שלום חברים,
יש לי אפשרות לקנות מכשיר irobot 620 או irobot 870 יד שניה.
האם זה מומלץ לקנות יד שנייה או שיכולות להיות בעיות?
מה לדעתכם צריך לבדוק?
תודה רבה לעונים!
620 /870 irobot - קניית מכשיר יד שניה
- wantootree
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
·אם המחיר נמוך משמעותית ממחירו כחדש (חצי מחיר מהחנות הזולה ביותר) אז כן.DJMasha כתב:שלום חברים,
יש לי אפשרות לקנות מכשיר irobot 620 או irobot 870 יד שניה.
האם זה מומלץ לקנות יד שנייה או שיכולות להיות בעיות?
מה לדעתכם צריך לבדוק?
תודה רבה לעונים!...
החיים פשוטים, אל תסבך אותם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תלוי מה מצב המכשיר. אני כבר ברובוט השני ואצלנו הוא עובד די קשה ותוך שנה נראה די חבוט ומרוט. מה שאני יכול לציין זה:
- בדגמי 6XX מנגנון המברשות קצת בעייתי. יש תופעה של חדירת אבק ושערות לתוך בית התמסורת שבו יש בעיקר גלגלי שיניים מפלסטיק וזה מוביל לשחיקה מוגברת. אפשר לפתוח ולנקות אבל זה דורש שלא יהיו לך שתי ידיים שמאליות.
- החובט מגומי רגיש ויכול להיקרע לגזרים אם הוא מסתבך בחוטים או שרוכים.
- נקודה 1+2 = הוצאה של כ 250-300 ש"ח לרכישת מודול מברשות חדש.
- ללא קשר לדגם - הסוללה המקורית לא מחזיקה מעמד הרבה מעבר לשנה וחצי. יש סוללות תחליפיות טובות יותר, גם כאן ההוצאה היא סביב 300 ש"ח.
- חלק מדגמי ה 6XX מסדרות הייצור הראשונות מגיעים עם מודול שאיבה פחות טוב. סדרות הייצור המאורחות יותר צויידו כבר במודול מסדרת Aerovac שיש לו יכולת שאיבה משופרת. אפשר לקנות מודול שאיבה מהדור החדש ואניח לך לנחש מה ההוצאה הצפויה.
- דגמי 8XX שופרו לעומת הסדרות הקודמות בעיקר במכלול המברשות שעכשיו עמיד יותר ונוטה פחות להסתבכויות. מודול השאיבה שונה גם הוא, טוענים שהוא שואב טוב יותר אבל אני חושב שהתכנון שלו גורם לכך שהרבה פעמים שערות ואבק נשארים תקועים בבית המברשות ולא נכנסים לתא הפסולת.
- בכל הדגמים יש תופעה של בעיית מגעים בתחתית הרובוט המונעת ממנו "להינעל" חזרה בעמדת הטעינה. זה נגרם בעיקר משחיקה של הלוחיות בתחתית המכשיר או תקיעה של המגעים הקפיציים בעמדת העגינה. די בעייתי לתקן לבד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.