היכן ניתן לשמוע שירים באיכות גובהה?
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
היי לכולם..
רציתי לדעת אם ישנם אתרים שדומים ליוטיוב בכל הקשור למוסיקה, אבל רק באיכות גבוהה יותר? הכוונה למגוון רחב של שירים ולהרכבת פלייליסטים אישיים.
אני כמעט בטוח שאתר חינמי כזה לא יהיה אבל במידה ויש כזה אני אשמח לשמוע, ובמידה ולא אז כמובן שאשמח לקבל המלצות על אתרים בתשלום.
*אני שומע עם מגבר של ימאה RXA1010 שמחובר למחשב.
רציתי לדעת אם ישנם אתרים שדומים ליוטיוב בכל הקשור למוסיקה, אבל רק באיכות גבוהה יותר? הכוונה למגוון רחב של שירים ולהרכבת פלייליסטים אישיים.
אני כמעט בטוח שאתר חינמי כזה לא יהיה אבל במידה ויש כזה אני אשמח לשמוע, ובמידה ולא אז כמובן שאשמח לקבל המלצות על אתרים בתשלום.
*אני שומע עם מגבר של ימאה RXA1010 שמחובר למחשב.
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

העניין הוא שעד עכשיו ידעתי רק על יוטיוב, והאיכות שם באמת על הפנים ותוסיפו לזה את הפרסומות הצורמות בפול וואליום ככה שזה בכלל ירד מהפרק.
בנתיים בדקתי רק את ה-TIDAL והוא נשמע הרבה יותר טוב מיוטיוב זה בטוח מה שכן 60 ש"ח זה דיי יקר. לכן אני שוקל עוד אתרים ששמעתי עליהם אבל לא שמעתי אותם (דיזר ספוטיפיי ועוד כמה שלא ידעתי שקיימים)
ולגבי הורדת שירים באיכות FLAC אמיתיים אז ניסתי את זה וזאת עבודה ממש קשה להתחיל להוריד אלבומים ולבחור מהם רק כמה שירים..
בכל מקרה נראה לי שבנתיים אשאר עם הטידל ונבחן עוד כמה בהמשך
ד"א
השירים לא באמת באיכות FLAC אמיתיים למרות שרשום כך?
(רשום FLAC 1411)
בנתיים בדקתי רק את ה-TIDAL והוא נשמע הרבה יותר טוב מיוטיוב זה בטוח מה שכן 60 ש"ח זה דיי יקר. לכן אני שוקל עוד אתרים ששמעתי עליהם אבל לא שמעתי אותם (דיזר ספוטיפיי ועוד כמה שלא ידעתי שקיימים)
ולגבי הורדת שירים באיכות FLAC אמיתיים אז ניסתי את זה וזאת עבודה ממש קשה להתחיל להוריד אלבומים ולבחור מהם רק כמה שירים..
בכל מקרה נראה לי שבנתיים אשאר עם הטידל ונבחן עוד כמה בהמשך
ד"א
השירים לא באמת באיכות FLAC אמיתיים למרות שרשום כך?
(רשום FLAC 1411)