שינוים בלוח השידורים של גלגל"צ
http://www.israelhayom.co.il/article/346617
אני לא יודע מה איתכם אבל זה קצת הפריע לי
"אבל הוא בהחלט משנה את הדנ"א של התחנה, שהדגל שלה עד כה היה השמעת מוסיקה בלבד בלי דברת רדיופונית. "אחרי הרבה מאוד שנים הוחלט שעוזבים את הקו הבטוח ועושים שינוי משמעותי", מסביר גורם בתחנה. "אם פעם הקריינים היו משרתים את הקונספט המוכר ומסתפקים בדיווחי תנועה ובהצגת השירים - אז בלוח החדש הם יוכלו לבוא הרבה יותר לידי ביטוי"."
זה עלול לפגוע בחשיבות המיוחד של גלגל"צ אם זה נכון
שיהיו הרבה יותר דיבורים כנראה בתוך השירים
וכנראה שגם יופחתו דיווחי התנועה , כי נראה לי שלא מעט מהאנשים שנוהגים ברכב שומעים את גלגל"צ בעיקר בגלל דיווחי התנועה שם, אז לדעתי השינוי הזה עלול לפגוע ביעילות של התחנה.
אני לא יודע מה איתכם אבל זה קצת הפריע לי
"אבל הוא בהחלט משנה את הדנ"א של התחנה, שהדגל שלה עד כה היה השמעת מוסיקה בלבד בלי דברת רדיופונית. "אחרי הרבה מאוד שנים הוחלט שעוזבים את הקו הבטוח ועושים שינוי משמעותי", מסביר גורם בתחנה. "אם פעם הקריינים היו משרתים את הקונספט המוכר ומסתפקים בדיווחי תנועה ובהצגת השירים - אז בלוח החדש הם יוכלו לבוא הרבה יותר לידי ביטוי"."
זה עלול לפגוע בחשיבות המיוחד של גלגל"צ אם זה נכון
שיהיו הרבה יותר דיבורים כנראה בתוך השירים
וכנראה שגם יופחתו דיווחי התנועה , כי נראה לי שלא מעט מהאנשים שנוהגים ברכב שומעים את גלגל"צ בעיקר בגלל דיווחי התנועה שם, אז לדעתי השינוי הזה עלול לפגוע ביעילות של התחנה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זוהי דעתי: אולי למעט כמה תוכניות טובות ב-88FM, מה שהולך בתחנות הרדיו בארץ פשוט נורא ואיום, ואין פתיחות למוסיקה מעניינת יותר כמו אלקטרוני לסוגיו ורוק.
וגלגל"צ הכי גרועים. עריכה מוסיקלית פח.
אני כבר שנים מאזין רק לרדיו אינטרנטי מרחבי העולם. פה פשוט אין מה לשמוע.
וגלגל"צ הכי גרועים. עריכה מוסיקלית פח.
אני כבר שנים מאזין רק לרדיו אינטרנטי מרחבי העולם. פה פשוט אין מה לשמוע.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
גלגלץ זה כל כך משעמם, לפעמים אני מתערב עם עצמי אם אוכל לנחש מה השיר הבא שישמיעו.
חבל שזה לא לוטו, היתי כבר מזמן מליונר.
חבל שזה לא לוטו, היתי כבר מזמן מליונר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7393
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אין היום שום תוכנית ברדיו של מוסיקה ברמה . היה לרשת ג את התוכנית אני לא ישכח את זה עד שאני ילך פייפן , קצת אחרת אם אורלי מורג כול יום שני זה היה מוזיקה. גם ליואב קוטנר היה תוכנית .היום הכול מזבלה.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass