קניית מכונת קפה אוטומטית מאמזון גרמניה
שלום
ברשותי כיום מכונת קפה קפסולות ומקציף ואני חושב להתקדם למכונת קפה אוטומטית,
בימים האחרונים קראתי פה על האופציה של קניה מאמזון גרמניה, וראיתי שם מספר מבצעים
שנראים קצת זולים מדי
לדוגמה delhongi esam 5500 ב250 יורו כולל עלות המשלוח שלטענתם חדשה, התכתבתי איתם והעניין הוא שהם מעוניים בהעברה בנקאית בלבד, אני תמיד הזמנתי בחול עד היום בפייפל/כרטיס אשראי.
האם הנושא הזה מוכר לכם? האם זו תרמית?
אודה על התגובות
ברשותי כיום מכונת קפה קפסולות ומקציף ואני חושב להתקדם למכונת קפה אוטומטית,
בימים האחרונים קראתי פה על האופציה של קניה מאמזון גרמניה, וראיתי שם מספר מבצעים
שנראים קצת זולים מדי
לדוגמה delhongi esam 5500 ב250 יורו כולל עלות המשלוח שלטענתם חדשה, התכתבתי איתם והעניין הוא שהם מעוניים בהעברה בנקאית בלבד, אני תמיד הזמנתי בחול עד היום בפייפל/כרטיס אשראי.
האם הנושא הזה מוכר לכם? האם זו תרמית?
אודה על התגובות
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא הייתי מפחד מתרמית באמזון. יותר מדי מסודרים בשביל שטויות כאלה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
חפרתי על זה קצת באינטרנט, מסתבר שזו אכן תרמית ידועה באמזון גרמניה, הם פונים אליך בדף שלהם שתפנה אליהם במיעל, אתה כותב להם, מבקשים ממך את הפרטים שלך, כתובת וטלפון ואז מוציאים לך מייל מפוברק של אישור הזמנה מאמזון, כתובת המייל אצלי היתה
[email protected] ומנסים לשכנע אותך שהמוצר כבר יצא ועליך לבצע העברה בנקאית לחשבון שהוא כאילו אמזון ולאחר מכן הכסף יועבר למוכר, היזהרו
[email protected] ומנסים לשכנע אותך שהמוצר כבר יצא ועליך לבצע העברה בנקאית לחשבון שהוא כאילו אמזון ולאחר מכן הכסף יועבר למוכר, היזהרו
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם קונים באמזון בצורה רגילה אז אין בעייה.
אני מקבל מיילים של כאילו פייפאל מכתובות שנראות דומות - כמעט פתחתי לינק כזה (מבקשים סיסמה והכל). תמיד אפשר לחפש בלינק רשמי ולא למהר
אני מקבל מיילים של כאילו פייפאל מכתובות שנראות דומות - כמעט פתחתי לינק כזה (מבקשים סיסמה והכל). תמיד אפשר לחפש בלינק רשמי ולא למהר
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
- נתן תודות: 241 פעמים
- קיבל תודות: 328 פעמים
והמלצה כללית לא לגשת לחשבון לא של אמזון לא פייפל ולא איביי דרך קישורים ממיילים אלא רק ישירות.
גם אמאזון וגם איביי מזהירים מפני קיום עסקאות מחוץ לפלטפורמה והעברת אמצעי תשלום כי אז כמובן הם לא אחראים ולא מגבים.
גם אמאזון וגם איביי מזהירים מפני קיום עסקאות מחוץ לפלטפורמה והעברת אמצעי תשלום כי אז כמובן הם לא אחראים ולא מגבים.