שירות גרוע של היבואן הרישמי של ניטו רובוטיקס !
ביום ראשון האחרון קניתי רובוט חדש XV 14 (כיוון שאינני צריך דגם גדול יותר)
לאחר שהוצאתי מהקופסא וחיברתי את הסוללה כמו שמצויין, שמתי אותו בטעינה הוא נטען מספר דק' ואז סימן שהוא מלא,לאחר הפעלה עבד כשתי דקות ואז נגמרה לו הסוללה, לאחר מספר נסיונות שבהם לא עלה זמן הניקוי מערב לעשר דק' הבנתי שישנה תקלה.
לכן היום ( חמישי) לקחתי אותו למעבדת היצרן בראשון לציון, היצרן טען שאין בידיו סוללות ועל כן עלי להמתין עד שיגיעו סוללות לארץ כשבועיים לפחות.
כמובן שלא הציעו לי שליח אלא איסוף עצמאי, וכמובן שלא הציעו רובוט חלופי או משהו בסגנון. ושלא לדבר על איזה שהוא יחס למצב שהרובוט יצא חדש מהקופסא אך לא תקין בעליל.
המצב נורא מאכזב.במיוחד שמשלמים את התוספת תשלום המופרזת שהיבואן גובה בעבור השירות שלו (לעומת הזמנת המכשיר מחו'ל).
שירות גרוע מאוד,
לא ממליץ בכלל.
לאחר שהוצאתי מהקופסא וחיברתי את הסוללה כמו שמצויין, שמתי אותו בטעינה הוא נטען מספר דק' ואז סימן שהוא מלא,לאחר הפעלה עבד כשתי דקות ואז נגמרה לו הסוללה, לאחר מספר נסיונות שבהם לא עלה זמן הניקוי מערב לעשר דק' הבנתי שישנה תקלה.
לכן היום ( חמישי) לקחתי אותו למעבדת היצרן בראשון לציון, היצרן טען שאין בידיו סוללות ועל כן עלי להמתין עד שיגיעו סוללות לארץ כשבועיים לפחות.
כמובן שלא הציעו לי שליח אלא איסוף עצמאי, וכמובן שלא הציעו רובוט חלופי או משהו בסגנון. ושלא לדבר על איזה שהוא יחס למצב שהרובוט יצא חדש מהקופסא אך לא תקין בעליל.
המצב נורא מאכזב.במיוחד שמשלמים את התוספת תשלום המופרזת שהיבואן גובה בעבור השירות שלו (לעומת הזמנת המכשיר מחו'ל).
שירות גרוע מאוד,
לא ממליץ בכלל.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
לטעמי היו צריכים להחליף לך את הרובוט.
אני במקומך הייתי מחזיר להם את הרובוט .... חוקית לדעתי הם חייבים לקבל אותו אם לא עברו יותר משבועיים
אני במקומך הייתי מחזיר להם את הרובוט .... חוקית לדעתי הם חייבים לקבל אותו אם לא עברו יותר משבועיים
הוא ניתן לתיקון בקלות (מלא מדריכים ברשת איך לפרק ואיך לטפל בתקלות נפוצות), אבל בסה"כ די אמין. אחרי שנה שנתיים לרוב הרובוטים יתחילו בעיות, במיוחד אם לא לנקות אותם כמו שצריך ורק לרוקן את הפח. בכל מקרה במחיר של אחד בארץ אני יכול להביא 2 מחו"ל, כך שזה יוצא משתלם
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מניסיון אישי הזמנתי ניטו מדגם XV-21דרך איביי אשר עבד מספר חודשים, לאחר מספר אינסופי של מיילים היצרן הסכים לתת לי מכשיר חלופי שגם
לא היה תקין .
הקיצור לא ממליץ על ניטו בכלל:evil:
לא היה תקין .
הקיצור לא ממליץ על ניטו בכלל:evil:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
@boren
·אני בדיוק באותה סירה כמוך
אין באמת שירות תיקונים אצל היבואן הרשמי של ניטו והמחירים שהם נותנים הם של מכשיר חדש
החיישנים של ניטו לא מסתובבים וכרגע הוא יושב מובטל בבית...
כמובן שבמעבדה אמרו שצריך להחליף את כל הלוח אם וגם את כל החיישנים ולא התביישו לתת הצעת מחיר של 1700+ שח
במחיר הזה כבר שווה להזמין מחול עם סיכוי לשלם מכס ולקבל רובוט מדור חדש יותר
אני לא חושב שאמשיך לקנות ניטו... הוא רובוט אדיר אבל ממש לא אמין וזמן החיים שלו קצר מאוד
·אני בדיוק באותה סירה כמוך
אין באמת שירות תיקונים אצל היבואן הרשמי של ניטו והמחירים שהם נותנים הם של מכשיר חדש
החיישנים של ניטו לא מסתובבים וכרגע הוא יושב מובטל בבית...
כמובן שבמעבדה אמרו שצריך להחליף את כל הלוח אם וגם את כל החיישנים ולא התביישו לתת הצעת מחיר של 1700+ שח
במחיר הזה כבר שווה להזמין מחול עם סיכוי לשלם מכס ולקבל רובוט מדור חדש יותר
אני לא חושב שאמשיך לקנות ניטו... הוא רובוט אדיר אבל ממש לא אמין וזמן החיים שלו קצר מאוד
מקריאה בפורומים מחו"ל, בקרת איכות של ניטו פחות טובה מאיירובוט, ואחריות של איירובוט בארץ טובה יותר. אם לקנות במחיר מלא בארץ חד וחלק לא ניטו. ביבוא אישי מארה"ב ניטו זול יותר משמעותית מאיירובוט ומגיע עם מטען שמתאים למתח ישראלי
אני דווקא מרוצה מהניטו. קל לתחזוקה, רוב הזמן עובד בסדר גמור. הסוללה כמובן התחילה לעשות בעיות אחרי כשנתיים, אבל זה בעיה אצל כל הרובוטים.
מי שרוצה, שיזמין מחול. רוב התיקונים קלים, אפילו החלפת סוללה - מסתכמת בשני ברגים ושליפת הסוללה.
מי שרוצה, שיזמין מחול. רוב התיקונים קלים, אפילו החלפת סוללה - מסתכמת בשני ברגים ושליפת הסוללה.