איך מנגנים סרט בפורמט MKV?
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
סוף סוף הורדתי איזה סרט HD עם המון קבצים.
זה הסרט:
http://bloghdtv.com/files/underworld_hdtv_1080p.html
הסרט הוא בסיומת MKV.
הורדתי קודקים מתאימים אבל אני לא יודע באיזו תוכנה אפשר לנגן אותו.
מהי התוכנה הכי טובה?
תודה
סוף סוף הורדתי איזה סרט HD עם המון קבצים.
זה הסרט:
http://bloghdtv.com/files/underworld_hdtv_1080p.html
הסרט הוא בסיומת MKV.
הורדתי קודקים מתאימים אבל אני לא יודע באיזו תוכנה אפשר לנגן אותו.
מהי התוכנה הכי טובה?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78841
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
נגנים רבים יכולים לנגן זאת, אם יש לך CODEC מתאים.
MATROSKA PACK זה מה שאתה מחפש.
1. אני מבקש להסיר את הקישור לתוכן לא חוקי.
2. הסרט הזה סביר למדי, אך דורש שתראה קודם כל את UNDERWORLD הראשון (אחרת לא תבין בכלל מי נגד מי).
MATROSKA PACK זה מה שאתה מחפש.
1. אני מבקש להסיר את הקישור לתוכן לא חוקי.
2. הסרט הזה סביר למדי, אך דורש שתראה קודם כל את UNDERWORLD הראשון (אחרת לא תבין בכלל מי נגד מי).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה במקרה מנסה להציג גם כתוביות? שמתי לב שבמקרים מסויימים זה גורם לגמגומים בווידאו. וגם שים לב שלפי השם הסרט הוא ב 1080p כך שהוא זקוק לפי 2 יותר רוחב פס בהעברה מהדיסק מ 1080i כך שיכול להיות שהבעיה היא בדיסק איטי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
והערה קצת לא קשורה, וקצת קשורה: אין שום טעם "להשקיע" בהורדת סרטי קולנוע ברזולציית 1080P. סרטי קולנוע מצולמים במהירות של 24 פריימים לשניה. טלויזיה (גם HD) משודרת ב25 שדות - FIELDS לשניה, או 30 בשיטה האמריקאית, סה"כ 50 או 60 פריימים לשניה. אפשר לקחת כל סרט שצולם ב24 פריימים, לשדר אותו ב 1080I ולבנות ממנו בחזרה סרט באותה איכות בדיוק של 1080P (המסך שלכם מרכיב בחזרה את התמונה לפרוגרסיב). אין במידע הנוסף שמשודר ברזולצית 1080P שום דבר שימושי נוסף. כל מה שצריך זה reverse telecine (ההיפך של התהליך שהופך 24 פריימים ל60 פריימים, גם לPAL יש תהליך שהופך 24 פריימים ל50). לא מאמינים? חפשו קצת מאמרים על ההבדל בין 1080i ל1080p.
- oferlaor
- מנהל

drixie,
דווקא אם זה 1080P כשזה שודר או שמישהו כבר הפך את זה ל-1080P הרווחת את זה שאתה לא צריך לעשות עיבוד נוסף...
המלך,
הסרט כבד מדי למחשב שלך. MKV רבים משתמשים ב-H264, נסה עם COREAVC.
דווקא אם זה 1080P כשזה שודר או שמישהו כבר הפך את זה ל-1080P הרווחת את זה שאתה לא צריך לעשות עיבוד נוסף...
המלך,
הסרט כבד מדי למחשב שלך. MKV רבים משתמשים ב-H264, נסה עם COREAVC.
שאני אשפשף?
למה *אני* צריך לעשות עיבוד? בשביל זה יש מסך. הוא מקבל תוכן INTERLACED, כמו 99% מהשידורים בערך, ומציג אותו בלי חוכמות (יש לקוות). הרווחתי הורדה יותר קצרה, אורך חיים למעבד, חסכתי חשמל ומקום בדיסק וקיבלתי אותה איכות - לפחות לגבי סרטים וכל החומר הטלויזיוני.
- oferlaor
- מנהל

drixie,
עשית השוואה בין DEINTERLACING של מסך לבין מעבד חיצוני כלשהו?
זה אחד מהעיסוקים הראשיים שלי בתחום הזה.
קח את המסכים מהדור האחרון (ע"ע PDP5000EX של פיוניר). הוא עושה עבודה סבירה ב-1080 (אפשר הרבה יותר טוב) ומזעזעת ב-SDTV (בשביל זה חייבים כבר מעבד חיצוני...).
הכל תלוי בחומר. אם החומר "פשוט" (כלומר 3:2 או 2:2) אז רוב הסיכויים שמסך FULL HD יעשה עבודה בסדר גמור. אם החומר מסובך (כלל עריכה וכו') אז כבר לא כ"כ...
אבל, אנחנו סוטים מהנושא המקורי. מרבית בעלי המחשבים לא ירצו להוציא 1080i מהמחשב שלהם. זה טיפה COUNTER INTUITIVE לעבוד ככה, אבל טכנית בהחלט אפשרי.
עשית השוואה בין DEINTERLACING של מסך לבין מעבד חיצוני כלשהו?
זה אחד מהעיסוקים הראשיים שלי בתחום הזה.
קח את המסכים מהדור האחרון (ע"ע PDP5000EX של פיוניר). הוא עושה עבודה סבירה ב-1080 (אפשר הרבה יותר טוב) ומזעזעת ב-SDTV (בשביל זה חייבים כבר מעבד חיצוני...).
הכל תלוי בחומר. אם החומר "פשוט" (כלומר 3:2 או 2:2) אז רוב הסיכויים שמסך FULL HD יעשה עבודה בסדר גמור. אם החומר מסובך (כלל עריכה וכו') אז כבר לא כ"כ...
אבל, אנחנו סוטים מהנושא המקורי. מרבית בעלי המחשבים לא ירצו להוציא 1080i מהמחשב שלהם. זה טיפה COUNTER INTUITIVE לעבוד ככה, אבל טכנית בהחלט אפשרי.
-
המלך
- חבר מכור קשה

X264 זה כמו H264?oferlaor כתב:drixie,
המלך,
הסרט כבד מדי למחשב שלך. MKV רבים משתמשים ב-H264, נסה עם COREAVC....
שנית האם הרבה מקודדים יכולים לגרום לקרטועים?
מה בדיוק חלש במחשב שלי?המעבד או הזכרון?
- oferlaor
- מנהל

X264 זה בד"כ קובץ שהיה משהו אחר פעם ואז עבר המרה ל-264 (בד"כ ע"י קודק חינמי בשם X264).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
המלך,
82 קבצים ב RAPIDSHARE
כל פעם לבחור קובץ, לחכות דקה, להכניס KEY, להוריד את הקובץ וחוזר חלילה.
כשהכל מסתיים, לאחד את כולם, להכניס ססמה, להריץ mpeg2repair, למחוק את קבצי ההורדה ב RAR - וכל זה עבור סרט בודד.
ככה אתה עושה עבור כל סרט?
82 קבצים ב RAPIDSHARE
כשהכל מסתיים, לאחד את כולם, להכניס ססמה, להריץ mpeg2repair, למחוק את קבצי ההורדה ב RAR - וכל זה עבור סרט בודד.
ככה אתה עושה עבור כל סרט?
עופר,
לא, לא השוויתי ב deinterlace, ומה שאתה אומר די מייאש. אני מנסה להבין מה עובר בראש של חברה שמוכרת ציוד לשימוש ביתי שעושה עבודה לא טובה עם 99% מהחומר שקיים היום. זה רק מחזק את דעתי: במקום לקנות מסך 1080P ולקוות ולחכות שיהיה מספיק חומר (לא יהיה, זה לא סטנדרט שישודר בעתיד הנראה לעין), עדיף לקנות מסך שיודע לעבד הכי טוב את מה שיש וגם את מה שגם יהיה בחמש שנים הקרובות, לא?
לא, לא השוויתי ב deinterlace, ומה שאתה אומר די מייאש. אני מנסה להבין מה עובר בראש של חברה שמוכרת ציוד לשימוש ביתי שעושה עבודה לא טובה עם 99% מהחומר שקיים היום. זה רק מחזק את דעתי: במקום לקנות מסך 1080P ולקוות ולחכות שיהיה מספיק חומר (לא יהיה, זה לא סטנדרט שישודר בעתיד הנראה לעין), עדיף לקנות מסך שיודע לעבד הכי טוב את מה שיש וגם את מה שגם יהיה בחמש שנים הקרובות, לא?
- oferlaor
- מנהל

drixie,
דבר ראשון, סוני מקדמים חזק את נושא ה-1080sf24/25 שזה אפקטיבית 1080P.
כל נגני ה-BD יוציאו סיגנל זה באופן מובנה.
דבר שני, דווקא ההיפך, אני אף פעם לא סומך על מסך לעשות עבודה טובה כשמעבד, רסיבר או נגן יכולים לעשות עבודה טובה יותר.
לטעמי צריך מסך שגם יודע לקבל 1080P וגם יודע לעבד באופן סביר (או אם להיות אופטימיים - סביר+ ) את אותות ה-1080i.
בכל אופן, במסך 50" קשה להבחין בין עיבוד סביר לעיבוד טוב גם אם מדובר ב-1080P. ההבדלים משמעותיים יותר כשמדובר על מקרנים ועל מרחק צפיה קצר.
דבר ראשון, סוני מקדמים חזק את נושא ה-1080sf24/25 שזה אפקטיבית 1080P.
כל נגני ה-BD יוציאו סיגנל זה באופן מובנה.
דבר שני, דווקא ההיפך, אני אף פעם לא סומך על מסך לעשות עבודה טובה כשמעבד, רסיבר או נגן יכולים לעשות עבודה טובה יותר.
לטעמי צריך מסך שגם יודע לקבל 1080P וגם יודע לעבד באופן סביר (או אם להיות אופטימיים - סביר+ ) את אותות ה-1080i.
בכל אופן, במסך 50" קשה להבחין בין עיבוד סביר לעיבוד טוב גם אם מדובר ב-1080P. ההבדלים משמעותיים יותר כשמדובר על מקרנים ועל מרחק צפיה קצר.
-
המלך
- חבר מכור קשה

תנוח דעתך זה הסרט הראשון והיחיד שהורדתי.ziv_r כתב:המלך,
82 קבצים ב RAPIDSHARE
ככה אתה עושה עבור כל סרט?...
אני בדרך כלל מוריד סדרות ששם מספר הקבצים והגודל קטן יחסית.
אני מבין את התהייה שלך אבל בל נשכח שזה חינם אין כסף.
אם הייתי מוכן לשלם זה לא היה כך אבל בכל זאת מספר קבצים גדול כזה באמת מתסכל.
לכן לא הייתי מוכן לשלם לשרותי ה NEWS שגם שם הקבצים גדולים ומרובים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
המלך,המלך כתב:תנוח דעתך זה הסרט הראשון והיחיד שהורדתי.ziv_r כתב:המלך,
82 קבצים ב RAPIDSHARE
ככה אתה עושה עבור כל סרט?...
אני בדרך כלל מוריד סדרות ששם מספר הקבצים והגודל קטן יחסית.
אני מבין את התהייה שלך אבל בל נשכח שזה חינם אין כסף.
אם הייתי מוכן לשלם זה לא היה כך אבל בכל זאת מספר קבצים גדול כזה באמת מתסכל.
לכן לא הייתי מוכן לשלם לשרותי ה NEWS שגם שם הקבצים גדולים ומרובים....
NEWS זה אחרת לגמרי...
אתה מוריד את הכל במכה אחת בלי KEY ובלי סיסמה ובלי כלום