Budgge - נושא הכלים הרובוטי
שלום לכולם,
תכירו את ה Budgee .
ה Budgee מסוגל לשאת חפצים ומשאות במשקל כולל של עד 20 ק"ג . כשנחשפנו לפני כשנתיים ל Budgee הוא היה בשלבי פיתוח ולא היה ברור אם הפיתוח יסתיים ברובוט פעיל. מה שבטוח, השקענו אז את הכסף הנדרש לצורך קבלת זכיון בלעדי במקרה והרובוט אכן יגיח לעולם. יצא לי לדבר כאן בעבר על החזון הרובוטי שלנו,....להיות המרכז המגוון ביותר לרובוטים לשימוש ביתי. ה Budgee מצטרף לחמישה מוצרים שכבר משווקים וממתין לעוד שלושה שיכנסו במהלך השנה.
ככל שאנו חושבים על כך אנו מגלים יותר ויותר ישומים ש ה Budgee יכול למלא. בין היתר עזרה לאנשים עם מוגבלויות שונות של גיל או תנועה, השכרה בקניונים, מרכזי ועוד כמה רעיונות.
להלן קישור לסרטון :
תכירו את ה Budgee .
ה Budgee מסוגל לשאת חפצים ומשאות במשקל כולל של עד 20 ק"ג . כשנחשפנו לפני כשנתיים ל Budgee הוא היה בשלבי פיתוח ולא היה ברור אם הפיתוח יסתיים ברובוט פעיל. מה שבטוח, השקענו אז את הכסף הנדרש לצורך קבלת זכיון בלעדי במקרה והרובוט אכן יגיח לעולם. יצא לי לדבר כאן בעבר על החזון הרובוטי שלנו,....להיות המרכז המגוון ביותר לרובוטים לשימוש ביתי. ה Budgee מצטרף לחמישה מוצרים שכבר משווקים וממתין לעוד שלושה שיכנסו במהלך השנה.
ככל שאנו חושבים על כך אנו מגלים יותר ויותר ישומים ש ה Budgee יכול למלא. בין היתר עזרה לאנשים עם מוגבלויות שונות של גיל או תנועה, השכרה בקניונים, מרכזי ועוד כמה רעיונות.
להלן קישור לסרטון :
נערך לאחרונה על ידי Iclebo ב 17/03/2016 16:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מביך, בטח שלא.
זה מסייע לאנשים עם מוגבלויות, אתם עושים להם את החיים קלים יותר. תבורכו.
אני חייב לציין שהמחשבה הראשונה שלי הייתה, מי לעזאזל צריך את השטות הזו ? לאחר מעט מחשבה, אני בהחלט רואה את עצמי קונה אחד כזה לאימי.
הכול מתחיל ונגמר במחיר.
זה מסייע לאנשים עם מוגבלויות, אתם עושים להם את החיים קלים יותר. תבורכו.
אני חייב לציין שהמחשבה הראשונה שלי הייתה, מי לעזאזל צריך את השטות הזו ? לאחר מעט מחשבה, אני בהחלט רואה את עצמי קונה אחד כזה לאימי.
הכול מתחיל ונגמר במחיר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אימא שלי גם זעירה וגם מאוד מבוגרת וגם לא מאמינה במשלוחים מהסופר, כנראה בגלל שלא היה כזה דבר במלחמת העולם השניה,האביזר הזה היה מתאים לה בול במקום מה שהיא עושה כיום עם סחיבת עגלה או סלים מהסופר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.