שרשור תגובות: האם אפל היא בעצם כת? היסטוריונית מאוניברסיטת ניו יורק טוענת ש
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
כתבה מצויינת.
הכל לכאורה נכון ומזכיר באמת כנסיות מימי הביניים , אבל ההבדל הוא תכלס בזה שאם המוצר לא היה "פשוט עובד" זה לא היה מחזיק מים. השילוב של מוצרים באמת עובדים עם המון מחשבה מאחורה, בניגוד למכשירי אנדרואיד שהיו לי, עם התנהגות של כת, עושה את ההבדל.
הכל לכאורה נכון ומזכיר באמת כנסיות מימי הביניים , אבל ההבדל הוא תכלס בזה שאם המוצר לא היה "פשוט עובד" זה לא היה מחזיק מים. השילוב של מוצרים באמת עובדים עם המון מחשבה מאחורה, בניגוד למכשירי אנדרואיד שהיו לי, עם התנהגות של כת, עושה את ההבדל.
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
האייפד אייר שלי פשוט (תסלח לי על המילה הבוטה) *** של מכשיר! במשך חצי שנה הוא עבד נהדר, עשיתי עדכון תוכנה והוא פשוט נדפק לגמרי! הדפדפנים והאפליקציות קורסות, המכשיר נתקע מדי פעם, ועוד.user30000z כתב:כתבה מצויינת.
הכל לכאורה נכון ומזכיר באמת כנסיות מימי הביניים , אבל ההבדל הוא תכלס בזה שאם המוצר לא היה "פשוט עובד" זה לא היה מחזיק מים. השילוב של מוצרים באמת עובדים עם המון מחשבה מאחורה, בניגוד למכשירי אנדרואיד שהיו לי, עם התנהגות של כת, עושה את ההבדל....
זה פעם אחרונה כנראה שאני אקנה מכשיר של אפל, כי אנדרואיד פשוט הרבה יותר טובה! כל מה שצריך זה טאבלט אנדרואיד ממוצע עם מסך באיכות גבוהה והנה לך מוצר הרבה יותר טוב מהאייפד של אפל.
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
נשמע לי מוזר, ידוע שבטאבלטים אין להם בכלל תחרות, זה לא אני אומר זה כל אתרי הטכנולוגיה אומרים. אבל טוב מאמין לך... אני לא בכת! 
@zahipan2
כמו כל מוצר טכנולוגי, גם האייפד אינו חף מתקלות.. אך אם מסתכלים על אחוז התקלות לעומת אחוז המכשירים הקיימים - אייפד מכשיר אמין ביותר.
לגבי הבעיה האישית שלך, אני מניח שרסטור יכול לפתור אותה.
יש לי הרבה טענות כלפי אפל, אבל מבחינת תקלות\אמינות היא בטופ של חברות הטכנולוגיה.
כמו כל מוצר טכנולוגי, גם האייפד אינו חף מתקלות.. אך אם מסתכלים על אחוז התקלות לעומת אחוז המכשירים הקיימים - אייפד מכשיר אמין ביותר.
לגבי הבעיה האישית שלך, אני מניח שרסטור יכול לפתור אותה.
יש לי הרבה טענות כלפי אפל, אבל מבחינת תקלות\אמינות היא בטופ של חברות הטכנולוגיה.
בדיוקra כתב:זה מה שחבר בכת היה אומר..
...
אגב, למה אף אחד בפורומים לא מגן בלהט על מכונת הכביסה היקרה שלו ?
הרי היא עלתה אלפי ש"ח ויש לה הרבה יתרונות מול המכונות האחרות והיא......פשוט עובדת.
אפילו על טלוויזיות שעולות 10,000 ש"ח יש קצת גאווה אולי אבל אף אחד לא מגיע למריבות בפורומים בגלל מכשיר טלוויזיה.
מצד שני, אם מישהו רק ישווה אנדרואיד לאייפון מייד יפתח דיון של עשרות פוסטים ובשלב כלשהו יגיעו לנאצות.
(הוכחה: חפשו פה בפורום אנדרואיד השבוע, כולם יודעים שהדיון חסר טעם ובכל זאת לא מסוגלים להתאפק)
אבל המילה כת קצת מטרידה, יותר פשוט להשתמש במושגים קבוצת פנים (ingroup) וקבוצת חוץ (outgroup) מתחום הסוציולוגיה.
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
אני לא חושב שזה כת. אנשים מאוד אוהבים את המוצרים שלהם, אבל ראיתי הרבה מאוד אנשים עוברים בקלות רבה לאנדרואיד. אני כן חושב שיש למוצרים של אפל אפיל מיוחד בגלל הפילוסופיה שלהם והיא בהחלט מזכירה דת בדרך שהיא פועלת. פנבוייס יש עבור כל חברה וכל מערכת, כך שלאלה אני לא מייחס חשיבות מיוחדת.
זה לא רק בעניין אפל גוגל.
בתחום הצילום- קנון וניקון, בתחום הרכב יש פאנבויס, וידאופילים ואודיופילים.
בכל תחום שקיים קשר רגשי בין המוצר למשתמש (לצורך העניין מכונת כביסה לא מרגשת), אז יהיו ״מחנות אוהדים״.
כת=פאנבויס..לצורך העניין.
בתחום הצילום- קנון וניקון, בתחום הרכב יש פאנבויס, וידאופילים ואודיופילים.
בכל תחום שקיים קשר רגשי בין המוצר למשתמש (לצורך העניין מכונת כביסה לא מרגשת), אז יהיו ״מחנות אוהדים״.
כת=פאנבויס..לצורך העניין.