מכונת נספרסו עם תוצר לא פחות ממדהים .
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
עבור מכונה אוטמטית .
שמו מכונה כזו עכשיו באיזה עסק שאני נותן שם שרות , זו מכונה עם תוצר שלא נופל משום אספרסו בבית קפה טוב , אני הייתי המום מהתוצאה , בהחלט פריצת דרך בתחום האוטמטיות , זה עובד עם פודים , וכשהולכים על הריסטרטו , התוצר ממש משובח , לא פחות !
מעבר לזה התיפעול שלה קל ופשוט בצורה מעוררת היתפעלות .
זו המכונה , מישום מה לא הצלחתי לימצא בארץ לינק למוצר הזה , גם לא בקטלוג של נספרסו בארץ . . . כמכונה למישרד זו בחירה מעולה !
http://www.nespresso.com/pro/machines_home_za_en.html
לדעתי בריסטרטו במיבחן עיוור , רוב המיקצענים לא היו מבחינים שמדובר באוטמטית !
התוצר נופל מייד כשעוברים למנה רגילה , אולי מישום שהופדים שלה הם 6 גרם . . . ? אבל גם הנפילה טובה בהרבה מהמון מקומות בחוץ. . .
בקיצור אני ממש היתלהבתי מהמכונה הזו !
אני מדבר על זו עם ה 2 ראשים , את זו עם הראש הבודד אני לא מכיר . . . !
שמו מכונה כזו עכשיו באיזה עסק שאני נותן שם שרות , זו מכונה עם תוצר שלא נופל משום אספרסו בבית קפה טוב , אני הייתי המום מהתוצאה , בהחלט פריצת דרך בתחום האוטמטיות , זה עובד עם פודים , וכשהולכים על הריסטרטו , התוצר ממש משובח , לא פחות !
מעבר לזה התיפעול שלה קל ופשוט בצורה מעוררת היתפעלות .
זו המכונה , מישום מה לא הצלחתי לימצא בארץ לינק למוצר הזה , גם לא בקטלוג של נספרסו בארץ . . . כמכונה למישרד זו בחירה מעולה !
http://www.nespresso.com/pro/machines_home_za_en.html
לדעתי בריסטרטו במיבחן עיוור , רוב המיקצענים לא היו מבחינים שמדובר באוטמטית !
התוצר נופל מייד כשעוברים למנה רגילה , אולי מישום שהופדים שלה הם 6 גרם . . . ? אבל גם הנפילה טובה בהרבה מהמון מקומות בחוץ. . .
בקיצור אני ממש היתלהבתי מהמכונה הזו !
אני מדבר על זו עם ה 2 ראשים , את זו עם הראש הבודד אני לא מכיר . . . !
הם התחילו לשווק את זה בישראל ממש לאחרונה, האתר עוד בשלבי הקמה:
https://nespresso.co.il/sites/default/f ... -soon.html
https://nespresso.co.il/sites/default/f ... -soon.html
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
שלום,
תרשו לי לצנן את ההתלהבות, תוצר סביר ביותר אבל רחוק מאוד מזה של מכונה איכותית
הנ"ל לאור ניסיון בחופשה האחרונה עם מכונה המשתמשת בפודים הנ"ל
ערן
תרשו לי לצנן את ההתלהבות, תוצר סביר ביותר אבל רחוק מאוד מזה של מכונה איכותית
הנ"ל לאור ניסיון בחופשה האחרונה עם מכונה המשתמשת בפודים הנ"ל
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

גם אני לא האמנתי בהתחלה לעצמי, ולכן שתיתי שלוש כוסות אחת אחרי השניה , בכמות הקטנה ביותר התוצאות ממש טובות . הכוס היתה מוממת כמובן, יתכן שגם הקפה היה מאוד טרי , לאור זה שאתה אומר שהמוצר עצמו חדש מאוד בשוק . . .
אבל זה ללא ספק רמה אחרת לגמרי מימה שהוגלנו מנספרסו או אוטמטית אחרת . . .
אבל זה ללא ספק רמה אחרת לגמרי מימה שהוגלנו מנספרסו או אוטמטית אחרת . . .
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

כשפרסמתי את הפוסט הזה , אמרתי לעצמי ״למה אתה צריך את זה , לא חבל על המוניטין שלך. . .? ״ אבל אין מה לעשות זה מה שטעמתי , ואני טעמתי כבר עד היום מאות עם לא אלפים של מנות באין ספור סוגים של מכונות, וזה משהוא אחר , זו דעתי, ואני מוכן לארגן מיבחן עיוור לכל המזלזלים למינהם. . .
המכונה הזו במנה הקטנה שלה, עם קפה טרי, מוציאה שוטים עיקביים יותר מכל מכונה אחרת ,והם טובים יותר מרוב בתי הקפה שניתקלתי בהם. ולא, זה לא ברמה של הווילדי עם הקפה נכון , מצד שני היו לי בהחלט ליפעמים גם פחות טובים ממנה בווילדי , חוץ מיזה אצלי המכונה עושה יותר מאספרסו, ככה שלהחליף זה לא רלוונטי ,(מראה לך שאני לא פוסל את זה על הסף , עם הטכנולוגיה מנצחת אני הולך איתה . . . ) וגם יש פחות אפשריות , אבל עם הייתי צריך ליבחור מכונה למישרד, אין לי ספק שזו היתה הבחירה !
המכונה הזו במנה הקטנה שלה, עם קפה טרי, מוציאה שוטים עיקביים יותר מכל מכונה אחרת ,והם טובים יותר מרוב בתי הקפה שניתקלתי בהם. ולא, זה לא ברמה של הווילדי עם הקפה נכון , מצד שני היו לי בהחלט ליפעמים גם פחות טובים ממנה בווילדי , חוץ מיזה אצלי המכונה עושה יותר מאספרסו, ככה שלהחליף זה לא רלוונטי ,(מראה לך שאני לא פוסל את זה על הסף , עם הטכנולוגיה מנצחת אני הולך איתה . . . ) וגם יש פחות אפשריות , אבל עם הייתי צריך ליבחור מכונה למישרד, אין לי ספק שזו היתה הבחירה !
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אלו קפסולות למשרדים שנמצאות בשימוש זמן רב, לא קפה שונה מהקפסולה הרגילה שלהם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)