התלבטות בין שני מכונות של נספרסו מנסה להבין מה ההבדל

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,

בימים אלו שוקל לרכוש מכונה (מתנה להורים) מתלבט בין שני דגמים:

CitiZ & Milk C121

Lattissima Touch

ניסתי לפשפש באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית. בחלק מהמקורות למדתי שהמקציף של Lattissima Touch פחות טוב, בחלק אמרו שדווקא הוא עדיף. על כל פנים, יש למישהו המלצה לאור ניסיון ? מה היתרונות הבולטים והחסרונות הבוטלים ?
הפער במחיר זניח ובכל זאת לא יודע מה עדיף?

עוד שאלה, לגבי הקפסולות האם נעול רק על קפסולות של נספרסו, והאם מישהו ניסה להזמין בחו"ל ויצא לו יותר זול ? (משיטוט בEBAY לא ראיתי שהמחיר זול משמעותית מהארץ).

אשמח לעצתכם.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17924
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

כבעלים של ה CitiZ & Milk C121 אני יכול להגיד שאני מאודדדדד מרוצה.

אצלי כבר כ 3 שנים . 0 תקלות

המקציף מעולה ההקצפה תמיד מצליחה רק חשוב לנקות אותו בסוף ההקצפה כדי שלא יצטברו שאריות חלב על תחתית המקציף מה שמשבש את פעולתו התקינה. בנוסף בסיום השימוש במכונה אני מוציא קצת מים חמים מהפיה, כדי לשטוף שאריות קפה. פעם בשנה אני מבצע ניקוי אבנית ,בעזרת החומר שהם מוכרים.

אני רוכש קפסולות בארץ לא מצאתי סיבה להזמין מחו"ל.

בהצלחה

alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הזמנתי את המכונה אבל עכשיו קיבלתי קצת פידבק שלילי מקווה שהטעו אותי:
אמרו לי שאין הקצפה קרה (לחלב) ואמרו שחסר פייה במכשיר ההקצפה. האם נכון ? וכמה זה מציק?

תודה !

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #4 

פיית הקצפה ממש לא קריטית בנספרסו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

זיווה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

@alex188
כאחת שמשתמשת בשתיהן ובעוד שתיים אחרות של מספרסו ולא, אין לי חנות אלה אחת אצלי אחת במשרד אחת אצל הוריי ועוד אחת ישנה מהעבר.

ההקצפה של הלטיסימה שונה מההקצפה של המקציף החיצוני אבל לא בקטע של טוב יותר או פחות. פשוט שונה. אתה תצטרך לטעום ולהחליט לבד מה אתה יותר אוהב. אני יותר אוהבת את זאת של המקציף החיצוני מאשר את זה של הלטיסימה.

ללטיסימה יתרון בכך שכפתור אחד עושה את כל הפעולה ואתה גם יכול להקציף יותר חלב ושים יותר חלב במיכל שאפשר לשים אותו במקרר אח״כ אם לא השתמשת בהכל. זה לא הרבה אבל זה קצת יתרון. מעבר לזה הקפה אותו קפה.

לגבי קפסולות. טעם וריח.... אנחנו כבר מזמן הפסקנו להשתמש באלה של נספרסו כי קפה ג׳ו טובים בשבילנו וההבדל הכספי המצטבר משמעותי בכמות קפסולות שאנחנו קונים בחודש.

alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

זיווה כתב:@alex188
כאחת שמשתמשת בשתיהן ובעוד שתיים אחרות של מספרסו ולא, אין לי חנות אלה אחת אצלי אחת במשרד אחת אצל הוריי ועוד אחת ישנה מהעבר.

ההקצפה של הלטיסימה שונה מההקצפה של המקציף החיצוני אבל לא בקטע של טוב יותר או פחות. פשוט שונה. אתה תצטרך לטעום ולהחליט לבד מה אתה יותר אוהב. אני יותר אוהבת את זאת של המקציף החיצוני מאשר את זה של הלטיסימה.

ללטיסימה יתרון בכך שכפתור אחד עושה את כל הפעולה ואתה גם יכול להקציף יותר חלב ושים יותר חלב במיכל שאפשר לשים אותו במקרר אח״כ אם לא השתמשת בהכל. זה לא הרבה אבל זה קצת יתרון. מעבר לזה הקפה אותו קפה.

לגבי קפסולות. טעם וריח.... אנחנו כבר מזמן הפסקנו להשתמש באלה של נספרסו כי קפה ג׳ו טובים בשבילנו וההבדל הכספי המצטבר משמעותי בכמות קפסולות שאנחנו קונים בחודש.
...
היי,

תודה על התגובה, לאחרונה התברר לי (למרות שאני יכול עדיין להחזיר את המוצר כי עוד לא הגיע והוא לא יפתח במקרה הצורך) שאין במכונה שקניתי, הקצפה קרה של חלב, כמה לדעתך זה קריטי?

שוב תודה.
·

זיווה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

@alex188
לטעמי בכלל לא קריטי. מעולם לא השתמשתי בהקצפה הקרה עד היום ולא נראה לי שאשתמש אי פעם. בקפה קר אני שמה חלב קר ולא מוקצף.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”