Iclebo או רובוט אחר?
הי
אחרי 6 שנים לא מוצלחות עם הניטו, סופסוף מוכנים לנסות שוב רובוט חדש
צורך - 140 מ"ר במפלס אחד. 2 ילדים ועוד כלב עם שיער קצר
היה נחמד אם גם שוטף...
ראיתי שיצא גם aquabot, מבחינת ביצועים, הוא שוטף יותר מה iclebo? אולי כדאי לחכות לדגם החדש?
ועוד שאלה, לאיזה רובוט צריך הכי מעט לסדר? כלמר, אם יהיו דברים על הרצפה, מי הכי סביר שלא ייתקע?
תודה לעונים
אחרי 6 שנים לא מוצלחות עם הניטו, סופסוף מוכנים לנסות שוב רובוט חדש
צורך - 140 מ"ר במפלס אחד. 2 ילדים ועוד כלב עם שיער קצר
היה נחמד אם גם שוטף...
ראיתי שיצא גם aquabot, מבחינת ביצועים, הוא שוטף יותר מה iclebo? אולי כדאי לחכות לדגם החדש?
ועוד שאלה, לאיזה רובוט צריך הכי מעט לסדר? כלמר, אם יהיו דברים על הרצפה, מי הכי סביר שלא ייתקע?
תודה לעונים
מהנסיון שלי עם אייקלבו ,
איקלבו / אומגה לא שוטף - יש לו אפשרות לחבר מטלית לחה אבל לדעתי זו לא אפשרות שימושית במיוחד שכן המטלית קטנה מאוד וצריך להרטיב אותה כל פעם מחדש . ראה ערך גימיק.
אין כזה דבר רובוט שלא צריך לסדר בשבילו , אבל הכי סביר שרובוט שמנווט עם מצלמה בצורה חכמה יותר יתקל בפחות דברים. ועם זה, לא הייתי משאיר דברים שיש סיכוי שישאבו על הרצפה.
איקלבו / אומגה לא שוטף - יש לו אפשרות לחבר מטלית לחה אבל לדעתי זו לא אפשרות שימושית במיוחד שכן המטלית קטנה מאוד וצריך להרטיב אותה כל פעם מחדש . ראה ערך גימיק.
אין כזה דבר רובוט שלא צריך לסדר בשבילו , אבל הכי סביר שרובוט שמנווט עם מצלמה בצורה חכמה יותר יתקל בפחות דברים. ועם זה, לא הייתי משאיר דברים שיש סיכוי שישאבו על הרצפה.
·כי הוא יותר חזק? מה ההבדלים ביניהם? חוץ מזה שהאומגה יותר יקר...y_bz כתב:קרה שהשארתי אותו על ניקוי לפי טיימר בלי לסדר את הבית, מזיז עצמים קלים.
עדיין לא נתקע לי (אם תשאיר כבל דק אז יתקע כמובן).
אם זה כלב שמשיר הרבה אולי כדאי לשקול את האומגה....
ועוד שאלה, איך הdeebot? ראיתי שהוא נמוך מאוד
אני משתף אותך בתוצאות של בדיקה ממש לאחרונה שעשיתי בדיוק באותו נושא ועם נתונים מאוד דומים. קראתי מאמרים וקראתי פייסבוק ומה שלא תרצה. אז קודם כל רובוט ששוטף ממש אין. יש רובוטים "שמעבירים סמרטוט" רטוב אבל שום רובוט מאלה שאני מצאתי לא שוטף ממש. מבין אלה שכן מצאתי חוות הדעת (בעיקר בעולם הרחב) הכי טובות הם על ****** ****. בחו"ל החברה הרבה יותר מוכרת מאשר בארץ ויש לה שם נהדר. גם כאן דרך אגב היא מופיעה גבוה בהמלצות בווינט וכדומה אבל היא פחות מוכרת.
מבחינת לסדר לפני הרובוט, כולם פחות או יותר אותו דבר. יש היום רובוטים עם כמה מצלמות שממפים גם את הרצפה וגם את התקרה ולכאורה מנקים בצורה יותר מסודרת את הבית אבל זה לא משנה לנושא התקיעות ויותר מדי מקפיץ את המחיר יחסית לתמורה לדעתי.
מבחינת לסדר לפני הרובוט, כולם פחות או יותר אותו דבר. יש היום רובוטים עם כמה מצלמות שממפים גם את הרצפה וגם את התקרה ולכאורה מנקים בצורה יותר מסודרת את הבית אבל זה לא משנה לנושא התקיעות ויותר מדי מקפיץ את המחיר יחסית לתמורה לדעתי.