע חזק כשהוא נכנס בדברים מה שגורם לו לכיבוי לכמה שניות ואז להידלק מחדש
מישהו יכול לעזור לי עם זה?
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מצאתי את זה ביוטיוב, כנראה זה בעיה מוכרת אם יש את זה גם לו-
תראה בדקות: 00:32, 01:02 01:57 . הוא פשוט נכבה מרוב העוצמה שהוא נתקל בדברים
אולי להאט אותו בהגדרות? יש אפשרות כזאת?
תראה בדקות: 00:32, 01:02 01:57 . הוא פשוט נכבה מרוב העוצמה שהוא נתקל בדברים
אולי להאט אותו בהגדרות? יש אפשרות כזאת?
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

מקפיץ.
הרובוט לא באחריות.
לפעמים נתקע בחפץ, נכבה מעוצמת המכה (כנראה), ונדלק אחרי 2 שניות בערך וממשיך כאילו עסקים כרגיל
הרובוט לא באחריות.
לפעמים נתקע בחפץ, נכבה מעוצמת המכה (כנראה), ונדלק אחרי 2 שניות בערך וממשיך כאילו עסקים כרגיל
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

מקפיץ
מישה יודע אולי איך להוריד את המהירות של הרובוט דרך ההגדרות?
אולי אם הוא יתקע בדברים במהירות נמוכה הוא לא יתכבה
הרובוט הזה אמנם מנקה טוב, אבל מלא בתקלות ולא עמיד בעליל. מהרגע הראשון הרובוט הזה היה נראה לי כמו צעצוע לא עמיד וזה באמת ככה. חצי שנה מיום הקנייה הוא כבר נראה כאילו הוא הולך למות. תקלות צצות ונראות כללית של מוצר לא עמיד. כאילו תכננו אותו שהוא יתחיל לגסוס אחרי כמה חודשים.
מישה יודע אולי איך להוריד את המהירות של הרובוט דרך ההגדרות?
אולי אם הוא יתקע בדברים במהירות נמוכה הוא לא יתכבה
הרובוט הזה אמנם מנקה טוב, אבל מלא בתקלות ולא עמיד בעליל. מהרגע הראשון הרובוט הזה היה נראה לי כמו צעצוע לא עמיד וזה באמת ככה. חצי שנה מיום הקנייה הוא כבר נראה כאילו הוא הולך למות. תקלות צצות ונראות כללית של מוצר לא עמיד. כאילו תכננו אותו שהוא יתחיל לגסוס אחרי כמה חודשים.
@1OrenBen-Moshe
·
ישנה כמות לא מבוטלת של לקוחות שנכנסים לשנה הרביעית עם הרובוט. אחרי שנתיים של שיווק iclebo העלנו את האחריות לשלוש שנים. כך שאני לא מסכים למסקנות אליהן הגעת.
אני מציע לך, שוב,בדיוק כפי שהצעתי לך בטלפון (לדעתי יותר מפעם אחת) שתגיע אלינו לבדיקה חינם של הרובוט שקנית בחו"ל . כנראה שגם נפתור לך את הבעיה מבלי להוריד את מהירות הנסיעה. לשיקולך...
·
ישנה כמות לא מבוטלת של לקוחות שנכנסים לשנה הרביעית עם הרובוט. אחרי שנתיים של שיווק iclebo העלנו את האחריות לשלוש שנים. כך שאני לא מסכים למסקנות אליהן הגעת.
אני מציע לך, שוב,בדיוק כפי שהצעתי לך בטלפון (לדעתי יותר מפעם אחת) שתגיע אלינו לבדיקה חינם של הרובוט שקנית בחו"ל . כנראה שגם נפתור לך את הבעיה מבלי להוריד את מהירות הנסיעה. לשיקולך...