מישהו מכיר את ה- ILIFE V5 ?

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
shaico פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

קראתי כאן על ה- ILIFE V7 על ה- ILIFE V7S ועל ה- ILIFE A4.

עכשיו ראיתי בגירבסט את ה- ILIFE V5 -
http://www.gearbest.com/smart-home/pp_217065.html?wid=10

מישהו מכיר ? מישהו יודע מה ההבדל בינו לבין ה- V7 וה- A4 ?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

בשביל 20$ קח את ה-X5. הדגם החדש והמעודכן ביותר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

אני רואה שה-X5 יותר שקט (40DB לעומת 60DB), יותר נמוך (7.7 לעומת 8.4), ותומך בקיר וירטואלי, ושתי מברשות צד (אבל אין מברשת מרכזית?).
מצד שני זמן פעולה נמוך משמעותית (90 דק לעומת 120 דק) ומיכל איסוף קטנצ'יק של רק 0.3L לעומת 0.5L (מה שאומר ריקון כל 1-2 שאיבות).

תוהה על מה ללכת.. ל-V7S כבר יש ביקורות שהוא סבבה.. אבל הקיר וירטואלי חסר לי. בניטו יש לי מקום שהוא תמיד נתקע לי והייתי חייב קיר וירטואלי, מצד שני זה נמוך יותר מהניטו.

shaico פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

shraga007 כתב:בשביל 20$ קח את ה-X5. הדגם החדש והמעודכן ביותר.
...
·אתה מתכוון לזה ?
http://www.gearbest.com/robotic-vacuum-cleaner/pp_366723.html

benzzion
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

ממליץ לך על ה v7s זה הדגם הכי טוב שלהם כרגע, נכון שה 5x חדש יותר. אבל, אין לו מברשת למטה, שזה הדבר הכי משמעותי לניקוי בצורה יסודית יותר. זה שיש לו שתי מברשות בצד זה פחות רלוונטי, ( גם לרומבה ב 3000 שח יש מברשת אחת בצד). היתרון של ה v7s זה שיש לו את העוצמת שאיבה הכי חזקה מהדגמים עם המברשת למטה. בנוסף יש לו אופציה של ניקוי רטוב עם מיכל מים יעודי.

benzzion
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

benzzion כתב:ממליץ לך על ה v7s זה הדגם הכי טוב שלהם כרגע, נכון שה 5x חדש יותר. אבל, אין לו מברשת למטה, שזה הדבר הכי משמעותי לניקוי בצורה יסודית יותר. זה שיש לו שתי מברשות בצד זה פחות רלוונטי, ( גם לרומבה ב 3000 שח יש מברשת אחת בצד). היתרון של ה v7s זה שיש לו את העוצמת שאיבה הכי חזקה מהדגמים עם המברשת והמטלית למטה. בנוסף יש לו אופציה של ניקוי רטוב עם מיכל מים יעודי וזמן עבודה גדול יותר.

לשאלתך v7 זהה ל v7s רק שאין לו מים והעוצמת שאיבה טיפה יותר חלשה.
ה a4 זה בעצם הטנק שלהם. יש לו מברשת גדולה למטה ושאיבה הכי חזקה מכל הרובוטים שלהם, אבל אין לו מטלית לניקוי הרצפה כמו שיש לשאר, הוא פשוט נועד לשאוב חזק בלי יותר מדי משחקים.

(סורי בטעות ציטטי את עצמי במקום עריכה)
...
·

shaico פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אחרי שקראתי את תשובותיהם המאירות של החברים כאן בפורום, צפיתי בסרטוני השוואה ביוטיוב, וקראתי עוד ועוד בנושא, נותרתי מתלבט בין 2 דגמים : X5 מול V7S.

שניהם נראים מצוין, ואני אישית מעדיף את ה-X5 בגלל שהוא יותר שקט, יותר דק, יש לו קיר וירטואלי, ובגלל שעל פי המפרט כוח השאיבה שלו יותר חזק.

אבל מנגד, יש לי שטיח מקיר לקיר באחד החדרים, ויש שאומרים שה-V7S שואב שטיחים יותר טוב מה- X5 בזכות המברשת התחתונה הרחבה שיש לו ואין ל-X5.

לצערי עד היום אף אחד לא העלה ליוטיוב סרטון השוואה בין שניהם, וכן לא הצלחתי למצוא שום סקירה משווה בינהם.
אם מישהו מכיר איזשהי השוואה בינהם, או יכול להוסיף לנו איזשהי תובנה או נסיון משלו בענין, שיעזרו לי להחליט מה לקנות, מאד אשמח לקרוא.

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #8 

יש את האתר www.ilife.strikingly.com שמרכז מידע על השואבים.
תבקש מהם שיבצעו השוואה.

shaico פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

@richrach

נתת לי רעיון, ואכן יישמתי אותו. תודה !
http://www.salamtak.online/2016/07/02/% ... -ilife-x5/

אבל אשמח לעוד תגובות כאן...·

benzzion
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אני אגיד לך מה, הקיר הוירטואלי זה פחות קריטי לדעתי כי בשאיפה שהוא ינקה את כל הבית והכי הרבה סוגרים דלת.
בנוסף לכך העוצמת שאיבה של ה5x היא חזקה יותר מפני שיש לו פתח שאיבה קטן יותר ואין לא מברש לכן הוא צריך כוח שאיבה. ה v7s מנגד יש לו עוצמת שאיבה מספיק חזקה ויש לו פתח יותר גדול ומברשת שמרימה את הלכלוך מהרצפה תוך כדי השאיבה, מה שמביא תוצאה לטעמי טובה יותר מבדיקות שנעשו. דבר אחרון הבטרייה מספיקה ליותר זמן מה שלבטח נותן ניקיון יותר טוב.

לסיכום בשניהם אתה לא תיפול, מדובר במכשירים מעולים למכיר שבהחלט עושים את העבודה בצורה מאוד טובה. כאמור אני ממליץ על ה v7s בגלל כל מה שציינתי לפני כן. אני בטוח שתהיה מרוצה ;)

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”