שאלה לגבי אופן בחירת רמקולים
הייתי בכמה חנויות ובכל חנות כדי להדגים לי את הרמקולים שלו המוכר שם לי דיסק שלו או אפילו רדיו FM...
אני הולך על קניית רסיבר ( ה 514 של פיוניר ) וסט של 5 רמקולים ומייעד אותו רק בשביל קולנוע ביתי, איזה דיסק הייתם ממליצים לי להביא איתי לחנות על מנת להתרשם הכי טוב ?
אני הולך על קניית רסיבר ( ה 514 של פיוניר ) וסט של 5 רמקולים ומייעד אותו רק בשביל קולנוע ביתי, איזה דיסק הייתם ממליצים לי להביא איתי לחנות על מנת להתרשם הכי טוב ?
ממש לא!!! זכותך להביא כל דיסק שתרצה ולהתרשם מהמערכת שאתה רוצה לקנות כאוות נפשךרוב החנויות אני מאמין לא יתנו לך לשים מה שאתה תביא...
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
זה לא נכון ! רוב החנויות יתנו לך לשים מה שתביא כי הרי הם רוצים למכור וחנויות שלא יסכימו תתרחק מהם כמו מאש כי אם על דבר כזה פשוט הם מסרבים אז מה יהיה עם בעיות גדולות מאלה.עופרפולק כתב:רוב החנויות אני מאמין לא יתנו לך לשים מה שאתה תביא ! למה ? לא יודע אולי הם מרגישים שאנחנו מבינים יותר מהם והם לא אוהבים את זה.אבל ברוב החנויות יש את הסרט מטריקס וזה צריך להספיק לך...
רשמת דיסק , אתה מתכוון לסרט או למוזיקה ? לסרט כמו שרשם עופרפולק מטריקס מספיק לגבי מוזיקה כדאי שתקח 2-3 סגנונות ודיסקים שכבר הספקת "לטחון" ואתה מכיר היטב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברים, חנות שלא נותנת לכם לשים את הדיסקים שלכם (סרטים או מוסיקה) פשוט תעשו 180 מעלות ותצאו מהחנות.
אם במכוניות נותנים נסיעות מבחן, אין שום סיבה שבעולם שלא ייתנו לכם לבחון את הציוד עם הדיסקים שלכם (שלא לדבר אצלכם בבית).
מדובר על הוצאה לא מבוטלת ואין שום סיבה שבעולם שזה לא ייקרה.
בואו ננצל את הכח שלנו, חנות שלא תיתן לכם את הזכות הבסיסית הזו, דווחו עליה בפורום שכולם יידעו.
דיסקי הדגמה (מוסיקה או סרטים) זה חביב, אבל לא נותן תמיד אמת מידה אמיתית לאיך זה יישמע בבית או עם המוסיקה/סרטים שלכם.
אל תוותרו על הזכות הזו !
אם במכוניות נותנים נסיעות מבחן, אין שום סיבה שבעולם שלא ייתנו לכם לבחון את הציוד עם הדיסקים שלכם (שלא לדבר אצלכם בבית).
מדובר על הוצאה לא מבוטלת ואין שום סיבה שבעולם שזה לא ייקרה.
בואו ננצל את הכח שלנו, חנות שלא תיתן לכם את הזכות הבסיסית הזו, דווחו עליה בפורום שכולם יידעו.
דיסקי הדגמה (מוסיקה או סרטים) זה חביב, אבל לא נותן תמיד אמת מידה אמיתית לאיך זה יישמע בבית או עם המוסיקה/סרטים שלכם.
אל תוותרו על הזכות הזו !
לגבי דיסק הדגמה של סרט. לא מספיק שיהיה כמו הסרט מטריקס למשל כי "בבלגן" כזה קשה לבחון את איכות המערכת. אני אישית לוקח בנוסף לזה, עוד דיסק של סרט שקט יותר שיש בו הרבה דיאלוגים ומוסיקה ברקע. חשוב שהדיבור יהיה איכותי ויתן תחושה קולנועית.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
תודה על התגובות, ה"דיסק" שהתכוונתי אליו הוא דיסק של סרט.
אני מקווה שזה בסדר כי עיקר השימוש שלי יהיה לקולנוע ביתי.
השאלה שלי היא האם זה רעיון טוב להביא דיסק של סרט ( או שבכל זאת מאיזושהי סיבה אתם ממליצים על דיסק מוסיקה ) ואם כן אז איזה סרט אתם ממליצים לקחת?
אני מקווה שזה בסדר כי עיקר השימוש שלי יהיה לקולנוע ביתי.
השאלה שלי היא האם זה רעיון טוב להביא דיסק של סרט ( או שבכל זאת מאיזושהי סיבה אתם ממליצים על דיסק מוסיקה ) ואם כן אז איזה סרט אתם ממליצים לקחת?
קח שני דיסקים או יותר, גם סרט גם מוסיקה. קח דיסקים שאתה מכיר היטב ושמעת אותם הרבה, יהיה קל יותר להחליט אם המערכת החדשה שאתה עומד לרכוש היא אכן משפרת לך את הצליל ולא להפך