שדרוג מערכת סאונד לטויוטה קורולה

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
saharz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ערב טוב,

קניתי טויטוה קורולה GLI 2008 ואני מעוניין לשדרג את המערכת למשהו טוב (אני מניח שמדובר בשדרוג כולל רמקולים מגבר אולי מולטימדיה)

אני צריך המלצות למקומות טובים עם מחירים אטראקטיבים, אם יש לכם ניסיון אישי או המלצות הם יתקבלו בברכה

סער

shterling
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0

שדרוג טוב

שליחה #2 

השאלה הגדולה כאן היא מה גובה התקציב שלך, עד 5000 ש"ח במולטימדיה אני ממליץ על פיוניר(דגםAVH-X2750 ). במגברים
Audio System Germany M 80.4 ואילו ברמקולים AUDIO SYSTEM R 165 RADION-SERIES 2-way system וסאב
audio system germany HX 12 SQ HX-SERIES SQ Woofer, כל זה נותן לך מערכת איכותית בטירוף במחיר קטן במיוחד, המגבר ישמש לרמקולים קדמיים (80 וואט כל אחד) ובברידג' לסאב (290 וואט לאחד) כולל ארגז, יותר מזה פשוט לעלות באיכות המולטימדיה הרמקולים והמגברים , כנס לאתר של אקסאונד (http://www.exsound.co.il) והם יתאמו איתך התקנה אריק או פרדי מאד מקצועיים, אפשר בפחות אבל ממליץ להישאר בטווח המחירים הזה.

saharz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני אבדוק את זה איתם

תודה!

saharz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

הטווח הזה כולל מערכת מולטימדיה? ברכב הזה לא נראה לי שיש קסטות

saharz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מגבר הוא מאסט בכל מערכת? או שהוא אופציונאלי?

shterling
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0

שליחה #6 

השאלה תמיד תהיה כמה טוב אתה רוצה לשמוע, אתה יכול להתחיל עם מולטימדיה (קוראים לזה Head Unit או בקיצור HU) ורמקולים כי הרמקולים שמגיעים עם האוטו לא תמיד הכי איכותיים במיוחד ברכב ישן, בטויוטה 2008 שלך יש מקום לHU עם מסך גדול (DOUBLE DIN) זה טוב לניווט ולראות סרטים וסתם לכיף.
בצורה הזו תוכל לחסוך הרבה כסף ותמיד תוכל להוסיף עוד מגבר, לשים סאב או להחליף רמקול קיים במשהו איכותי יותר, ככה בדיוק אני התחלתי ועם הזמן החלפתי ושדרגתי למשהו טוב יותר, ייתכן ש HU בלבד יספק אותך ואז חסכת סכום לא קטן, אבל אם אתה יודע שאתה רוצה משהו באיכות שמע גבוהה ישר מהתחלה עדיף לעשות הכל בהתחלה, זה חוסך כסף על החלפות ושדרוגים.

דרך אגב על איזה קסטות אתה מדבר? רדיו קסטות לא קיים כבר הרבה מאד זמן.
מקווה שעזרתי.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”