·גם בגלל שלא בכל קופסה אוטומטית מוגדר לבצע עידכונים מה-PLAY. שנית, אם קודי מגיע מותקן על המכשיר מהיצרן אז הוא לא הגיע מ-PLAY ולא יתעדכן לבד, שזה יתרון וחיסרון כמובן.גיל37 כתב:·זה קל כי אתה, אני והרבה מהגולשים פה בפורום מכירים את הדברים הללו.......
תן קופסה כזאת לאבא שלי למשל ותוך כמה חודשים היא לא עובדת יותר.
זה לא מוצר שמתאים לכל אחד.
אנשים מחפשים זול וזאת הבעיה. על הזול הזה ישלמו ביוקר והרבה קופסאות כאלו יגיעו לחיריה....
ושלישית - אני לא יודע אם אתה מודע לזה אבל לאנשים שלא מבינים WINDOWS יכול להיות נוראי בטירוף. יכולות להיות מלא בעיות הזויות, החל מדרייברים, POPUPים ועוד שלל צרות אחרות.
ואגב, גם בחלונות התוסף של ה-VERSION CHECK מתריע בפניך שהגרסה ישנה. משתמש לא מנוסה עלול לעדכן.
או לחלופין, קודי בעצמם יכולים לעשות שטויות, כמו מה שקרה עם CONFLUENCE - פתאום קיבלת הודעה שהתוסף לא תואם לגרסה שלך - האם לבטל אותו ? (רמז - אם ביטלת, אבוד לך מעכשיו והלאה).
נמשיך עם עדכוני אבטחה של WINDOWS שיכולים לחרב לך דברים במחשב? איזה סיכוי יש למשתמש הפשוט להבין מה הבעיה שם?
יש, גם בחלונות, מללללאאאאאא דברים שיכולים להתקלקל. האמירה שקופסאות האנדרואיד זולות ולכן יגיעו לזבל זו פשוט דמגוגיה בגרוש. להיפך, ככל שהמוצר סגור יותר מבחינת שינויים וממשק (בניגוד למחשב מלא) יש לו סיכוי יותר טוב לשרוד אצל משתמש פשוט.
אני חושב שאתה בעיקר מדבר מניסיון רע שהיה לך ולא באמת מסתכל על התמונה המלאה.