המרה H264 ל-MPEG2

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #41 

:)

מה לעשות - לא כולם עובדים עם HTPC...

מזל, אם היו לי בעיות בסלון כמו שיש לי במחשב הראשי כרגע (ע"ע לא מצליח לגרום לאתרים לפתוח קבצי AVI, ותקיעות מוזרות פעם או פעמיים בשבוע) היו זורקים אותי בני המשפחה כבר מזמן החוצה מהבית...

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #42 

במחשב שעובד בייצור (וHTPC זה "בייצור" לצורך העניין) משתדלים לא לגעת, כמה שאפשר. מקנפגים מה שצריך, ולא נוגעים יותר. מסכים שזה יכול להיות קצת מייאש בהתחלה, עד שהכל מתפקד. בסופו של דבר זה משתלם, כשמפסיקים לבזבז זמן על פעולות טכניות כמו המרות וכו' ומתרכזים במטרה המרכזית (לפחות למראית עין): לשבת ולהינות :D

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #43 

גם לי היתה בעיה עם H264 על מחשב חלש יחסית:
מעבד AMD 2400+
כ. מסך 6600GT
שניקנו לפני שנחשפתי לכל עניין ה-HD ובגלל הקירור הפאסיבי של שניהם התאימו לסביבה שקטה בסלון. כשניסיתי להריץ עליהם H264 זה לא ממש עבד (בלשון המעטה) גם עם PureVideo. די הרמתי ידיים במיוחד אחרי שבמחשב אחר בבית הרכבתי מעבד E6600 וכ. מסך 8800GTS. על המחשב הזה ה H264 רץ חלק עם אותם קודקים. השתכנעתי שזה רק עניין של חומרה.

אבל!!! אחרי שקראתי המלצה כאן באתר התקנתי על ה HTPC את PowerDVD Ultra BlueRay Edition וראו זה פלא! :D :D :D
המחשב החלש קיבל חיים חדשים ומנגן על ה PowerDVD סרטי H264 חלק וללא קפיצות!
אז יש תקווה... עכשיו מה שנשאר זה לגרום ל SAGE להריץ H264... זה עדיין לא קורה.
Enjoy the Silence

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #44 

הבעיה היחידה היא ה-PWDVD לא תומך כיתוביות.
אני מציג H264 + כיתוביות עם 6600GT על P4 2.4GHZ ו-1GB זיכרון ומשתמש ב-BSPLAYER

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #45 

המטרה שלי היא שזה יעבוד בתוך ה SAGETV ללא צורך להפעיל תוכנה חיצונית. כך המחשב יעבוד רק עם השלט ומאפשר גם לשאר בני הבית להשתמש בו. ברגע שצריך לשלוף את המקלדת זה כבר לא זה... The magic is gone :wink:
משהו מוזר - המדיה פלייר 11 מריץ את קבצי ה H264 אבל ה SAGE לא. וזה למרות שלפי התיעוד ה SAGE משתמש במדיה פלייר בתור נגן.
לגבי כתוביות לא ניסיתי עדיין. אני משתדל כרגע להתקין כמה שפחות תוכנות/קודקים/עזרים על ה HTPC ולהגיע למצב עבודה מלא בלי להסתכן בהתנגשויות והסרות תוכנה שאף פעם לא מחזירות למצב הקודם. מזל שיש GHOST...
Enjoy the Silence

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”