הכוכב הבא 2016 לאירווזיון-את מי נשגר לאירוויזיון?
יצא עודד ונשארו להקת פאות קדושות שזאת קיארה ונופר סלאמן. היתרון פה לנופר.66
ב 3 במרץ זה הגמר של התוכנית שצריך להיות בשידור חי ואז אפשר יהיה לדעת מי ייצג את ישראל באירווזיון השנה, אבל עוד לא עם איזה שיר.
אני הייתי מעדיף שיהיה כמו שהיה בעונה הראשונה שכל השידורים היו חיים.
לפי דעתי הפעם הביצוע של נופר היה פחות טוב,אולי גם הרבה פחות טוב, כי נראה שבינתים היא שרה טוב רק במזרחי ואולי גם באנגלית.
ונראה לי שבינתים שבשפה האנגלית אלה שרה יותר טוב.
בקשר לביצוע של קיארה לדית הפעם היא שרה יותר טוב מהפעמים הקודמות, ועודד לדעתי שר באותה רמה כמו הפעמים הקודמות.
לפי מה שאני מרגיש עד עכשיו בעונה הקודמת הייתה לי הרגשה שנדב ג'דג יצליח להגיע לאירווזיון 2015, השנה אני בספק אם ישראל תגיע לגמר, אני מקווה שאני טועה בזה, ונראה לי שאם אני צודק בזה, שבשנה הבאה כנראה שהקדם אירווזיון יחזור לערוץ 1 ישראל, כנראה כי זה מוכיח שהקדם אירווזיון בצורת התוכנית הכוכב הבא לא מאוד הוגן במיוחד שמההתחלה שלו הצופים בבית לא יכלו לנסות להשפיע על תוצאות הביצועים וגם כי נראה שהפעם בערוץ 1 יתעקשו שהממשלה תתן להם תקציב שהקדם אירוויזיון יחזור להיות בערוץ 1, וגם שבמשחק של הכוכב הבא מותר לעשות צחוקים, אני לא הרבה אהבתי את הצחוקים של המנחים שם , לשומרי המסורת זה טוב אם הקדם יחזור לערוץ 1 כי עד עכשיו הקדם אירווזיון ששודר בערוץ 1 לא שודר בתקופה של יום השבת.
ב 3 במרץ זה הגמר של התוכנית שצריך להיות בשידור חי ואז אפשר יהיה לדעת מי ייצג את ישראל באירווזיון השנה, אבל עוד לא עם איזה שיר.
אני הייתי מעדיף שיהיה כמו שהיה בעונה הראשונה שכל השידורים היו חיים.
לפי דעתי הפעם הביצוע של נופר היה פחות טוב,אולי גם הרבה פחות טוב, כי נראה שבינתים היא שרה טוב רק במזרחי ואולי גם באנגלית.
ונראה לי שבינתים שבשפה האנגלית אלה שרה יותר טוב.
בקשר לביצוע של קיארה לדית הפעם היא שרה יותר טוב מהפעמים הקודמות, ועודד לדעתי שר באותה רמה כמו הפעמים הקודמות.
לפי מה שאני מרגיש עד עכשיו בעונה הקודמת הייתה לי הרגשה שנדב ג'דג יצליח להגיע לאירווזיון 2015, השנה אני בספק אם ישראל תגיע לגמר, אני מקווה שאני טועה בזה, ונראה לי שאם אני צודק בזה, שבשנה הבאה כנראה שהקדם אירווזיון יחזור לערוץ 1 ישראל, כנראה כי זה מוכיח שהקדם אירווזיון בצורת התוכנית הכוכב הבא לא מאוד הוגן במיוחד שמההתחלה שלו הצופים בבית לא יכלו לנסות להשפיע על תוצאות הביצועים וגם כי נראה שהפעם בערוץ 1 יתעקשו שהממשלה תתן להם תקציב שהקדם אירוויזיון יחזור להיות בערוץ 1, וגם שבמשחק של הכוכב הבא מותר לעשות צחוקים, אני לא הרבה אהבתי את הצחוקים של המנחים שם , לשומרי המסורת זה טוב אם הקדם יחזור לערוץ 1 כי עד עכשיו הקדם אירווזיון ששודר בערוץ 1 לא שודר בתקופה של יום השבת.
בקשר לשלב חצי הגמר
אז קודם עלו לגמר
אלה
נופר
וחובי
מכל הביצועים האלה אני הכי אהבתי של אלה
מקום שני של נופר.
ובתוכנית אחר כך
שהיו המתמודדים
ולמה
עברה משם גיל
אני העדפתי בשלב הזה יותר את גיל ואחר כך את קיארה.
אז רביעיית הגמר היא
נופר
וחובי
אני הייתי מעדיף שאלה תייצג אותנו באירווזיון
מקום שני
נופר
מקום שלשי
חובי.
כי אני מרגיש שיש לה קול הכי מרענן מהאחרים ושמה שחשוב באירווזיון דבר ראשון שזה הרעננות שנותנת הרגשה טובה.
יש שמועות שאומרות שהפעם בגמר ביום חמישי לפחות אחד מהמתמודדים ישיר שיר שאותו הוא ישיר באירוויזיון.
אולי באירוויזיון הביצעו של השיר יהיה קצת שונה.
אלה
נופר
וחובי
מכל הביצועים האלה אני הכי אהבתי של אלה
מקום שני של נופר.
ובתוכנית אחר כך
שהיו המתמודדים
ולמה
עברה משם גיל
אני העדפתי בשלב הזה יותר את גיל ואחר כך את קיארה.
אז רביעיית הגמר היא
נופר
וחובי
אני הייתי מעדיף שאלה תייצג אותנו באירווזיון
מקום שני
נופר
מקום שלשי
חובי.
כי אני מרגיש שיש לה קול הכי מרענן מהאחרים ושמה שחשוב באירווזיון דבר ראשון שזה הרעננות שנותנת הרגשה טובה.
יש שמועות שאומרות שהפעם בגמר ביום חמישי לפחות אחד מהמתמודדים ישיר שיר שאותו הוא ישיר באירוויזיון.
אולי באירוויזיון הביצעו של השיר יהיה קצת שונה.
הפעם הזאת בניגוד לפעם הקודמת בין 4 משתתפי הגמר, קשה לי להחליט מי שר יותר טוב.
בניגוד לעונה הקודמת שאני העדפתי שמי ששר יותר טוב זה נדב גד'ג ולהקת ראסטה מן.
השמעת בכורה: שירי הגמר של מתמודדי "הכוכב הבא לאירוויזיון"
http://www.mako.co.il/music-news/local/ ... 351006.htm
יכול להיות שביום חמישי הזה ישנו בצורה מסויימת את הביצועים.
בשירים האלה בינתים
אני אהבתי
1 נופר
2 אלה
3 חובי
4 גיל
ולמי שלא הבין השירים האלה הם לגמר של התוכנית הכוכב הבא, זה לא מחייב שמי שמנצח הפעם בתוכנית הכוכב הבא שאת אחד מהשירים האלה הוא ישיר באירוויזיון.
בניגוד לעונה הקודמת שאני העדפתי שמי ששר יותר טוב זה נדב גד'ג ולהקת ראסטה מן.
השמעת בכורה: שירי הגמר של מתמודדי "הכוכב הבא לאירוויזיון"
http://www.mako.co.il/music-news/local/ ... 351006.htm
יכול להיות שביום חמישי הזה ישנו בצורה מסויימת את הביצועים.
בשירים האלה בינתים
אני אהבתי
1 נופר
2 אלה
3 חובי
4 גיל
ולמי שלא הבין השירים האלה הם לגמר של התוכנית הכוכב הבא, זה לא מחייב שמי שמנצח הפעם בתוכנית הכוכב הבא שאת אחד מהשירים האלה הוא ישיר באירוויזיון.
ופה אפשר לדעת מה גם הגולשים שבחוץ לארץ חושבים על הביצועים האלה.
וללחוץ בסרטון על סמל היוטיוב כדי לראות את התגובות לסרטון.
קודם היה בערוץ ניסוי כלים לבדיקה הצבעה בסמארטפון למחר לתוכנית הגמר של הכוכב הבא.
הוחלט בינתים שזה יהיה בדיוק כמו קדם אירווזיון שמי שמנצח עם השיר הזה הוא ייצג את ישראל באירוויזיון.
וללחוץ בסרטון על סמל היוטיוב כדי לראות את התגובות לסרטון.
קודם היה בערוץ ניסוי כלים לבדיקה הצבעה בסמארטפון למחר לתוכנית הגמר של הכוכב הבא.
הוחלט בינתים שזה יהיה בדיוק כמו קדם אירווזיון שמי שמנצח עם השיר הזה הוא ייצג את ישראל באירוויזיון.
התחיל הגמר של הכוכב הבא
אז בשלב בראשון ש אלה שרה ואחר כך חובי שר אני אהבתי קצת יותר את הביצוע של חובי לדעתי הפעם הזאת מתחילת עונת התוכנית הזאת הוא שר הכי טוב.
אחר שגיל שרה אני פחות אהבתי מאלה ומחובי
ושנופר שרה אני אהבתי את זה בדרגה של אלה.ופחות משל חובי.
ובין גיל לאלה אני העדפתי את אלה.
אז נשאר בתחרות
אלה חובי ונופר.
לדעתי הביצוע של חובי היה לא רע אבל לדעתי הוא יותר טוב משל אלה
בינתים אלה יצאה מהתחרות.
בין חובי לנופר אני יותר אהבתי בקצת את חובי אני הרגשתי שם קצת יותר רעננות.
למרות שקודם בגמר זה היה הפוך בין נופר לחובי, זה גם משנה איזה שיר שרים.
אז מי שייצג השנה את ישראל באירוויזיון זה חובי סטאר.
בסיום התוכנית הזאת הם אמרו שהעונה הבאה של הכוכב הבא גם תהיה בערך כמו קדם אירוויזיון, האם הם רומזים שגם בשנה הבאה עד האירוויזיון 2017 שתאגיד השידור הציבורי לא יפעל כראוי?
בינתים אני מעדיף שהקדם אירוויזיון הבא יחזור לערוץ 1 שגם שומרי המסורת יוכלו לראות את זה ביום חול ושיעשו שבכל השלבים שלו שגם הקהל בבית יוכל להשפיע.
אחר שגיל שרה אני פחות אהבתי מאלה ומחובי
ושנופר שרה אני אהבתי את זה בדרגה של אלה.ופחות משל חובי.
ובין גיל לאלה אני העדפתי את אלה.
אז נשאר בתחרות
אלה חובי ונופר.
לדעתי הביצוע של חובי היה לא רע אבל לדעתי הוא יותר טוב משל אלה
בינתים אלה יצאה מהתחרות.
בין חובי לנופר אני יותר אהבתי בקצת את חובי אני הרגשתי שם קצת יותר רעננות.
למרות שקודם בגמר זה היה הפוך בין נופר לחובי, זה גם משנה איזה שיר שרים.
אז מי שייצג השנה את ישראל באירוויזיון זה חובי סטאר.
בסיום התוכנית הזאת הם אמרו שהעונה הבאה של הכוכב הבא גם תהיה בערך כמו קדם אירוויזיון, האם הם רומזים שגם בשנה הבאה עד האירוויזיון 2017 שתאגיד השידור הציבורי לא יפעל כראוי?
בינתים אני מעדיף שהקדם אירוויזיון הבא יחזור לערוץ 1 שגם שומרי המסורת יוכלו לראות את זה ביום חול ושיעשו שבכל השלבים שלו שגם הקהל בבית יוכל להשפיע.
מסתמן: השיר הנבחר לאירוויזיון יוחלף
http://www.israelhayom.co.il/article/362339?utm
בקשר לשיר הנבחר אני גם פחות אהבתי אותו בהשוואה לשיר של נדב גדג בשנה שעברה.
בשנה שעברה השיר של נדב גדג לניצחון קיבל יותר אחוזים מהשיר לניצחון המנצח של השנה,
תקראו את התגובות לכתבה .
https://www.facebook.com/wiwibloggs/pos ... 2332475629
http://www.israelhayom.co.il/article/362339?utm
בקשר לשיר הנבחר אני גם פחות אהבתי אותו בהשוואה לשיר של נדב גדג בשנה שעברה.
בשנה שעברה השיר של נדב גדג לניצחון קיבל יותר אחוזים מהשיר לניצחון המנצח של השנה,
תקראו את התגובות לכתבה .
https://www.facebook.com/wiwibloggs/pos ... 2332475629
נערך לאחרונה על ידי avier ב 06/03/2016 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
·guyezra כתב:החלטה טובה...
לשנות את השיר?