בעיות בIclebo בן שנה והשירות שלא קיים של היבואן

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
rotemitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,

לפני כשנה, אחרי המלצות רבות פה בפורום, בעיקר בנושא התמיכה והשירות, רכשתי לעצמי iclebo כרובוט ניקוי ביתי.
הייתי מאוד מרוצה במשך תקופה ארוכה, אך בחודשיים האחרונים הרובוט פשוט לא מצליח לנקות כמעט בכלל, ואחרי כל הפעלה הדירה שפעם היתה מבריקה, נראית מלוכלכת כמו לפני ההפעלה. מאחר וראיתי המלצות רבות פה בפורום על השירות הטוב של היבואן, הרחבתי את האחריות ל3 שנים במעמד הקניה כדי לדעת שבכל בעיה יהיה למי לפנות.

וכך באמת כשהתחילו הבעיות, הדבר הראשון שעשיתי הוא לנקות באופן יסודי את הרובוט ולהחליף פילטר אך ללא הועיל.
לפני כחודש מיליתי טופס שירות באתר של היבואן במטרה שיחזרו אליי ויבדקו מה הבעיה אך אף אחד לא חזר אליי.
אחרי שחיכיתי כשבוע החלטתי להתקשר, הרי יכול להיות שיש בעיה במערכת הממוחשבת. בטלפון ענתה לי נציגת שירות שביקשה ממני להשאיר פרטים והבטיחה שיחזרו אליי בהקדם, אך מאז עברו כמעט שלושה שבועות ועדיין אף אחד לא חזר אליי.

האמת שאחרי כל מה שקראתי בפורום הייתי בטוח שאקבל שירות טוב על המוצר, אך כנראה שגם כאן, כמו עם כל נותן שירות אחר בארץ, ברגע שקנית השירות נגמר.

לצערי אני מאוכזב מאוד מהמוצר שלא שמיש כרגע, אך בעיקר מהשירות הגרוע. לא חושב שאני צריך לרדוף אחרי מישהו שאמור לתת לי אחריות במשך יותר מחודש ועדיין לא לקבל אפילו את המענה הראשונה ביותר.

אני אמשיך לרדוף אחריהם כדי לממש את האחריות, אך רציתי לספר פה על המקרה כדי שאנשים שקוראים יוכלו להתרשם באמת מהשירות שמקבלים על הרובוט.

עדכון:
אחרי הפניה הזריזה מרונן והאיבחון המהיר ומהמדויק, החלק הגיע אליי ביום העסקים הבא ומאז הרובוט חזר לעבוד כמו חדש.
תודה רבה רונן, מרגע שנכנסת לפניה באמת היה אחלה שירות, מקווה שהפניה הבאה בערוצים המקובלים תקבל גם היא יחס כזה :)
נערך לאחרונה על ידי rotemitz ב 03/03/2016 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

תיכף היבואן ישיב לך, הוא איש מקסים, מזור שלא הצלחת לקבל שירות.
לאיזה מספר חייגת?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

rotemitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

דיברתי איתו בעבר לפני הקניה ובאמת היה מקסים, התקשרתי לאותו מספר שרשום אצלם באתר, וגם השארתי טופס לבקשה לשירות באתר שלהם לפני כחודש, אף אחד לא חזר אלי בנתיים.

SnAriel
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

יש לי את הרובוט שנה וחצי, השבוע הבחנתי בתקלה בגלגל הקדמי, התקשרי לרונן

שליחה #4 

ביום שני ובשלישי בבוקר היה אצלי בעבודה שליח .(אגב, התקשרתי לנייד שלו, המופיע כאן בפורום)
אני חושב שזה שירות נהדר.
(מקווה לקבל אותו באותה מהירות:-)
·

rotemitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

רונן חזר אליי והבטיח שיטפל ובאמת מרגיש שאיכפת לו, אז מקווה שמכאן עניינים יתקדמו יותר מהר.
בכל מקרה לא נראה לי שבשביל לקבל שירות אני צריך להתקשר ישירות לפלאפון של רונן, אבל לפחות עכשיו נראה כאילו יטפלו סוף סוף בבעיה.
אמשיך לעדכן כשיהיו התפתחויות.

rotemitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אין מה להגיד, מרגע שהבעיה הגיע לרונן הטיפול היה מהיר ומשביע רצון.
שלחתי לו תמונה של הרובוט, אמר שכנראה צריך להחליף את המגב האחורי ושהוא שולח לי חדש.
מקווה שזה יגיע בהקדם ושהאיבחון מדויק ונוכל לחזור להינות מהרובוט.

תודה רונן :)

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #7 

אז ככה,

כשאני נכנס לתמונה זה סימן שהמערכת שלנו חורקת במקרה הטוב או שלא מתפקדת במקרה הרע. לא כי אני חשוב מידי אלא כי זה לא תפקידי , אין לי את הכלים לבצע אותו ואני עלול להיכשל בדיוק מהסיבות הללו.
עברנו חלקית למשכננו החדש ברחוב ידידיה פרנקל 25 בתל אביב. אנחנו עברנו ובזק הבטיחו שביום ג הקרוב הטלפונים יעברו גם הם. סביר להניח שעד יום שלישי נהיה ממוקמים וערוכים לתת שירות כפי שהיינו רוצים ששירות יראה. החודשים האחרונים היו מאוד לא פשוטים עבורנו. מעבר המקום לא יהיה השינוי היחיד במערך השירות, לא אכנס לזה כרגע.
אני מתנצל בפני כל מי שהחריקות שלנו התרחשו דווקא אצלו.

במוצ"ש אכתוב על חידושים הצפויים בשבועות הקרובים ואיך הם משתלבים בחזון שלנו - להיות המרכז המקיף, המגוון והמקצועי ביותר לרובוטים ביתיים.

בינתיים, סוף שבוע נעים לכולם.

roei3gs
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 370
שם מלא: רועי
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #8 

כשמגיע מגיע בתור לקוח של המוצר הנפלא הזה חייב לציין שהשירות נפלא שלחו לי פעמיים מגב שנהרס בחינם בלי לשאול פרטים מה הכתובות נשלח וזהו תודה לרונן

rotemitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

עדכון:
אחרי הפניה הזריזה מרונן והאיבחון המהיר ומהמדויק, החלק הגיע אליי ביום העסקים הבא ומאז הרובוט חזר לעבוד כמו חדש.
תודה רבה רונן, מרגע שנכנסת לפניה באמת היה אחלה שירות, מקווה שהפניה הבאה בערוצים המקובלים תקבל גם היא יחס כזה

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”