שרשור תגובות: Mercedes Driving Event - לחובב ההגה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46340
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כחובב רכב (שמסיבות כאלו עוד לא "הכריח" את עצמו לעשות רשיון) בהחלט נהנתי לקרוא
, מצד שני אנחנו יודעים מי באמת נהנה פה

זה בהחלט נחמד לשמוע מדי פעם רושם על רכבים כאלו מאנשים שלא נוסעים ביום יום על מכוניות ספורט עטירות כוח.
זה בהחלט נחמד לשמוע מדי פעם רושם על רכבים כאלו מאנשים שלא נוסעים ביום יום על מכוניות ספורט עטירות כוח.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נראה לי שהגיע הזמן לחזור להיות כתב
.
נראה תענוג של ממש. אין ספק שזה תענוג אך כמובן שקשה להתרשם מרכב במלוא הדרו בזמן כה קצר.
אני משער שאם היינו צריכים לעשות לפורום סקירה של רכב יוקרה המכיל לא מעט גאדג'טים היינו צריכים לכתוב כתבה ארוכה מאוד עוד טרם שהנענו בכלל את הרכב.
כמובן שהשאלה הכי מעניינת כאן היא כמה זמן לוקח לטכנולוגיות השונות לזלוג לרכבי העם.
נראה תענוג של ממש. אין ספק שזה תענוג אך כמובן שקשה להתרשם מרכב במלוא הדרו בזמן כה קצר.
אני משער שאם היינו צריכים לעשות לפורום סקירה של רכב יוקרה המכיל לא מעט גאדג'טים היינו צריכים לכתוב כתבה ארוכה מאוד עוד טרם שהנענו בכלל את הרכב.
כמובן שהשאלה הכי מעניינת כאן היא כמה זמן לוקח לטכנולוגיות השונות לזלוג לרכבי העם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לפני כשבועיים שלושה צילצלה אלי נציגה של כלמוביל להזמין אותי לאירוע. הייתי משוכנע שמדובר בעוד השקה של רכב חדש ואני כבר את הרכב הבא שלי רכשתי וזה לא מרצדס אז פשוט אמרתי לה לא מבלי לברר במה מדובר. עכשיו אני יודע
בכל מקרה, זה לא תגובת אוי אוי אוי, כי בכל מקרה הייתי מסרב. שנה שעברה הייתי באירוע שהתקיים בנמל חיפה. אני, אישית, מאוד התאכזבתי (כל אחד והציפיות שלו). אני מאוד מקווה שהשנה היה טיפה יותר מסודר. מבחינתי, רק הג'ימיקאנה עיניין ולא על A45, GLA45 או CLA45 מהסיבה הפשוטה שאני נוהג ביומיום על A45. היו שם CLS63 ו E63 אבל כדי לעלות עליהן היה צריך לרוץ
. את גיל 16 עברתי ממזמן ואפילו את 30 עברתי ממזמן. אני לא רץ לשום מקום.
בהינתן מה שכתבתי למעלה, אחי, שהיה איתי, נוהג ביומיום על פורסטר טורבו (לא רכב איטי בכלל) ומאוד נהנה.
שמח שנהנתם ויופי של כתיבה!
בכל מקרה, זה לא תגובת אוי אוי אוי, כי בכל מקרה הייתי מסרב. שנה שעברה הייתי באירוע שהתקיים בנמל חיפה. אני, אישית, מאוד התאכזבתי (כל אחד והציפיות שלו). אני מאוד מקווה שהשנה היה טיפה יותר מסודר. מבחינתי, רק הג'ימיקאנה עיניין ולא על A45, GLA45 או CLA45 מהסיבה הפשוטה שאני נוהג ביומיום על A45. היו שם CLS63 ו E63 אבל כדי לעלות עליהן היה צריך לרוץ
בהינתן מה שכתבתי למעלה, אחי, שהיה איתי, נוהג ביומיום על פורסטר טורבו (לא רכב איטי בכלל) ומאוד נהנה.
שמח שנהנתם ויופי של כתיבה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
king - אני משער שאם אתה מתקשר לכלמוביל - הם יתאמו לך נסיעה מסודרת ב c63.
עם כל הכבוד לאירוע כזה - לא חושב שאפשר להתרשם מהרכב בצורה כזו.
עם כל הכבוד לאירוע כזה - לא חושב שאפשר להתרשם מהרכב בצורה כזו.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
קינג באמת היה אירוע ממש יפה ומאורגן היטב, חבל שלא היית.
כמו שרוב החברים פה כבר יודעים אני חובב (מושבע) של תוצרת גרמנית אחרת - BMW.
לפני מספר חודשים הייתי באירוע של BMW בהשקה של הסדרה אחת החדשה.
אני יכול לומר שהיה הרבה פחות זמן נהיגה, הרבה פחות מאורגן והרבה יותר זמני המתנה.
בג'ימיקאנה היה את ה A45 AMG כמו שלך.
לצערי לא הספקתי לעלות עליה, אבל לדעתי היא הייתה אחת הרכבים הכי מעניינים שם למסלול כמו הג'ימקנה.
איתי - אתה טועה. אפשר להתרשם. והתרשמתי.
התרשמתי מאיכות גימור הפנים של הרכבים, התרשמתי מרמות הגימור השונות והאפשרויות השונות (כמו כיוון מושבים והגה לכל כיוון אפשרי).
התרשמתי מיכולת התאוצה של דגמים מסוימים ומסאונד מגרגר ונעים שתשמע עליו רק בפורום של אודיו יוקרתי.
נכון, לא התרשמתי איך הרכב משייט במהירות חוקית (או לא חוקית) על כביש מהיר, לא התרשמתי מצריכת הדלק בנסיעה עירונית.
אבל את זה כל אחד יכול לעשות בכל נסיעת מבחן. כלמוביל אפשרו לנו לעשות משהו אחר. שונה.
לצערי לא הספקתי לעלות עליה, אבל לדעתי היא הייתה אחת הרכבים הכי מעניינים שם למסלול כמו הג'ימקנה.
התרשמתי מאיכות גימור הפנים של הרכבים, התרשמתי מרמות הגימור השונות והאפשרויות השונות (כמו כיוון מושבים והגה לכל כיוון אפשרי).
התרשמתי מיכולת התאוצה של דגמים מסוימים ומסאונד מגרגר ונעים שתשמע עליו רק בפורום של אודיו יוקרתי.
נכון, לא התרשמתי איך הרכב משייט במהירות חוקית (או לא חוקית) על כביש מהיר, לא התרשמתי מצריכת הדלק בנסיעה עירונית.
אבל את זה כל אחד יכול לעשות בכל נסיעת מבחן. כלמוביל אפשרו לנו לעשות משהו אחר. שונה.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

לא רלוונטי כברItay_Pollak כתב:king - אני משער שאם אתה מתקשר לכלמוביל - הם יתאמו לך נסיעה מסודרת ב c63.
עם כל הכבוד לאירוע כזה - לא חושב שאפשר להתרשם מהרכב בצורה כזו....
אני לא חלק ממשפחת מרצדס יותר (אולי לעוד חודשיים ופיפס כן).
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

שוב, כפי שכתב פה מישהו בשירשור, הכל יחסי. בתור אחד שמשתדל לבקר בנס הרים אחת לחודש - חודשיים אני לא חושב שהג'ימיקאנה הזה יענג אותי עד כדי כך. כמו שציינת, דווקא ה A קלאס הכי מעניין במסלול כזה קצר ומפותל. אני חושב שעם מיני הוט האטץ' ספורטיבית אפשר אפילו להנות עוד יותר. ב C או CLS זה כבר לא פשוט.tvholic כתב:קינג באמת היה אירוע ממש יפה ומאורגן היטב, חבל שלא היית.
אבל את זה כל אחד יכול לעשות בכל נסיעת מבחן. כלמוביל אפשרו לנו לעשות משהו אחר. שונה....
לגבי הגימור אין לי מה לומר נגד. מרצדס חזקים מאוד אבל אני מכיר את הגימור שלהם טוב טוב (לא מהרכב שלי. מהסוכנות ומהאינטרנט). סתם לצורך השוואה, הרכב החדש שלי, שהוא בסגמנט של C CLASS, נראה בפנים ללא ספק פחות טוב מה A45.
אגב, הייתי עכשיו באוטומוטור (לא משהו להמליץ עליו פשוט הייתי חייב לסמן וי על הבוגאטי ויירון) ובאולם שבכניסה, איפה שמציגים את פרארי ומזראטי, עמדו להן שתי עלמות חן "לא מוכרות"