ערוץ HOT HD
האם?
חי?
נושם?
או שראיתי הקלטה, כי האיכות נראית כמו פילם אסא 1600
בכל זאת הצקתי ליס
להפתעתי הבינו על מה אני מדבר
ודיברו איתי על מספר חודשים
שזה בין 1 ל 99999999999999999999999999999

למרות שאני מנסה לדבור באופטימיות של עופר בנוגע לחשאיות הפיתוח של יסride כתב:sam22,
זה עדיין ערוץ בניסוי והוא לא הושק רשמית. תגיד מה שתגיד לפחות הוט עושים משהו לעומת הקיפאון המחריד ביס...

או גלים מהמיקרוoferlaor כתב:sam22,
אם זה נראה רע אז סימן שלא מחובר כראוי.
ראינו את זה על מסך 96" ומקרן FULL HD, וזה נראה מ-ד-ה-י-ם!
חפש באלבום התמונות, תחת מפגשי האתר את התמונות של ה-SHOOTOUT שערכנו ויש שם תמונות לא רעות של זה....

ל- HOT יש ביום בוננזה - VoD, מה שמציק מאוד ל- YES בהקשר התחרותי וכבר הדבר הזה כואב להם מאוד חזק בבטן ועוד לא התחלנו לדבר על HD....aloni כתב:לדעתי אין מה להיות בלחץ.
אני בטוח ב- 1000% שהם עושים שמיניות באויר בשביל להוציא HD מהר ככל שאפשר, ולו רק בגלל שלמנכ"ל כואב בבטן שלמתחרים יש "טכנולוגיה יוקרתית" ולו אין. ככה זה עובד בדר"כ ובמקרה הזה זה טוב לנו....

בהתחלה זה גם ישחק לידיים שלהם שלא כולם ירוצו וירצו - הרי התשתיות שלהם לא ממש כבר אתמול מוכנות ויכולות להעביר לכל בית ישראל כזה רוחב פס.קרמריקה כתב:אם בכדי לצפות בHD יהיה צורך לשלם עבור ממיר משהו כמו שדורשים עבור היס-מקס, זה יגיע למעט מאוד אנשים.
צריך גם לזכור שהרוב הגדול לא יכול להנות מזה גם אם היה מוכן לשלם ליס....

עופר, תתפלא כמה שזה לא רק התנסות. ומה שמקבלים הוא לא הטכנולוגיה.ההפתעה שלי היא ש-VOD תפס ב-HOT כ"כ. לדעתי זה עניין של עלויות. כל עוד אנשים מקבלים טכנולוגיה בעלות נמוכה, הם מוכנים להתנסות......