ראאבבק, כמה הגדרות לתוכנות NEWS...
guy_k - לא הבנתי כל כך למה התייחסו המחירים שלך.. ה-15$ זה המחיר החודשי של ה-NSP (ספק קבוצות דיון).. המחיר של התוכנה באתר של Newleecher היא 20$ שנתי, או 30 דולר שנתי עם אופציית ה-SuperSearch שנראה לי שהתכוונת אליה.
אני בינתיים לא השתמשתי בשום אופציית חיפוש.. פשוט עברתי על מה שיש בקבוצות ה-a.b.hdtv העיקריות.. אגב זה לא כל כך הרבה סרטים מה-40 יום האחרונים.. הכנסתי לרשימת הורדה שלי רק איזה 10 סרטים, ורובם ישנים יחסית.
המקסימום שראיתי עד עכשיו הוא באיזור ה-20 ומשהו GB לסרט בודד..
לי אישית יש 250X2 כוננים לסרטי XVID ושבוע שעבר הצטרפו 500X2 (שהביאו לי מחו"ל) בשביל ה-HD.
וכמו שענו לך המקור של הסרטים הוא שידורי טלוויזיה ב-HD בחו"ל. לא נראה לי שכבר פרצו את ההגנות של HD-DVD/BluRay.
אני בינתיים לא השתמשתי בשום אופציית חיפוש.. פשוט עברתי על מה שיש בקבוצות ה-a.b.hdtv העיקריות.. אגב זה לא כל כך הרבה סרטים מה-40 יום האחרונים.. הכנסתי לרשימת הורדה שלי רק איזה 10 סרטים, ורובם ישנים יחסית.
איפה ראית סרטים ב-37-108GB?ramicu כתב: איזה גודל של דיסק צריך, אם הרבה סרטים, הגודל שלהם הוא 37GB, 108GB וכו'
איך זה יכול להיות?
ועוד שאלת (תם) מאיפה יש את הסרטים הללו ? כ"כ הרבה אנשים קונים HD-DVD ?...
לי אישית יש 250X2 כוננים לסרטי XVID ושבוע שעבר הצטרפו 500X2 (שהביאו לי מחו"ל) בשביל ה-HD.
וכמו שענו לך המקור של הסרטים הוא שידורי טלוויזיה ב-HD בחו"ל. לא נראה לי שכבר פרצו את ההגנות של HD-DVD/BluRay.
[/quote]כתב:
איפה ראית סרטים ב-37-108GB?
וכמו שענו לך המקור של הסרטים הוא שידורי טלוויזיה ב-HD בחו"ל. לא נראה לי שכבר פרצו את ההגנות של HD-DVD/BluRay....
אז ככה:
"הנערה עם עגילהפנינה" -- כתוב בהודעה 107GB
ואכן יש 140 קבצים של 800M (למשל)
ועוד כמה.. אולי טעיתי בהבנה?
וחוצמזה - אם המקור הוא שידורי HD בחול, איך יודעים שאכן אנחנו מקבלים קבצי HD ?
תמיד תשאר טירון בדברים שאתה מתמחה בהם.
אני מאמין שאתה טועה וכל קובץ הוא 100mb (כי זה המקסימום בד"כ), מה שאומר שהגודל הסופי של הקובץ הוא איפשהו באיזור ה-14GB.
חוץ מזה שסרטים ארוכים במיוחד (שר הטבעות, רוקד עם זאבים, לב אמיץ) הם הבודדים שראיתי עוברים את ה-20GB.
לא הבנתי את הניסוח של השאלה האחרונה שלך.. מה עוד זה יכול להיות?
אגב ניגנתי היום "הפריצה לאלקטרז" מדיוידי מקורי וגירסת x264 720P (של 8GB, ברור שאפשר להשיג איכות יותר גבוהה של הסרט הזה), ויש הבדל ברור מאוד באיכות התמונה והפרטים, התרשמתי!
ההשוואה הראשונה שלי בין דיוידי ל-HD, אלוהים אני כזה noob..
חוץ מזה שסרטים ארוכים במיוחד (שר הטבעות, רוקד עם זאבים, לב אמיץ) הם הבודדים שראיתי עוברים את ה-20GB.
לא הבנתי את הניסוח של השאלה האחרונה שלך.. מה עוד זה יכול להיות?
אגב ניגנתי היום "הפריצה לאלקטרז" מדיוידי מקורי וגירסת x264 720P (של 8GB, ברור שאפשר להשיג איכות יותר גבוהה של הסרט הזה), ויש הבדל ברור מאוד באיכות התמונה והפרטים, התרשמתי!
ההשוואה הראשונה שלי בין דיוידי ל-HD, אלוהים אני כזה noob..
לגבי השאלה שלי " איך יודעים שזה באמת HD" ?
כשמורידים סרט (שבכותרת כתוב...למשל...Aliens OAR 1080i DD2.0-ALANiS.par2 )
נכון שאנחנו מקבלים סרט בגודל 10-12GB, אבל איך רואים שאכן הסרט הוא בHD - ולא סתם DIVX באיכות גבוהה, או דומה?
בנגן (VLC ) אני לא מצליח לראות את סוג הסרט שמוקרן.
כשמורידים סרט (שבכותרת כתוב...למשל...Aliens OAR 1080i DD2.0-ALANiS.par2 )
נכון שאנחנו מקבלים סרט בגודל 10-12GB, אבל איך רואים שאכן הסרט הוא בHD - ולא סתם DIVX באיכות גבוהה, או דומה?
בנגן (VLC ) אני לא מצליח לראות את סוג הסרט שמוקרן.
תמיד תשאר טירון בדברים שאתה מתמחה בהם.