מדהים, אני רואה יותר HDTV מתכנים רגילים...
גם 24, גם Prison Break, וגם אוטוטו Lost חוזרת... אני מתרגל לטוב מדי...
איזו תקופה נהדרת מהבחינה הזו.
רק חבל ש Battlestar Galactica לא משודר ב HDTV. זה מאוד מוזר, הם מקליטים את התוכנית ב HDTV ו AC3, אך מקרינים אותה ב NTSC. רק בשידורים חוזרים ברשתות אחרות הם מקרינים את גרסת ה HDTV.
רק חבל ש Battlestar Galactica לא משודר ב HDTV. זה מאוד מוזר, הם מקליטים את התוכנית ב HDTV ו AC3, אך מקרינים אותה ב NTSC. רק בשידורים חוזרים ברשתות אחרות הם מקרינים את גרסת ה HDTV.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מרטין ו- noam23,
BSG זה סיפור מאוד מוזר. זה הפקה של יוניברסל אבל עבור ערוץ SCI-FI (שלא משדר ב-HDTV). לכן, בארה"ב הם משדרים את התוכנית בהתחלה ב-SCI FI. רק אחרי חצי שנה מרגע ההתחלה הם משדרים אותה ב-HDTV על גבי UNIVERSAL HD...
באנגליה התחילו לשדר את העונה השלישית ב-H264 בהפרדה גבוהה לפני ארה"ב, לדעתי זה תקדים...
לפי מה שאני מבין BSG מתחילה להיות משודרת בארה"ב כבר החל מהשבוע הזה.
BSG זה סיפור מאוד מוזר. זה הפקה של יוניברסל אבל עבור ערוץ SCI-FI (שלא משדר ב-HDTV). לכן, בארה"ב הם משדרים את התוכנית בהתחלה ב-SCI FI. רק אחרי חצי שנה מרגע ההתחלה הם משדרים אותה ב-HDTV על גבי UNIVERSAL HD...
באנגליה התחילו לשדר את העונה השלישית ב-H264 בהפרדה גבוהה לפני ארה"ב, לדעתי זה תקדים...
לפי מה שאני מבין BSG מתחילה להיות משודרת בארה"ב כבר החל מהשבוע הזה.
בתור צופי HDTV יש לי שאלה אליכם. אני נכנסתי לתחום הזה ממש לא מזמן. ציפיתי לאיכות תמונה מדהימה וקצת התאכזבתי. לא ברור לי עם זה בעיה אצלי במחשב, או שפשוט ציפיתי ליותר מדי.
אז ככה, אני בדיוק ברגע זה משווה בין פרק של סדרה ב- Xvid, מול אותו פרק ב- HDTV. עשיתי pause על פנים של מישהו, סידרתי את 2 החלונות בטלוויזיה, אחד ליד השני ובאותו גודל. ההבדל כל כך ברור. בעוד ב- XVID הפנים נראות מרוחות, ב- HDTV רואים כל קמט וקמט.
אבל... אני חשבתי שכל הסרט אמור להיראות חלק לחלוטין, ואני לא רואה כך. בקטעים קצת יותר כהים, או אם אני מסתכל על רקע כהה כלשהו (למשל קיר), זה נראה קצת מרוח. ראיתי סרט שבו ראו עננים בלילה, ושם זה נראה ממש מרוח.
האם זה ככה גם אצלכם?
דרך אגב, אני משתמש ב- NVIdia Purevideo decoder.
אז ככה, אני בדיוק ברגע זה משווה בין פרק של סדרה ב- Xvid, מול אותו פרק ב- HDTV. עשיתי pause על פנים של מישהו, סידרתי את 2 החלונות בטלוויזיה, אחד ליד השני ובאותו גודל. ההבדל כל כך ברור. בעוד ב- XVID הפנים נראות מרוחות, ב- HDTV רואים כל קמט וקמט.
אבל... אני חשבתי שכל הסרט אמור להיראות חלק לחלוטין, ואני לא רואה כך. בקטעים קצת יותר כהים, או אם אני מסתכל על רקע כהה כלשהו (למשל קיר), זה נראה קצת מרוח. ראיתי סרט שבו ראו עננים בלילה, ושם זה נראה ממש מרוח.
האם זה ככה גם אצלכם?
דרך אגב, אני משתמש ב- NVIdia Purevideo decoder.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
חיים שלך דבשnoam23 כתב:גם 24, גם Prison Break, וגם אוטוטו Lost חוזרת... אני מתרגל לטוב מדי...
רק חבל ש Battlestar Galactica לא משודר ב HDTV. זה מאוד מוזר, הם מקליטים את התוכנית ב HDTV ו AC3, אך מקרינים אותה ב NTSC. רק בשידורים חוזרים ברשתות אחרות הם מקרינים את גרסת ה HDTV....