תוכל לשלוח לי בבקשה לינק לפורום שדיברת עליו בתפוז?
אני מעוניין לכתוב גם שם,
בפורום הזה דווקא ראיתי שאלקטרה כן מגיבים, משום תדיראן לא רוצים להוציא את האצבע מה...
ככה זה שמוכרים הרבה ולא סופרים אותך ממטר..
מה שיפה זה שהמתקין שלי גם כבר מתנער מאחריות,
את המזגן הקודם התקין לי מתקין אחר שהיה סופר מקצועי, והמצחיק שלא היה לא את הטלפון שלו, ועכשיו כשירדתי לשמור חניה לטכנאי של תדיראן, אני רואה את המתקין הזה למטה עושה התקנה לבניין ליידי... מה הסיכויים..
בכל מקרה התקשר הטכנאי של תדירא ואמר שהתעכבו ושהוא יגיע ב15:00... נו מילא, העיקר שיגיע...
רק שיגיע ויהיה לו חשק לעבוד בשעה 15:00, כי זו כבר שעה שבטח הוא יחלום ללכת הביתה... (ואני גם מבין אותו)
...
תכנס לפורום הבא : תכתוב בחיפוש תדיראן , תראה את הבעיות והפתרונות בעקבות העלאת הפוסט .
תכתוב גם שם את הסיפור שלך.
כנראה שתדיראן אני כבר לא אקנה בעקבות הסיפור שלך. מה שווה האחריות שלהם ? http://www.tapuz.co.il/forums2008/forum ... forumid=66
·
זורו44 אתה טועה, היום פתרו את הבעיה ועשו מה שביקשתי
ריקון הגז, וואקום מלא, מילוי לפי משקל
וזאת התוצאה
אני אעדכן בהמשך הערב
אבל רק שבסוף הקשיבו לי ולא מכרו לי סיפורי סבתא הכל מתפקד
·נכון מאוד...
אבל אני הולך לבקש פיצוי... על חודש וחצי של בלאגן אטומי ושל שירות...
מפאת כבוד הפורום אני לא רוצה לומר... שיקרו לי, ניסון למכור לי סיפורים
מרחו אותי, בזבזו לי שעות בעבודה.. ומה לא...
זו השאלה הראשונה ששאלתי אותך. האם עשו ווקום. המון מתקינים חוסכים זמן ומדלגים על השלב הזה. בהרבה מקרים לא מרגישים וזה בסדר, אבל כשזה לא בסדר אז זה לא בסדר...
איינשטיין כתב:זו השאלה הראשונה ששאלתי אותך. האם עשו ווקום. המון מתקינים חוסכים זמן ומדלגים על השלב הזה. בהרבה מקרים לא מרגישים וזה בסדר, אבל כשזה לא בסדר אז זה לא בסדר...
...
·דווקא עשו וואקום, אבל לא עשו כמו שצריך
הפעם כן עשו כמה שצריך קרוב לשעה רק וואקום
ו ילאו גז לפי משקל