שרשור תגובות: V10 - הענק של LG

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3320
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #2 

תודה על הסקירה.

אשמח לשמוע את דעתך לגבי שני מכשירים נוספים האחד NOTE 5 והשני Meizu PRO 5 64GB בהשוואה ל V10 (בהנחה שמוציאים מהמשוואה את העט בסמסונג).

יש לי הרגשה שה Meizu PRO 5 64GB יכול להיות מתחרה ראוי ביותר ל LG מ,בחינת מפרט וביצועים ובמחיר אטרקטיבי למדי.

האם אני צודק/טועה?

integer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

@istarmini
·
לי יש את ה מיזו פרו 5 שהושק שבוע שעבר בישראל. רכשתי אותו במכירה המוקדמת בבאג ולאחר שימוש כשל שבוע אני יכול להגיד שאני מאוד מרוצה.
המכשיר מהיר מאוד ולא מגיע עם כל מני תוכנות מובנות מיותרות כמו בנוט 5, המצלמה שלו קצת בעייתית בתנאי תאורה ירודים אבל אני מניח שעדכון תוכנה יכול לפתור את זה היות והמצלמה עצמה היא של סוני ונחשבת למצלמה טובה ונותנת בצועים טובים במכשירים אחרים.

גם אני התלבטתי בינו לבין הנוט 5 (המכשיר הקוד שלי הוא נוט 2) מה שהכריע את הכף זה החוסר במקום לכרטיס זיכרון בנוט 5
והעובדה ש32 גיגה לא ספיקים לי והנוט 5 בגרסה של 64 גיגה עולה כ 1750 שקלים יותר מאשר המיזו פרו 5.

אין ספק שיש הרבה יתרונות לנוט במיוחד בכל מה שנוגע לציוד נלווה ואבזרים אבל למי שזה לא כל כך חשוב נראה לי שההפרש במחירים לא מוצדק.
אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות.

EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3320
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #4 

istarmini כתב:תודה על הסקירה.

אשמח לשמוע את דעתך לגבי שני מכשירים נוספים האחד NOTE 5 והשני Meizu PRO 5 64GB בהשוואה ל V10 (בהנחה שמוציאים מהמשוואה את העט בסמסונג).

יש לי הרגשה שה Meizu PRO 5 64GB יכול להיות מתחרה ראוי ביותר ל LG מ,בחינת מפרט וביצועים ובמחיר אטרקטיבי למדי.

האם אני צודק/טועה?
...
·ה NOTE 5 הוא מכשיר מעולה (אתה יכול לקרוא עליו כאן http://www.htmobile.co.il/article06715.html )
לגבי המייזו - המחיר שלו אטרקטיבי מאוד אבל אם חשובה לך המצלמה, אתה מתעלם לחלוטין מהעט של ה NOTE ומחפש עוד פיצרים מעניינים ושם מוכר (תמיכה למשל ואביזרים נלווים), הייתי הולך על ה V10
אלי חבוש

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46324
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #5 

וידאו ערוך מצויין, אחד מהטובים שיצאו בערוץ :אחלה:
אני חושב שהמסך המישני זה רעיון מחוץ לקופסה וכזה שבהחלט הייתי עושה בו שימוש תכוף.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שליחה #6 

שלום,

עברתי ל- 64GB V10 מנוט 2 ורכשתי אותו ביום ההשקה במסגרת קבוצת רכישה בפייסבוק מרונלייט - 3200 ש"ח

לאחר שימוש של כ-3 שבועות במכשיר הוא מדהים ועונה לדרישות שלי שהם: מסך גדול, כרטיס זיכרון ויכולת להחליף סוללה - קיבלתי מתנה כרטיס בגודל 200GB ביום ההשקה וגם קיבלנו ב-200 ש"ח חבילה שכוללת כיסוי חכם וסוללה נוספת כולל ערכת הטענה - ללא מטען

הטלפון מהיר, סוללה מחזיקה לי יום שלם ללא הטענה, לא מצלם הרבה כך שלא יכול להתייחס לנושא עדיין ולא נדרשתי להוציא מעל 4000 ש"ח לנוט 5 עם 64GB זיכרון

הקושי הגדול שלי במעבר הוא להתרגל לכך שכל הכפתורים/לחצנים מאחור, העט לא חסרה לי כלל

ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 16/12/2015 13:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #7 

carmonle כתב:שלום,

עברתי ל-V10 מנוט 2 ורכשתי אותו ביום ההשקה במסגרת קבוצת רכישה בפייסבוק מרונלייט - 3200 ש"ח

לאחר שימוש של כ-3 שבועות במכשיר הוא מדהים ועונה לדרישות שלי שהם: מסך גדול, כרטיס זיכרון ויכולת להחליף סוללה - קיבלתי מתנה כרטיס בגודל 200GB ביום ההשקה וגם קיבלנו ב-200 ש"ח חבילה שכוללת כיסוי חכם וסוללה נוספת כולל ערכת הטענה - ללא מטען

הטלפון מהיר, סוללה מחזיקה לי יום שלם ללא הטענה, לא מצלם הרבה כך שלא יכול להתייחס לנושא עדיין ולא נדרשתי להוציא מעל 4000 ש"ח לנוט 5 עם 64GB זיכרון

הקושי הגדול שלי במעבר הוא להתרגל לכפתור האחור והעט לא חסרה לי כלל

ערן
...
·

מה לגבי המשקל שלו ?

העיצוב שלו נראה לי קצת אגרסיבי יחסית לנוט .

אגש לחנות ואנסה להחזיק אותו ביד

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שליחה #8 

@istarmini

הוא קצת יותר כבד מהנוט, לא משמעותי מבחינתי

במסך המשני יש 5 קיצורי דרך לחיוג מהיר שזה שימושי מבחינתי בזמן ניווט