לפני כשנה, אחרי המלצות רבות פה בפורום, בעיקר בנושא התמיכה והשירות, רכשתי לעצמי iclebo כרובוט ניקוי ביתי.
הייתי מאוד מרוצה במשך תקופה ארוכה, אך בחודשיים האחרונים הרובוט פשוט לא מצליח לנקות כמעט בכלל, ואחרי כל הפעלה הדירה שפעם היתה מבריקה, נראית מלוכלכת כמו לפני ההפעלה. מאחר וראיתי המלצות רבות פה בפורום על השירות הטוב של היבואן, הרחבתי את האחריות ל3 שנים במעמד הקניה כדי לדעת שבכל בעיה יהיה למי לפנות.
וכך באמת כשהתחילו הבעיות, הדבר הראשון שעשיתי הוא לנקות באופן יסודי את הרובוט ולהחליף פילטר אך ללא הועיל.
לפני כחודש מיליתי טופס שירות באתר של היבואן במטרה שיחזרו אליי ויבדקו מה הבעיה אך אף אחד לא חזר אליי.
אחרי שחיכיתי כשבוע החלטתי להתקשר, הרי יכול להיות שיש בעיה במערכת הממוחשבת. בטלפון ענתה לי נציגת שירות שביקשה ממני להשאיר פרטים והבטיחה שיחזרו אליי בהקדם, אך מאז עברו כמעט שלושה שבועות ועדיין אף אחד לא חזר אליי.
האמת שאחרי כל מה שקראתי בפורום הייתי בטוח שאקבל שירות טוב על המוצר, אך כנראה שגם כאן, כמו עם כל נותן שירות אחר בארץ, ברגע שקנית השירות נגמר.
לצערי אני מאוכזב מאוד מהמוצר שלא שמיש כרגע, אך בעיקר מהשירות הגרוע. לא חושב שאני צריך לרדוף אחרי מישהו שאמור לתת לי אחריות במשך יותר מחודש ועדיין לא לקבל אפילו את המענה הראשונה ביותר.
אני אמשיך לרדוף אחריהם כדי לממש את האחריות, אך רציתי לספר פה על המקרה כדי שאנשים שקוראים יוכלו להתרשם באמת מהשירות שמקבלים על הרובוט.
עדכון:
אחרי הפניה הזריזה מרונן והאיבחון המהיר ומהמדויק, החלק הגיע אליי ביום העסקים הבא ומאז הרובוט חזר לעבוד כמו חדש.
תודה רבה רונן, מרגע שנכנסת לפניה באמת היה אחלה שירות, מקווה שהפניה הבאה בערוצים המקובלים תקבל גם היא יחס כזה