שרשור תגובות: GameFly - לזנוח את הקונסולה ולשחק בענן

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46341
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #2 

יופי של כתבה עם וידאו מקיף :אחלה:
אני מאמין שכל מי שלא נחשף עדיין לקונסולת משחקים מודרנית, יאמץ את הפתרון של GameFly בחיבה. העלות נמוכה ומגוון המשחקים נראה הולם. תוספת ה- GameFly בהחלט הולכת להיות שיקול בבחירת המסך הבא שלי ומהווה יתרון גדול לעומת המתחרים.

ככה בדיוק הייתי רוצה לראות את ההתפתחות של מסכים חכמים, הוספת תכונות שאנחנו באמת רוצים ולא סתם עוד אפליקציה.

Ariky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

יופי של כתבה תודה
איפה אפשר לרכוש ג'ויסטיק שמתאימים לטלוזיה ?

אביב_הוד
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 26
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

גיימפדים

שליחה #4 

@Ariky
·הי
הגיימפד הרשמי הנתמך הוא לוג'יטק F310 (חוטי) או F710 (אלחוטי)
גם גיימפד של Xbox עובד, החוטי 100%, האלחוטי חסר בכמה אפשרויות (הכוונה לXBOX אלחוטי. לוגיטק עובד מלא).
גם גיימפדים אחרים אולי יעבדו, אבל לא נתמכים רשמית.
ניתן לרכוש בכל חנות אלקטרוניקה.

תבלה

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #5 

יש לי כמה בעיות עם השרות הזה:

* היצע המשחקים דל מדי

* המשחקים ישנים מדי

* המשחקים נמצאים ברשת, מה שדורש חיבור אינטרנט מהיר (שלא לכל אחד יש) וגם לוקח ממני את זכות השליטה במשחק שקניתי ומעביר אותה לידי Gamefly.

אבל, שאלת שאלות שלי היא: למה נראה לכם ש-Gamefly המיועדת למסכי טלויזיה בלבד (לפחות כרגע) תצליח במקום שבו OnLive (שהייתה מיועדת גם לנייחים, ניידים, טאבלטים וכו') נכשלה ?

EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #6 

starrywolf כתב:יש לי כמה בעיות עם השרות הזה:

* היצע המשחקים דל מדי

* המשחקים ישנים מדי

* המשחקים נמצאים ברשת, מה שדורש חיבור אינטרנט מהיר (שלא לכל אחד יש) וגם לוקח ממני את זכות השליטה במשחק שקניתי ומעביר אותה לידי Gamefly.

אבל, שאלת שאלות שלי היא: למה נראה לכם ש-Gamefly המיועדת למסכי טלויזיה בלבד (לפחות כרגע) תצליח במקום שבו OnLive (שהייתה מיועדת גם לנייחים, ניידים, טאבלטים וכו') נכשלה ?
...
·אני יכול להסכים איתך במה שכתבת אבל כמו שאומרים - זה לא באג, זה פיצ'ר.
הכוונה היא שהשירות מיועד לקהל מסויים של אנשים. כמו שרשמתי בכתבה, גיימרים כבדים אכן יגיעו למסקנה שרוב המשחקים אינם חדשים מאוד (שים לב איך שיניתי את הניסוח שלך. להגיד שהמשחקים ישנים מידי הוא לא נכון לדעתי משום שיש גם משחקים חדשים ואלה שאינם חדשים אינם ממש ישנים) ולגבי היצע המשחקים, זה כבר תלוי בז'אנר שאתה מתחבר אליו. מי שמתחבר למשחקי לגו, למשחקי מירוצים או למשחקי יריות, ימצא כאן דווקא היצע מכובד מאוד יחסית. בל נשכח שאתה לא משחק בכל המשחקים, כל הזמן וסביר להניח שיהיו הרבה מאוד משחקים שאפילו לא תגיע אליהם.
לגבי מהירות האינטרנט - זה אכן נושא חשוב אבל רוב קהל היעד לדעתי בעל אינטרנט מהיר בבית שלהם גם כך. בבדיקה שלי בדקתי עם אינטרנט במהירות של 30, שזה ממש לא גבוה ומאמין שרוב הקוראים כאן עם מהירות גבוהה יותר.
ולגבי שאלת השאלות שלך:
כמו שהתחלתי את הכתבה, אני מאמין שהכיוון הוא במשחקים שנמצאים בשרת מרוחק. גם חברות המשחקים ירצו ללכת לכיוון הזה (ברור שזה עדיין לא שם) משום שזה שם את השליטה, כמו שאמרת, בידיים שלהם, מבטיח להם שאין רמאויות וגניבות וללקוח זה מבטיח שירות שמתעדכן כל הזמן, אי הצורך בקונסולה שיכולה להינזק יום אחד או להיות מיושנת ביום אחר ותשלום שהוא נמוך מאוד.
לשם הדוגמא לגבי המחיר - עלות של שנת שירות (עבור חבילה אחת של כעשרים משחקים) בשרות כמו גיימפליי (ויש גם שירותים אחרים כמו זו של אמאזון למשל) יכול להגיע למחיר של רכישת משחק אחד בלבד בקונסולה ייעודית (ללא קונסולה כמובן).
אלי חבוש

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”