מעוניין לשדרג - יש המלצות ?
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני מעוניין לעבור לליגת ה-1080p וצריך יעוץ בנוגע לשדרוג.
ראיתי לפני קצת יותר משבוע את ה-Sharp XV-Z21000, Optoma HD81 וה-Mitsubishi HC5000 (הסוני לצערי לא היה בנמצא, אבל אראה אותו בהזדמנות) והתרשמתי לטובה מכולם.
התקציב שלי הוא 30,000 ש"ח (זה ד"א בערך מה שעולה לייבא את ה-JVC, שזה המקרן היחיד [לעת עתה] שאני מוכן לקחת בחשבון יבוא אישי שלו עקב האפשרות לטפל ב-Misconvergence ללא צורך בהפעלת האחריות), ללא חריגה.
חשוב שיהיה קונטראסט ברמה טובה, אם כי אני רואה חשיבות יותר גדולה ל-Ansi Contrast.
לגבי DLP ותופעותיו - בצפיה עצמה (בסביבות השעה וחצי) לא הפריע לי דבר אך שעה לאחר מכן קיבלתי כאב ראש חזק מאד, האם יש קשר בין הדברים או שסתם מדובר בצירוף מקרים ?
התכנים בהם אני צופה הם HD וכן DVD (יכל להיות גם שידורים של YES מדי פעם, למרות שקשה לי להאמין).
אז מה לדעתכם מומלץ במסגרת התקציב ?
תודה מראש.
ראיתי לפני קצת יותר משבוע את ה-Sharp XV-Z21000, Optoma HD81 וה-Mitsubishi HC5000 (הסוני לצערי לא היה בנמצא, אבל אראה אותו בהזדמנות) והתרשמתי לטובה מכולם.
התקציב שלי הוא 30,000 ש"ח (זה ד"א בערך מה שעולה לייבא את ה-JVC, שזה המקרן היחיד [לעת עתה] שאני מוכן לקחת בחשבון יבוא אישי שלו עקב האפשרות לטפל ב-Misconvergence ללא צורך בהפעלת האחריות), ללא חריגה.
חשוב שיהיה קונטראסט ברמה טובה, אם כי אני רואה חשיבות יותר גדולה ל-Ansi Contrast.
לגבי DLP ותופעותיו - בצפיה עצמה (בסביבות השעה וחצי) לא הפריע לי דבר אך שעה לאחר מכן קיבלתי כאב ראש חזק מאד, האם יש קשר בין הדברים או שסתם מדובר בצירוף מקרים ?
התכנים בהם אני צופה הם HD וכן DVD (יכל להיות גם שידורים של YES מדי פעם, למרות שקשה לי להאמין).
אז מה לדעתכם מומלץ במסגרת התקציב ?
תודה מראש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
OK.
מה לגבי מה שרשמתי על ה-DLP ? האם באמת קיים קשר ?
בנוגע ל-HC5000 ו-DVD - בביקורת של Cine4Home נכתב שהעיבוד לחומר film לא היה עד כדי כך מוצלח. איך אתה התרשמת מהעיבוד שהוא מבצע לחומר Film ?
מה לגבי מה שרשמתי על ה-DLP ? האם באמת קיים קשר ?
בנוגע ל-HC5000 ו-DVD - בביקורת של Cine4Home נכתב שהעיבוד לחומר film לא היה עד כדי כך מוצלח. איך אתה התרשמת מהעיבוד שהוא מבצע לחומר Film ?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
מרטין, זה לא מדויק. יש לו גם את ה Panasonic AE1000, וה Epson TW1000, שניהם נמכרים בארץ (בהרבה פחות מ 30,000) ושניהם דווחו במספר מקומות כטובים יותר מה Mitsubishi HC5000 (בעיקר בנוגע לרמת השחורים, שמשום מה לא מרשימה ב HC5000, בהתחשב במה שניתן להוציא מ C2Fine).בתקציב שלך יש בדיוק שני מקרנים, נכון להיום.
המיצובישי (שישאיר לך עודף) והסוני (שיישתה לך את כל התקציב.
רק אתה תוכל להחליט האם ההפרש שווה....
קראתי לא מעט פעמים על אנשים שקיבלו כאבי ראש נוראיים זמן מסוים לאחר צפייה ב DLP. עם זאת, אחרי צפייה אחת בלבד, קשה להגיד האם זה מה שקרה לך. בוא נגיד שאם תצפה שוב, ותקבל שוב כאב ראש כזה, אז כבר נוכל להסיק מסקנות ברורות יותר.מה לגבי מה שרשמתי על ה-DLP ? האם באמת קיים קשר ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
נכון לכתיבת שורות אלה, לא ידוע לי על מכירת הפנסוניק והאפסון.
כמובן שאשמח להתבדה, זה רק מגדיל את האפשרויות....
האפסון נמכר בארץ (זה הוזכר כבר באחד האשכולות כאן), ואת הפנסוניק אני כמעט בטוח שראיתי, אבל אני צריך לחפש שוב.
למה ?.אגב, כבר אמרתי שהתצוגה של הפנסוניק ב-CES היתה ביזיון אחד גדול ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: