מהם אוזניות אודיופיליות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78791
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5380 פעמים
קודם תגדיר קטגוריה.
יש אוזינות IN EAR שהם HIGH END, אוזניות אלקטרוסטטיות, קונוונציונליות.
המחירים בתחום בד"כ 500 דולר וצפונה.
יש אוזינות IN EAR שהם HIGH END, אוזניות אלקטרוסטטיות, קונוונציונליות.
המחירים בתחום בד"כ 500 דולר וצפונה.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
עופר אני לא מסכים איתך לגבי המחיר
לדוגמה AKG 701 HD650 DT880 ....
הן אוזניות אודיופיליות והן עולות פחות מ 500$ נכון לAKG יש את K1000 ולסנייזר את HE למינהם ויש כמובן את סטאקס שהן הרבה מעבר, אבל זה לא אומר שהן לא אדיופיליות.
לדוגמה AKG 701 HD650 DT880 ....
הן אוזניות אודיופיליות והן עולות פחות מ 500$ נכון לAKG יש את K1000 ולסנייזר את HE למינהם ויש כמובן את סטאקס שהן הרבה מעבר, אבל זה לא אומר שהן לא אדיופיליות.
עופר תוסיף להחלטה סגורות , פתוחות , חצי פתוחות .
VMC
תנסה ביירדינמיק BT880
הינה אתר שיכול לסייע לך
בהצלחה
http://www.headphones.co.il/store/main/
VMC
תנסה ביירדינמיק BT880
הינה אתר שיכול לסייע לך
בהצלחה
http://www.headphones.co.il/store/main/
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
האוזניות שנחשבות High End הן בדרך כלל מקוטלגות תחת מחיר של כמה מאות דולרים, 500$ וצפונה כמו שעופר אמר זאת אכן הכללה די גורפת, אם כי לדעתי הסאונד הוא שקובע.VMC כתב:אילו חברות מייצרות אוזניות High-End , אילו דגמים ספציפיים הם היי-אנד, ומה מחיר אוזניות כאלו?
תודה!...
אני לא חושב שה K701, HD 600 וגם ה DT 880 נחשבות High End.
הן נושקות לקטגוריה הזאת לדעתי אך יש להן יותר מידי חסרונות בשביל להיות אוזניתHigh End.
חברות שמייצרות אוזניות High End הן:
Grado, Sennheiser, Stax, Audio Technica, AKG, Ultrasone , Sony וזהו בכללי.
לרוב החברות יש מס' בודד של אוזניות High End אבל לפחות כל אחת מהנ"ל מחזיקה כזאת.
כמה המדגמים:
Sony R10, Qualia 010, ATH L3000, W2002, W5000, Grado GS-1000, RS-1, AKG K-1000, Ultrasone Edition 7/9, Stax O2, Senneiser Orpheus and Baby orpheious.
זה הטופ של עולם האוזניות, אפשר אולי להכניס עוד כמה, שוב, עניין שרירותי.
High -End היא הגדרה מאד שרירותית, אני לא יהיה מופתע אם מישהו כאן יחלוק על דעתי, זה מאד לגיטימי אפילו.
פרט לזה, הייתי שמח לדעת מה מטרת השרשור באמת ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78791
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5380 פעמים
אוזניות hi-end הן הגדרה בעייתית לדעתי. כי המחיר הוא לא מה שמשנה. אם בוחרים לפי המחיר, ה-K340 שלי נחשבות לאוזניות שהן לא יותר מאשר ממוצעות. למעשה, מדובר בסט שיכול להתחרות בהרבה דגמים יקרים פי כמה. האיכות היא מה שמשנה. אני לדוגמא לא יכול להגדיר שום אוזניות של גראדו שישנן בייצור כרגע בתור hi-end. שמעתי את ה-GS1000 ולטעמי מדובר באוזניות ששוות 100 דולר גג. אבל הן עולות 1000$, ויש אנשים שחושבים שהן מדהימות גם במחיר הזה.
ה-701 לדוגמא, הן Hi-End לכל דבר בשביל מישהו חדש בתחום. זו לפחות, דעתי. תן להן מקור טוב, והגברה איכותית וזה הכל.
זה יותר עניין של טעם מאשר עניין של איכות אבסולוטית. במיוחד בעולם האוזניות שבו יש כמות יחסית מצומצמת של יצרנים אשר לכל אחד יש סאונד (פחות או יותר) שאופייני לו.
ה-701 לדוגמא, הן Hi-End לכל דבר בשביל מישהו חדש בתחום. זו לפחות, דעתי. תן להן מקור טוב, והגברה איכותית וזה הכל.
זה יותר עניין של טעם מאשר עניין של איכות אבסולוטית. במיוחד בעולם האוזניות שבו יש כמות יחסית מצומצמת של יצרנים אשר לכל אחד יש סאונד (פחות או יותר) שאופייני לו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ת'יכול לפרט קצת על החסרונות שבגללם לדעתך הבייר לא שייכות לקטגוריית ה- High End ?The-Fox כתב:האוזניות שנחשבות High End הן בדרך כלל מקוטלגות תחת מחיר של כמה מאות דולרים, 500$ וצפונה כמו שעופר אמר זאת אכן הכללה די גורפת, אם כי לדעתי הסאונד הוא שקובע.VMC כתב:אילו חברות מייצרות אוזניות High-End , אילו דגמים ספציפיים הם היי-אנד, ומה מחיר אוזניות כאלו?
תודה!...
אני לא חושב שה K701, HD 600 וגם ה DT 880 נחשבות High End.
הן נושקות לקטגוריה הזאת לדעתי אך יש להן יותר מידי חסרונות בשביל להיות אוזניתHigh End....
אני דווקא חושב שכן , אבל זה שווה דיון ניפרד אפתח שירשור בנושאMartinHSabag כתב:לא חושב שהגדרת היי-אנד תלויה בכסף. בלי קשר לאם זה אוזניות או משהו אחר.......
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- The-Fox
- חבר ותיק

בגדול: באס מנופח, קולורציה די ברורה במיד, חוסר בפרוט.Carew כתב: ת'יכול לפרט קצת על החסרונות שבגללם לדעתך הבייר לא שייכות לקטגוריית ה- High End ?...
בקלאסית הן טובות מאד, בשאר התחומים פחות.
שלא תבין לא נכון, זאת אוזניה מעולה למחירה אבל לדעתי היא לא מספיק טובה בשביל להחשב High End.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
עומר האם ה880 היא לא האוזניה כמעת הכי שתוחה. ניראה לי רק ה701 יכולה להיתמודד איתה אל תואר משעממת חסרת הצבע, אז אני לא יודע על איזו קולורציה אתה מדבר חוץ מזה אתה רוצה להגיד ש GS1000 היא נטראלית?? והיא כן מוגדרת כ HI END ע"י ג'ון גראדו בכבודו.
לדעתי מה שחסר לה להיות HI END זה בראש ובראשונה איכות הבנייה (עיין ערך AT ו AKG) לפחותלגירסה הישנה את החדשה לא פירקתי אז לא בטוח.
דבר שני מה שחסר לה מבחינת צליל זה דווקה טיפת צבע ופרטים במיד, וטיפה שיפור של באג הטרבל.
לדעתי מה שחסר לה להיות HI END זה בראש ובראשונה איכות הבנייה (עיין ערך AT ו AKG) לפחותלגירסה הישנה את החדשה לא פירקתי אז לא בטוח.
דבר שני מה שחסר לה מבחינת צליל זה דווקה טיפת צבע ופרטים במיד, וטיפה שיפור של באג הטרבל.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- The-Fox
- חבר ותיק

880 שטוחה ?
ממש לא...
אני מניח ששמעת אותן אחרת זה מסביר למה אתה חושב שהיא שטוחה
אני לא יודע מה הבעיה עם איכות הבניה של גראדו.
הן קלות ופשוטות, זה לא הופך את איכות הבניה שלהן לנמוכה, יש לזה גם יתרונות כמובן.
ה GS1000 לא מושלמת, זה נכון, אך המיד באס שלהן הרבה יותר טוב מהרבה אוזניות, הפירוט טוב מאד, הטרבל על הצד הבהיר והפתוח, זה נכון אך אני לא חושב שזה "באג", זה עניין של טעם.
ע"ע רמקולים של Triangle, Klipsch ויש עוד כמה בסגנון.
צבע לא חסר לה (הסכמנו על זה מקודם) וגם פרטים במיד לא חסר לה, המיד שלה מאד forward והוא בולט.
ממש לא...
אני מניח ששמעת אותן אחרת זה מסביר למה אתה חושב שהיא שטוחה
אני לא יודע מה הבעיה עם איכות הבניה של גראדו.
הן קלות ופשוטות, זה לא הופך את איכות הבניה שלהן לנמוכה, יש לזה גם יתרונות כמובן.
ה GS1000 לא מושלמת, זה נכון, אך המיד באס שלהן הרבה יותר טוב מהרבה אוזניות, הפירוט טוב מאד, הטרבל על הצד הבהיר והפתוח, זה נכון אך אני לא חושב שזה "באג", זה עניין של טעם.
ע"ע רמקולים של Triangle, Klipsch ויש עוד כמה בסגנון.
צבע לא חסר לה (הסכמנו על זה מקודם) וגם פרטים במיד לא חסר לה, המיד שלה מאד forward והוא בולט.
- The-Fox
- חבר ותיק

אני הבנתי אותך יפה מאד slavazh
אני טוען שחור על גבי לבן שהן מאד לא נייטרליות בצליל (לא בנפח), מורגש מאד בתחום המיד.
כמובן שבמוזיקה קלאסית זה נשמע כמו שאתה מספר(שטוח/ניטראלי) ואני לא יודע איך זה שיש הבדל גדול כל כך בין סוגי המוזיקה.
אני טוען שחור על גבי לבן שהן מאד לא נייטרליות בצליל (לא בנפח), מורגש מאד בתחום המיד.
כמובן שבמוזיקה קלאסית זה נשמע כמו שאתה מספר(שטוח/ניטראלי) ואני לא יודע איך זה שיש הבדל גדול כל כך בין סוגי המוזיקה.