התלבטות לגבי סאב כפול 10'

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

שבוע טוב ומבורך לכולם! אני בעיצומה של התלבטות: ברשותי סאב כפול של קיקר CVR 12 אינץ', אחרי תקופה ארוכה איתו החלטתי לשפר מבחינת סאונד את המערכת וללכת על סאב יותר קטן והרבה יותר מדוייק אבל עם דגש על עוצמה לא פחותה ממה שהקיקר סיפק, אחרי בדיקות מקיפות יצא לי לשמוע את ה T1 של רוקפורד בתיבה אטומה (התיבה של הקיקר הייתה פתוחה) ומאוד נהנתי, גם מעוצמה שהוא מספק (סאב תחרותי לכל דבר!) ובעיקר מהדיוק במקצבים מהירים הבעיה הגיעה כאשר הבנתי שיש אחד כזה ולא הצלחתי למצוא דרך נוספת להשיג אחד נוסף והחשש שאשרוף אחד בודד הלכה וגדלה, אחרי חשיבה ממושכת קיבלתי הצעה מפתה שהייתי שמח לשמוע את דעתכם בנוגע אליה, הסאב הבא: Morel Ultimo sc 10 אינץ' כפול, מכיוון שעדיין לא יצא לי לשמוע את הסאב הנ"ל הייתי שמח לשמוע את דעתכם בנוגע לסאב וכמובן לשמוע הצעות נוספות, אם כבר בהמלצות נוספות עסקינן-שימו לב שאני שם דגש גדול על גודל הסאב, המטרה היא להשאר עם 10 אינץ' ולא לחזור חזרה ל 12 אינץ' כמו הקיקר, ההתקלה העיקרית שלי היא שאני רוצה יותר דיוק ולא לרדת בעוצמה, אני לא יכול לציין לכם סיגנון מוסיקה מועדף לשמיעה כי שומע מגוון מאוד רחב של ז'אנרים, מה שנשמע טוב באוזן נכנס לפלייליסט. אשמח לשמוע דעתכם ותודה מראש-אור.
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”