הוראת נהיגה ידני או אוטומט
-
דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 784
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אשתי (ההנהלה) לקראת סיום לימודים של הוראת נהיגה,אנחנו מתלבטים איזה רכב לקנות ידני או אוטומט.
הכוונה היא להתמקד בבנות המין היפה שומרות המסורת/דתיות.
אתם מוזמנים להביע את דעתכם בעיקר אם אתם מהמגזרים הנ"ל אבל גם אם לא.
הכוונה היא להתמקד בבנות המין היפה שומרות המסורת/דתיות.
אתם מוזמנים להביע את דעתכם בעיקר אם אתם מהמגזרים הנ"ל אבל גם אם לא.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
עם כל הרצון לעזור לא נראה לי שאני יכול ולכן נראה לי שגם רוב חברי הפורום לא יכולים לעזור.
מצד אחד אין אישה שאני מכיר שמוכנה לנהוג ברכב ידני.
מצד שני אין אישה שאני מכיר שלמדה על רכב אוטומטי. כולן מעדיפות שהרישיון שלהם לא יהיה מוגבל.
כך שאני חושב שאין לי מה להועיל.... כתבתי כדי שלא תחשוב שמתעלמים ממך פשוט כל מה שיש לי להגיד זה שאין לי מה להגיד
מצד אחד אין אישה שאני מכיר שמוכנה לנהוג ברכב ידני.
מצד שני אין אישה שאני מכיר שלמדה על רכב אוטומטי. כולן מעדיפות שהרישיון שלהם לא יהיה מוגבל.
כך שאני חושב שאין לי מה להועיל.... כתבתי כדי שלא תחשוב שמתעלמים ממך פשוט כל מה שיש לי להגיד זה שאין לי מה להגיד
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני מסכים עם molvy. אולי תשאל ב carsforum. כשאני למדתי נהיגה, נדיר היה למצוא מורה לנהיגה עם מכונית אוטומטית. היום אין לי שמץ מה המצב.
ב carsforum אני מניח שמשתתפים גם חברה צעירים שלומדים עכשיו נהיגה או שקיבלו את רשיונם לא מזמן.
ב carsforum אני מניח שמשתתפים גם חברה צעירים שלומדים עכשיו נהיגה או שקיבלו את רשיונם לא מזמן.
יש לא מעט מורים על אוטומטיות באיזור שלי, ולא חסר נשים שהנהיגה גם ככה קשה להן, אז מנסות על ידני ועוברות לאוטומט או שישר הולכות על אוטומט.
דרך אגב לא מוגבל לנשים, גם אני מעדיף אוטומט אבל לרוב הגברים לימוד נהיגה בא יותר טבעי אז כמו שאמרו לא רוצים רשיון מוגבל.
תבדוק באיזורים שידועים ברוב אוכלוסיה דתית, תתקשר לבתי ספר/מורי נהיגה ותשאל אם יש אוטומט.
דרך אגב לא מוגבל לנשים, גם אני מעדיף אוטומט אבל לרוב הגברים לימוד נהיגה בא יותר טבעי אז כמו שאמרו לא רוצים רשיון מוגבל.
תבדוק באיזורים שידועים ברוב אוכלוסיה דתית, תתקשר לבתי ספר/מורי נהיגה ותשאל אם יש אוטומט.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אשתי ממש אוהבת גיר ידני - ניסתה לשכנע אותי לקנות ידני ולא אוטומטmolvy כתב: מצד אחד אין אישה שאני מכיר שמוכנה לנהוג ברכב ידני....
ההורים שלה הכריחו אותה ואת אחים שלה לנהוג על ידני אחרי שהם קבלו רשיון, אז כנראה שזה נדבק בה מאז.
·