בעיה בסאונד בצפיה בHD עזרה לNOOB
שלום לכולם . אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה ואם לא אני בטוח שתפנו אותי למקום הנכון .
אז ככה . עד היום השתמשתי בXBOX MEDIA CENTER ולא היתה לי בעיה להפעיל את כל סוגי הסרטים מעולם. אך לאחרונה רכשתי טלויזית HD והאקסבוקס לא מצליח להריץ סרטי HD - אני מניח שהמעבד והזיכרון פשוט לא בנויים לזה . אז עברתי למחשב . קטסטרופה !!!
. אני מנסה להריץ סרט רזולוציה גבוהה Gladiator 2000 DTS 720p x264-SiLU MKVאבל הסאונד לא מתאים לסרט !! הוא מתחיל סבבה ובאיזה שהוא שלב מתחיל לצאת מאיפוס ומגיע לפני תנועות השפתיים .
אני מניח שחשוב לציין שיש לי יצאה קואקסילית ON BOARD . ואני משתמש בAC3FILTER .המגבר משדר בDTS .
הבעיה קיימת גם אצל חבר עם חומרה שונה לגמרי אז מניח שלא זו הבעיה .
מישהו מכיר ? נתקל ? פתר ?
אז ככה . עד היום השתמשתי בXBOX MEDIA CENTER ולא היתה לי בעיה להפעיל את כל סוגי הסרטים מעולם. אך לאחרונה רכשתי טלויזית HD והאקסבוקס לא מצליח להריץ סרטי HD - אני מניח שהמעבד והזיכרון פשוט לא בנויים לזה . אז עברתי למחשב . קטסטרופה !!!
. אני מנסה להריץ סרט רזולוציה גבוהה Gladiator 2000 DTS 720p x264-SiLU MKVאבל הסאונד לא מתאים לסרט !! הוא מתחיל סבבה ובאיזה שהוא שלב מתחיל לצאת מאיפוס ומגיע לפני תנועות השפתיים .
אני מניח שחשוב לציין שיש לי יצאה קואקסילית ON BOARD . ואני משתמש בAC3FILTER .המגבר משדר בDTS .
הבעיה קיימת גם אצל חבר עם חומרה שונה לגמרי אז מניח שלא זו הבעיה .
מישהו מכיר ? נתקל ? פתר ?
טוב לצערי זה לא ממש הולך . נראה כאילו המחשב שלי פשוט לא מצליח לעשות את העבודה . אנחנו מדברים פה על משהו יחסית ישן פנטיום 4 2.4 גיגהרץ עם 512 RAM וכרטיס של NVIDIA 128 .
ברגע שאני מפעיל סרט HD הוא מגיע ל60 אחוז עד 100 אחוז מהיכולת שלו . בהפעלה של קובץ AVI רגיל הוא עובד על 10 אחוז בקושי .
יש רעיונות ? לשדרג חומרה או שניתן לפתור ?
ברגע שאני מפעיל סרט HD הוא מגיע ל60 אחוז עד 100 אחוז מהיכולת שלו . בהפעלה של קובץ AVI רגיל הוא עובד על 10 אחוז בקושי .
יש רעיונות ? לשדרג חומרה או שניתן לפתור ?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מסירים את הקודקים מלוח הבקרה -> הסרה הוספה של תוכנות. הבעיה היא שקודקים אף פעם לא מוסרים לגמרי. תמיד נשארים שאריות בין השיניים (רג'יסטרי). אני בכל הניסויים שעשיתי, תמיד פירמטטי את המחשב (גוסט כמובן
) בין הסרה והוספה של מקודדים.
אצלי גם יש בעיה שונה של סאונד וזה לא קשור למקודדים (אותה חבילת מקודדים עובדת מצוין על מחשב אחר). אצלי נראה לי שכרטיס הקול ישן ולא מספיק טוב.
אצלי גם יש בעיה שונה של סאונד וזה לא קשור למקודדים (אותה חבילת מקודדים עובדת מצוין על מחשב אחר). אצלי נראה לי שכרטיס הקול ישן ולא מספיק טוב.