שדרוג הבהמור 1600
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
קולה איתי כבר 4.5 שנים, ועבר מאות קליות. כיוון שאני אוהב את ביצועיו, הטרידה אותי בעיית העלמות קוי LED המייצגים את הזמן המתקדם לאיטו.
התקשרתי למרכז התמיכה, ושאלתי על לוח עם צג חדש להחליף את הישן, והאם זה שונה בין 110 ו-220V. כי יתכן שהלוח האלקטרוני כבר על 4.5 V אחרי הפחתה. את התשובה קיבלתי תוך שעה: אופציות שונות וכתובות של העוסקים ב-220. את המכשיר קניתי מבריטניה בתקופה שהם ייצגו את החברה עבור אירופה, אך בינתיים הייצוג עבר ל-down under. מסתבר שהדגם החדש של בהמור פלוס, הוא תוצאה של שינוי בלוח אותו ברצוני להחליף. כמובן ששמחתי על ההזדמנות, ותמורת 60 $ אוסטרלי, אקבל גם קריאת טמפרטורה, ובקרה ידנית על החימום. ויכוח קל על דמי המשלוח, כאשר הנציג רצה 100$ והראיתי לו באתר הדואר האוסטרלי שניתן גם ב-23$ לשלוח לישראל. הויכוח הסתיים ב-25$, ואחרי כשבועיים נחתה החבילה.
כמובן שלא יכולתי להתאפק, ופירקתי את המכשיר להחלפת הלוח
. זה כשעה לחסר נסיון כמוני, אבל לכם יקח פחות. עכשיו המכשיר מראה את כל הספרות, שולט ומראה גם את הטמפרטורה בדופן המכשיר ובארובה. בנוסף יש שליטה מלאה בגופי החימום בין חימום רציף , ירידה ברבעים וסיים בכבוי.(5 מצבים). יש גם תכונה חדשה לפיה המערכת מתחילה ספירה מתחילת פיצוץ ראשון, ולכל כמות בתוף הקליה יש זמן מתוכנת מראש. אתם רואים גם שהצג מראה משקל בגרמים ולא בפאונד. התמונה תבוא בהודעה הבאה כי עברתי את המכסה
בברכה
אדי
התקשרתי למרכז התמיכה, ושאלתי על לוח עם צג חדש להחליף את הישן, והאם זה שונה בין 110 ו-220V. כי יתכן שהלוח האלקטרוני כבר על 4.5 V אחרי הפחתה. את התשובה קיבלתי תוך שעה: אופציות שונות וכתובות של העוסקים ב-220. את המכשיר קניתי מבריטניה בתקופה שהם ייצגו את החברה עבור אירופה, אך בינתיים הייצוג עבר ל-down under. מסתבר שהדגם החדש של בהמור פלוס, הוא תוצאה של שינוי בלוח אותו ברצוני להחליף. כמובן ששמחתי על ההזדמנות, ותמורת 60 $ אוסטרלי, אקבל גם קריאת טמפרטורה, ובקרה ידנית על החימום. ויכוח קל על דמי המשלוח, כאשר הנציג רצה 100$ והראיתי לו באתר הדואר האוסטרלי שניתן גם ב-23$ לשלוח לישראל. הויכוח הסתיים ב-25$, ואחרי כשבועיים נחתה החבילה.
כמובן שלא יכולתי להתאפק, ופירקתי את המכשיר להחלפת הלוח
. זה כשעה לחסר נסיון כמוני, אבל לכם יקח פחות. עכשיו המכשיר מראה את כל הספרות, שולט ומראה גם את הטמפרטורה בדופן המכשיר ובארובה. בנוסף יש שליטה מלאה בגופי החימום בין חימום רציף , ירידה ברבעים וסיים בכבוי.(5 מצבים). יש גם תכונה חדשה לפיה המערכת מתחילה ספירה מתחילת פיצוץ ראשון, ולכל כמות בתוף הקליה יש זמן מתוכנת מראש. אתם רואים גם שהצג מראה משקל בגרמים ולא בפאונד. התמונה תבוא בהודעה הבאה כי עברתי את המכסה
בברכה
אדי
-
- המכשיר מקרטע
-
- לוח הבקרה הגיע
-
- ומצידו השני
נערך לאחרונה על ידי coffeeaddict ב 06/03/2015 18:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

וזה הקולה לאחר השדרוג בקליה הראשונה.
בברכה
אדי
בברכה
אדי
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

זה מראה כמה החלדתי. פעם לא הייתי מפספס . אז אתה מרוצה בדיעבד? הפעם אתה בעל הנסיון בקונפיגורציה החדשה.
אדי
אדי
נערך לאחרונה על ידי coffeeaddict ב 08/03/2015 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני מרוצה מהשדרוג, הוא נותן לי אפשרות לבקר טוב יותר ולשלוט טוב יותר על הקלייה.
יש עדיין כמה דברים שמאוד מפריעים לי:
1. אין לי אפשרות לדעת את טמפרטות הקולים עצמם.
2. הקולה לא מאפשר להגיע לטמפרטורות קלייה גבוהות ועוצר את הקלייה. (בגרסה האוטומטית כמובן לא היינו מגיעים לטמפרטורות האלה)
יש עדיין כמה דברים שמאוד מפריעים לי:
1. אין לי אפשרות לדעת את טמפרטות הקולים עצמם.
2. הקולה לא מאפשר להגיע לטמפרטורות קלייה גבוהות ועוצר את הקלייה. (בגרסה האוטומטית כמובן לא היינו מגיעים לטמפרטורות האלה)
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

אני כבר הצלחתי להגיע לפיצוץ ראשון אחרי כ-10 דקות עם 400 גרם. כמובן שזה אחרי חימום מקדים, והפעלה ב-full עד אותה נקודה. בקונפיגורציה הקודמת הגעתי לשם אחרי 16-17 דקות. אני מקווה שזה לא מקצר את החיים של גופי החימום, כי להחליף אותם נראה לי יותר מסובך מלוח הפיקוד.
בברכה
אדי
בברכה
אדי
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

מספר אמצעים להגברת החימום כפי שמופיע בפורומים בחו"ל הם :
1. נייר אלומיניום בקולט מוץ כדי להגביר קרינה
2. חימום קדם של הגוף לפחות דקה לפני שמכניסים את התוף
3. הרמת החלק הקדמי של הקולה עם צמד ספלים, כדי שהפולים יהיו במרחק מינימלי מגופי החימום
בזמן הקירור אני מוציא את התומכים כדי להרחיק את הפולים ממקור החום.
בברכה
אדי
1. נייר אלומיניום בקולט מוץ כדי להגביר קרינה
2. חימום קדם של הגוף לפחות דקה לפני שמכניסים את התוף
3. הרמת החלק הקדמי של הקולה עם צמד ספלים, כדי שהפולים יהיו במרחק מינימלי מגופי החימום
בזמן הקירור אני מוציא את התומכים כדי להרחיק את הפולים ממקור החום.
בברכה
אדי
- libira
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- שם מלא: Leonid Lipkin
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- יצירת קשר:
הי חברים,
טיפה offtopic אבל אני הולך לקנות בהמור ולהצטרף לקהילה של קולים איתו: איפה קונים? אין היום בארופה? באוסטרליה המשלוח עולה $300 AU שזה כ-$225 US. זה לא יעצור אותי אבל אולי יש אופציות יותר זולות? אצל מי אתם ממליצים לקנות? יש צורך להזמין משהו חוץ מקולה עצמו?
...בהזדמנות אני מחפש מכונה ומטחנה יד שניה on demand עבור עסק שהולך להוציא קפה איכותי.
תודה
טיפה offtopic אבל אני הולך לקנות בהמור ולהצטרף לקהילה של קולים איתו: איפה קונים? אין היום בארופה? באוסטרליה המשלוח עולה $300 AU שזה כ-$225 US. זה לא יעצור אותי אבל אולי יש אופציות יותר זולות? אצל מי אתם ממליצים לקנות? יש צורך להזמין משהו חוץ מקולה עצמו?
...בהזדמנות אני מחפש מכונה ומטחנה יד שניה on demand עבור עסק שהולך להוציא קפה איכותי.
תודה
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

אני רכשתי את השדרוג אצל [email protected] . אני לא בטוח שהוא מתעסק במכירות, אבל מקווה שיוכל להפנות אתכם. נראה לי שבאירופה כבר אין נציגות רצינית.
בברכה
אדי
בברכה
אדי
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני את הבהמור הזמנתי בזמנו מההולנדי, לדעתי יצא לי טוטאל באזור ב1800 שח
את הקיט שדרוג הזמנתי בהתחלה מארה"ב לחבר (50$, ממש מחיר סביר) אבל אז קלטתי שזה 110 ולא יתאים לקולה שלי, קיבלתי זיכוי והזמנתי מאוסטרליה מאנדי, לא זוכר בדיוק כמה יצא, 300-350 שח משהו כזה.
את הקיט שדרוג הזמנתי בהתחלה מארה"ב לחבר (50$, ממש מחיר סביר) אבל אז קלטתי שזה 110 ולא יתאים לקולה שלי, קיבלתי זיכוי והזמנתי מאוסטרליה מאנדי, לא זוכר בדיוק כמה יצא, 300-350 שח משהו כזה.