היי,
מבקש המלצה למקלדת אלחוטית שתעבוד מול NUC.
עד לאחרונה השתמשתי עם ה HTPC הקודם שלי בזאת http://www.aliexpress.com/item/Israel-H ... 06915.html
והיא באמת עשתה את העבודה.
ברגע שעברתי ל NUC משום מה אני נתקל בניתוקים ובעיות תקשורת לא ברורות. המקלדת הזאת פשוט לא מסתדרת עם ה NUC כנראה.
בכל מקרה מחפש משהו בסגנון ,מקלדת לא גדולה שבעלי ה NUC שבינכם יכולים להמליץ.
תודה.
המלצה למקלדת אלחוטית ל NUC
- pixies
- אחראי תחום HTPC
- נתן תודות: 771 פעמים
- קיבל תודות: 2247 פעמים
- tomer953
- חבר מכור קשה
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 213 פעמים
- קיבל תודות: 1396 פעמים
אני גם עם K400 וגם עם שלט ONE FOR ALL
(URC 7140)
ממליץ לך בחום על השילוב.. המקלדת תצניע במקום שלא יבלוט יותר מידי, 99.99% מהפעמים אני משתמש רק בשלט (לשלוט על הוט\טלויזיה\קודי)
ובפעמים הבודדות שאני צריך לשלוט ב HTPC שלי מחוץ לקודי (למשל לעשות ריסטרט ליוטורנט, או לחלץ איזה RAR) - אז אני משתמש במקלדת.
לא ממליץ על מקלדות שהן חצי שלט-חצי מקלדת, כי זה לא לכאן ולא לכאן, לא נוח כמקלדת, ולא קומפקטי כשלט.
(URC 7140)
ממליץ לך בחום על השילוב.. המקלדת תצניע במקום שלא יבלוט יותר מידי, 99.99% מהפעמים אני משתמש רק בשלט (לשלוט על הוט\טלויזיה\קודי)
ובפעמים הבודדות שאני צריך לשלוט ב HTPC שלי מחוץ לקודי (למשל לעשות ריסטרט ליוטורנט, או לחלץ איזה RAR) - אז אני משתמש במקלדת.
לא ממליץ על מקלדות שהן חצי שלט-חצי מקלדת, כי זה לא לכאן ולא לכאן, לא נוח כמקלדת, ולא קומפקטי כשלט.
- spon83
- חבר פעיל במיוחד
- נתן תודות: 158 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
Re: המלצה למקלדת אלחוטית ל NUC
·...
על איזה NUC מדובר?
אתה משתמש ב-USB 3.0 או 2.0?
אצלי היתה בעיה דומה, אינטל פרסמו White Paper לגבי USB 3.0, מתברר ששקעי ה- USB 3.0 מייצרים רעשי רדיו בתדר 2.4GHZ.
פתרון זול לבעיה (שעבד אצלי) זה לחבר מאריך USB2.0 לשקע ה-USB3.0 שאליו מחובר המקלט של המקלדת (K400).
אני יכול לדווח שאין לי בעיות עם המקלדת עד למרחק של כ-7 מטרים (לא בדקתי יותר).
תנסה את הפתרון הזה לפני שאתה רץ לקנות מקלדת חדשה