שרשור Dyson הרישמי של HT
- avioren
- חבר ותיק
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
@taoyossi
·
תשתמש רק בממונע, הראש הפאסיבי לרצפה לא ממש נוח.
לעומתו הממונע בעזרת הגלגלים הקטנים והמברשת המסתובבת מאוד מקל לנוע איתו ועושה את החיים הרבה יותר קלים.
בראש הפאסיבי צריך להתאמץ יותר.
כך לפחות אני מרגיש, ולכן אחרי ניסיון אחד,החסנתי בארון שירות, ולא נראה לי שאשתמש בו.
·
תשתמש רק בממונע, הראש הפאסיבי לרצפה לא ממש נוח.
לעומתו הממונע בעזרת הגלגלים הקטנים והמברשת המסתובבת מאוד מקל לנוע איתו ועושה את החיים הרבה יותר קלים.
בראש הפאסיבי צריך להתאמץ יותר.
כך לפחות אני מרגיש, ולכן אחרי ניסיון אחד,החסנתי בארון שירות, ולא נראה לי שאשתמש בו.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- spacedude
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 168 פעמים
גם אני מתלבט אם לקנות או לא.
בית עם שני ילדים ושנים כלבים (אחת הכלבות עם נשירה עצבנית), הרומבה כבר בפנסיה מעל שנתיים אחרי שנשבר לי לסדר את הבית בשביל הרובוט כל יום.
יש לי אפשרות להביא עם בן דוד שלי מארה"ב (תושב חוזר) ולחסוך את המשלוח והמיסים. החשמל שמגיע איתו מתאים גם ל 110 וגם ל 220 או רק ל 110?
בית עם שני ילדים ושנים כלבים (אחת הכלבות עם נשירה עצבנית), הרומבה כבר בפנסיה מעל שנתיים אחרי שנשבר לי לסדר את הבית בשביל הרובוט כל יום.
יש לי אפשרות להביא עם בן דוד שלי מארה"ב (תושב חוזר) ולחסוך את המשלוח והמיסים. החשמל שמגיע איתו מתאים גם ל 110 וגם ל 220 או רק ל 110?
שחר
- avioren
- חבר ותיק
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
@YanHT
·
אם כך, אסר דאגה, גם המברשת המסופקת עושה עבודה מצויינת.
באחת ההדגמות שראיתי ביוטיוב היא שואבת אבק ברמה מרשימה בשל שילוב המברשת עם חומר פחמני שמבטל את החשמל הסטטי (או אולי יוצר אותו..) וכך שואב את האבק טוב יותר.
מעבר לכך שהמברשת המסופקת מספקת עוצמה חזקה יותר (150%) מדגמים מקבילים.
·
אם כך, אסר דאגה, גם המברשת המסופקת עושה עבודה מצויינת.
באחת ההדגמות שראיתי ביוטיוב היא שואבת אבק ברמה מרשימה בשל שילוב המברשת עם חומר פחמני שמבטל את החשמל הסטטי (או אולי יוצר אותו..) וכך שואב את האבק טוב יותר.
מעבר לכך שהמברשת המסופקת מספקת עוצמה חזקה יותר (150%) מדגמים מקבילים.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.