עזרה בקינפוג HOTBOX

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.

מנהל: מנהלי HTPC ועיבוד תמונה

שלח תגובה
splspl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 221
הצטרף: פברואר 2008
מיקום: עמק חפר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

עזרה בקינפוג HOTBOX

לינק להודעה #1 

אהלן,

היתה לי חבילה טריפל שכללה 30M של הוט שבה עבדתי עם מודם ARRIS של הוט שהיה מחובר לנתב TPLINK 1043 (הדגם הראשון) עם DDWRT

הכל עבד פיקס והיה WIFI בכל הבית ואפילו בחוץ
התנתקתי מהטריפל והתחברתי ל 100M של HOT + בזק בנ"ל.

קיבלתי HOTBOX (לא HOTBOX2).

עכשיו בקושי יש לי קליטת WIFI בחדרים הרחוקים מהאוטר.

הגדרתי את ה HOTBOX כ BRIDGE וחיברתי אותו למחשב וקיבלתי IP של בזק בנ"ל.

ניתקתי את בל הרשת מהמחשב וחיברתי אותו לכניסת WAN של ה TPLINK ואת המחשב לאחד מארבעת הפורטים של ה TPLINK

אבל אני לא מקבל כתובת WAN. (ה TPLINIK מוגדר DHCP)

מה יכולה להיות הבעיה?

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
הודעות: 2673
הצטרף: ספטמבר 2012
מיקום: מרכז
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 592 פעמים
יצירת קשר:

לינק להודעה #2 

אתה מחבר את ה-HOTBOX לכניסת ה-WAN של הנתב ולא את המחשב.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

splspl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 221
הצטרף: פברואר 2008
מיקום: עמק חפר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

לינק להודעה #3 

ברור.
ההוטבוקס מקונפג כ bridge כאשר אחד מארבעת הפורטים שלו מחובר לכניסת ה wan של ה tplink. והמחשב מחובר לאחד מארבעת הפורטים של ה tplink. אבל אין אינטרנט...

Justme1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 77
הצטרף: מרץ 2012
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

לינק להודעה #4 

בדיוק היום יצא לי להתעסק עם משהו דומה. הגדרתי את ההוטבוקס כמודם בלבד וחיברתי אליו את הנתב ולא הצלחתי בהתחלה למשוך את הנתונים מההוטבוקס כך שלא היה לי אינטרנט.
מה שעשיתי זה למעשה MAC Clone. -->
Network > Mac Clone > clone mac address > save
לאחר מכן תלך ל- WAN ותלחץ על Renew אם זה לא מתחבר לבד.
במידה וזה לא פותר לך את הבעיה, אתה יכול להחזיר את הברירת מחדל של ה- Mac address שהיה על ידי לחיצה על כפתור Restore factory mac ושמור.

byoyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 326
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

לינק להודעה #5 

למיטב זכרוני אתה צריך לחבר את פורט 1 ל-wan.
לא כל פורט...

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, IT ומחשוב”