שרשור תגובות: ראש בראש: Oculus Rift נגד HTC vive. את מי לקנות?

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3320
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2767
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #2 

השוואה נהדרת, תמשיכו ככה!
המסקנה האישית שלי היא לחכות. לחכות שיצאו המשחקים שיצדיקו את ההשקעה הכספית, לחכות שתתבהר המגמה איזה מכשיר תופס מובילות בשוק, לחכות שהמחירים ירדו, לחכות לאיטרציה הבאה של המכשירים שייפתרו הבעיות הקטנות והמציקות.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78771
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #3 

וואו, זה ממש מעורר חשק לרכוש. הבעיה העיקרית שלי זה שזה עדיין מגיע בחלקים מופרדים ועושה אודם שרק הפיתרון של סוני יהיה לו אינטגרציה ברמה משמעותית.

נראה לי שלסוני יהיה אתגר לא קטן אבל זה בהחלט מעניין לראות מה הם יעשו ״במרחב״ הזה.

EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3320
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #4 

אני חושב שחייבים להמתין לסוני. היא שחקנית מרכזית וכל נושא המשחקים אצלה הוא משמעותי. לו VIVE היתה נכנסת לקונסולה (XBOX למשל), היה הרבה יותר טוב.
אלי חבוש

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73202
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #5 

אלי - בלתי אפשרי כרגע, הקונסולות הנוכחיות לא מספיק חזקות לתמוך ב VR, ובגלל זה בדור הנוכחי יוצאות קונסולות חדשות הרבה יותר מוקדם מהדורות הקודמים (NEO של סוני ו SCORPIO של מיקרוסופט), קרי רק 4 שנים אחרי השקת הקונסולה הקודמת ולא 5-7 שנים כמו בדורות הקודמים. שתי החברות החליטו לשחרר גירסאות מחוזקות של הקונסולות הנוכחיות שלהן כי הן הבינו שהדור הנכוחי לא חזק מספיק לתמוך ב VR. אצל סוני מי שירצה להשתמש ב VR ב PS4 הנוכחי יצטרך יחידת עיבוד חיצונית שתאפשר זאת.

כן, גם אני חושב שאם יש מישהו שיכול לקדם את התחום הזה בצורה משמעותית זו סוני, מהסיבה הפשוטה שיש לה כבר מעל 40 מיליון לקוחות פוטנציאליים, ומהסיבה שזו חברה שמתמקדת במשחקים ולאו דווקא בחומרה. הם כבר הכריזו שיהיו מעל 50 משחקים VR READY בהשקה.

ד"א, הייתה הכרזה שיהיה איזשהו שיתוף פעולה בין מיקרוסופט/XBOX ל OCULUS RIFT. עדיין לא ידוע מה ואיך בדיוק.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”