חוות דעת נוספות למודעות מכירת פטפונים יד 2
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אם הפטפון מגיע עם ה-Creek OH 8 ב-2500 ש"ח זה לא רע. בלעדיו - רע מאוד. ATN95E מחליפה את המחט של ה-K9 שמזמן הפסיקו לייצר. 'ראש חדש' - שיהיה...
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

נראה, על פניו, כפח אשפה סיני במחיר מופקע על גבול הפלילי. ראה כאן, כאן וכאן - וגם כאן (אם עדיין בא לך). קיימת כמובן האפשרות הקלושה שאני טועה, ומדובר למעשה בפח אשפה יפני במחיר מופקע על גבול הפלילי.
לא! האמת - לא קיימת אפשרות כזו. הזרוע נראית כמו זו ש-Pyle מתקינים וככל הנראה מדובר בדגם גנרי שמחליפים לו מדבקה במפעל, בהתאם למזמין. ב-KMart (אחת הרשתות הזולות ביותר בארה"ב) הדבר הזה נמכר, לדוגמה, ב-$176.47 וגם זה למיטב שיפוטי כ-$100 יותר ממה שהוא שווה. לדעתי לא מדובר במוצר יפני אלא במוצר סיני זול, לא בעץ מלא אלא בדיקט שכבתי, לא מ-1988 אלא מ-2014 ובטח ולבטח לא 1500 ש"ח. העיקר סימנו שהמחיר ירד מ-2500 ש"ח. אין גבול לחוצפה.
לא! האמת - לא קיימת אפשרות כזו. הזרוע נראית כמו זו ש-Pyle מתקינים וככל הנראה מדובר בדגם גנרי שמחליפים לו מדבקה במפעל, בהתאם למזמין. ב-KMart (אחת הרשתות הזולות ביותר בארה"ב) הדבר הזה נמכר, לדוגמה, ב-$176.47 וגם זה למיטב שיפוטי כ-$100 יותר ממה שהוא שווה. לדעתי לא מדובר במוצר יפני אלא במוצר סיני זול, לא בעץ מלא אלא בדיקט שכבתי, לא מ-1988 אלא מ-2014 ובטח ולבטח לא 1500 ש"ח. העיקר סימנו שהמחיר ירד מ-2500 ש"ח. אין גבול לחוצפה.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מסופקני לגבי אמינות החנות ב"מרמלדה" יותר בכיוון של "לקרדה"..
אני נוטה להמר שבשנת 1988 לא היו קופסאות כאלו...
[img2=500x500]http://homeappliancesrus.co.uk/image/ca ... 00x500.jpg[/img2]
אני נוטה להמר שבשנת 1988 לא היו קופסאות כאלו...
[img2=500x500]http://homeappliancesrus.co.uk/image/ca ... 00x500.jpg[/img2]
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא יאומן...
זה "מוצר" מהסוג הנמכר בחוברות "שיווק ישיר" של כל מיני "עסקאות טובות" למיניהן... אשכרה חנות שהחליטה לזרוק רשת למים ולקוות שייתפסו בה פתאים ברמה שקשה להעלות על הדעת.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

ל"חנות" הזאת יש עמוד פייסבוק, ואני במרחק שניה משלוח להם הודעה... כדאי או לא?
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

קראתי 3 שורות באתר של מרמלדה פטפונים. הם סוג של מתווכים, מאין שוק 'פתוח'. דווקא מדברים יפה:
לדעתי חבל על הזמן. הפורום אמר את דברו - (בחכמה - יש לציין) ונראה לי שאת שאר יחסי הציבור אפשר להשאיר לגוגל. קשה להאמין שמי שמחפש פטפון בסגנון לא ייתקל בשרשור הזה.
בפועל זה נראה יותר 'שכונה' שבה מנסים מאכרים חסרי מוסר ובושה 'לתפור' מיני קרבנות שלא מפעילים שיקול דעת צרכני הולם לפני רכישות היפסטריות.זהו שוק המחבר בין קונים המחפשים מוצרים שווים לבין יוצרים ויזמים עצמאיים המעוניינים למכור את תוצרתם...
לדעתי חבל על הזמן. הפורום אמר את דברו - (בחכמה - יש לציין) ונראה לי שאת שאר יחסי הציבור אפשר להשאיר לגוגל. קשה להאמין שמי שמחפש פטפון בסגנון לא ייתקל בשרשור הזה.
·\Tankpopper כתב:ל"חנות" הזאת יש עמוד פייסבוק, ואני במרחק שניה משלוח להם הודעה... כדאי או לא?...
טרם הגעת לגיל של... '' לשבת ולכתוב מכתב חריף ''
בדרך כלל מי שקונה מכשיר כזה, יהיה מאוד מרוצה ממנו , כי הוא לא שמע וראה פטפון איכותי
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

חכה חכה, אנחנו רק מתחילים!דרור3 כתב:וואו איזה תיבת פנדורה פתחתי…....
נראה שהגעת לרוב המסקנות בעצמך - אין פרטים, אין שלה, אין ראש, זרוע לא תקינה
חדי העין יוכלו גם לראות שמדובר ב FISHER שזה כנראה אומר סניו או CEC
אין דגם? אין מחיר? השוואה למכשיר אחר? האם אתה מעוניין לרכוש אותו? לאיזה מטרה?
חדי העין יוכלו גם לראות שמדובר ב FISHER שזה כנראה אומר סניו או CEC
אין דגם? אין מחיר? השוואה למכשיר אחר? האם אתה מעוניין לרכוש אותו? לאיזה מטרה?
אני לא זז מכאן עד סוף הצד