שאלה לגבי אופן בחירת רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
sharon7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הייתי בכמה חנויות ובכל חנות כדי להדגים לי את הרמקולים שלו המוכר שם לי דיסק שלו או אפילו רדיו FM...

אני הולך על קניית רסיבר ( ה 514 של פיוניר ) וסט של 5 רמקולים ומייעד אותו רק בשביל קולנוע ביתי, איזה דיסק הייתם ממליצים לי להביא איתי לחנות על מנת להתרשם הכי טוב ?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

רוב החנויות אני מאמין לא יתנו לך לשים מה שאתה תביא ! למה ? לא יודע אולי הם מרגישים שאנחנו מבינים יותר מהם והם לא אוהבים את זה.אבל ברוב החנויות יש את הסרט מטריקס וזה צריך להספיק לך

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

רוב החנויות אני מאמין לא יתנו לך לשים מה שאתה תביא
...
ממש לא!!! זכותך להביא כל דיסק שתרצה ולהתרשם מהמערכת שאתה רוצה לקנות כאוות נפשך
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

עופרפולק כתב:רוב החנויות אני מאמין לא יתנו לך לשים מה שאתה תביא ! למה ? לא יודע אולי הם מרגישים שאנחנו מבינים יותר מהם והם לא אוהבים את זה.אבל ברוב החנויות יש את הסרט מטריקס וזה צריך להספיק לך
...
זה לא נכון ! רוב החנויות יתנו לך לשים מה שתביא כי הרי הם רוצים למכור וחנויות שלא יסכימו תתרחק מהם כמו מאש כי אם על דבר כזה פשוט הם מסרבים אז מה יהיה עם בעיות גדולות מאלה.
רשמת דיסק , אתה מתכוון לסרט או למוזיקה ? לסרט כמו שרשם עופרפולק מטריקס מספיק לגבי מוזיקה כדאי שתקח 2-3 סגנונות ודיסקים שכבר הספקת "לטחון" ואתה מכיר היטב.

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

ברוב החניות הרציניות יש דיסק הדגמה ל DTS , אשר כולל קטעים מובחרים מסרטים שונים שקודדו ב DTS .
תבקש לשמוע אותו.
שמוליק ו.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

חברים, חנות שלא נותנת לכם לשים את הדיסקים שלכם (סרטים או מוסיקה) פשוט תעשו 180 מעלות ותצאו מהחנות.
אם במכוניות נותנים נסיעות מבחן, אין שום סיבה שבעולם שלא ייתנו לכם לבחון את הציוד עם הדיסקים שלכם (שלא לדבר אצלכם בבית).

מדובר על הוצאה לא מבוטלת ואין שום סיבה שבעולם שזה לא ייקרה.
בואו ננצל את הכח שלנו, חנות שלא תיתן לכם את הזכות הבסיסית הזו, דווחו עליה בפורום שכולם יידעו.

דיסקי הדגמה (מוסיקה או סרטים) זה חביב, אבל לא נותן תמיד אמת מידה אמיתית לאיך זה יישמע בבית או עם המוסיקה/סרטים שלכם.

אל תוותרו על הזכות הזו !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

לגבי דיסק הדגמה של סרט. לא מספיק שיהיה כמו הסרט מטריקס למשל כי "בבלגן" כזה קשה לבחון את איכות המערכת. אני אישית לוקח בנוסף לזה, עוד דיסק של סרט שקט יותר שיש בו הרבה דיאלוגים ומוסיקה ברקע. חשוב שהדיבור יהיה איכותי ויתן תחושה קולנועית.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

sharon7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0

שליחה #8 

תודה על התגובות, ה"דיסק" שהתכוונתי אליו הוא דיסק של סרט.
אני מקווה שזה בסדר כי עיקר השימוש שלי יהיה לקולנוע ביתי.

השאלה שלי היא האם זה רעיון טוב להביא דיסק של סרט ( או שבכל זאת מאיזושהי סיבה אתם ממליצים על דיסק מוסיקה ) ואם כן אז איזה סרט אתם ממליצים לקחת?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

קח שני דיסקים או יותר, גם סרט גם מוסיקה. קח דיסקים שאתה מכיר היטב ושמעת אותם הרבה, יהיה קל יותר להחליט אם המערכת החדשה שאתה עומד לרכוש היא אכן משפרת לך את הצליל ולא להפך

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”