המסך הוא SHARP LC46XD1E
אחד מדגמי הדגל של שארפ עם 4MS RESPONSE TIME
קונטרסט דינמי של 12000:1
ועם כהנה וכהנה ,
כמובן תמיכה ברזולוציה של 1920X1080
לצערי לא היתה אפשרות לכייל את המסך אפילו טיפה (לא היו בטריות לשלט ולא היה זמן להתעסק)
המכשיר חובר ליציאת הVGA של המסך עם מתאם קומפוננט (שמגיע עם המסך אבל נראה מעפן למדי)
לאחר ההפעלה הראשונית גיליתי שכנראה שהמסך מוכן לקבל 1080P רק בכניסות HDMI שלו
כי שום דבר לא עזר וראו תמונה רק כשהאקסבוקס כוון על 720P או 1080I
החלטתי לשים על 720 ולתת לצ'יפ של השארפ לעשות אפסקייל (אולי 1080I היה פתרון יותר טוב אבל לא בדקתי)
המטרה היתה להראות את האקסבוקס למתעניינים ולא לבחון את המסך כמובן אבל כן יכלתי לשים לב שהשחורים היו די רעים (שום לא היה שום כיול),
פיקסליזציה מסויימת בסצנות יחסית כהות וגם כשרוב המסך הציג תמונה לבנה (לוגואים של חברות)
ישבנו בערך 2.5 מטר מהמסך , כך שהיינו קרובים מאוד ואולי מ5 מטר לא ישימו לב למה שראיתי.
חוץ מזה לא שמתי לב בכלל לתופעות מריחה , גם בסצנות מאוד מהירות ועקובות מדם ב GEARS OF WAR.
CALL OF DUTY 3 נראה קצת פחות טוב ועם די הרבה גJAGGING
יכול להיות שזה בגלל שעל פי שמועות המשחק מרונדר ב560P ולא ב720 אמיתי כך שהוא עבר אפסקייל כפול
טריילרים של סרטים ב720P לא הפילו אותי מהרגליים בכלל, אני חייב להגיד, שוב שמתי לב לתופעות שהצגתי מקודם
בסך הכל היתה חוויה מעניינית, מה שהפתיע אותי שאין שום אפשרות לחבר את האקסבוקס ישירות למסך ב1080P , לפחות עד שתצא גירסה עם HDMI
מסקנה נוספת שהגעתי אליה היא שבCRT טושיבה SZ8 שלי , כאשר האקסבוקס מחובר על 1080I רואים מצויין ולא הרגשתי שרואים יותר פרטים, או באיכות מדהימה, כמובן שהשינוי בגודל היה מרשים מאוד ואם הCRT שלי היה בגודל כזה היו רואים זוועה,
לפחות השחורים שלי מושלמים