הענקית הסינית וואווי הציבה לעצמה יעד להגיע ל-100 מיליון מכירות מכשירים בשנת 2015. בינתיים היא בדרך הנכונה עם מכירות של כ-50 מיליון מכשירים בחצי הראשון של השנה.
שרשור תגובות: קרב הסינים: Huawei צפויה למכור 100 מיליון מכשירים. Xiaomi לא
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למאמר: קרב הסינים: Huawei צפויה למכור 100 מיליון מכשירים. Xiaomi לא

הענקית הסינית וואווי הציבה לעצמה יעד להגיע ל-100 מיליון מכירות מכשירים בשנת 2015. בינתיים היא בדרך הנכונה עם מכירות של כ-50 מיליון מכשירים בחצי הראשון של השנה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
נראה לי שגם אופו (one+) פורצים קדימה. הקוריאנים נראה לי שיהיו הנפגעים העיקריים.
אפס פרסום ושיווק והם מכרו בשנה הראשונה שלהם 1.5 מיליון. המכשיר הבא לדעתי יהיה פי 10.
אפס פרסום ושיווק והם מכרו בשנה הראשונה שלהם 1.5 מיליון. המכשיר הבא לדעתי יהיה פי 10.
Xiaomi גם לא ממש ניסתה למכור מכשירים מחוץ לסין, רק חנויות מתווכות שגזרו קופון ותמיד היו שאלות של מקוריות ואחריות. עכשיו היא פותחת את החנות בארה"ב (גם אם בלי פלאפונים בינתיים) אז נראה לאן זה יתגלגל. בכל מקרה יחסית לחברה שאין לה חנויות מחוץ לסין מוכרת לא רע, ולא רק פלאפונים.
1- התגובה שלך מבוססת על חוסר ידע.
2- כרגע הם מאוד ממוקדים בשוק ההודי וכן גם יש להם סניפים (חנויות). אומנם לא בארה"ב אבל יש.
3- חנויות אמורות לגבות קופון או להרוויח ממכירות לא ?. אגב אתה יכול לרכוש את המוצר דרך אתר חברת שיאומי ,אבל סביר להניח שהמחיר יהיה יקר יותר בגלל שהספקים (מוכרים) רוכשים סטוקים והם יכולים להרשות לעצמם להוריד מחירים כך שבבסה"כ הצרכן מרוויח.
2- כרגע הם מאוד ממוקדים בשוק ההודי וכן גם יש להם סניפים (חנויות). אומנם לא בארה"ב אבל יש.
3- חנויות אמורות לגבות קופון או להרוויח ממכירות לא ?. אגב אתה יכול לרכוש את המוצר דרך אתר חברת שיאומי ,אבל סביר להניח שהמחיר יהיה יקר יותר בגלל שהספקים (מוכרים) רוכשים סטוקים והם יכולים להרשות לעצמם להוריד מחירים כך שבבסה"כ הצרכן מרוויח.
לא אמרתי שאני מומחה שנושא (ולא ידעתי לגבי הודו) ויש מצב טוב שאני טועה, אבל כשרוצים לקנות סמסונג או אפילו וואווי לא מתחילים להסתבך מאיזו חנות סינית להזמין שיהיה מקורי. אפשר לקנות בארץ ואפשר אצל ספקים רשמיים בחו"ל.
עם קסיומי איכשהו אין את הפשטות הזאת. כמו כן כשהם מוציאים דגם חדש, ולא משנה אם סלולרי או משהו אחר, אתרי גאג'טים מתפוצצים במכשיר דגל עם מחיר בריצפה, וכשמתחילים לבדוק המחיר פתאום פי 2 והמכשיר לא כל כך נגיש להזמנה (מחוץ לסין). למותגים אחרים אם מוצהר מחיר, זה המחיר שרוב החנויות הגדולות מוכרות בו. אין לי בעיה עם משווקים שרוצים להרוויח, אבל כשמשווק ראשי הוא איזה דילאקסטרים, זה מראה על חוסר השקעה בשיווק.
עם קסיומי איכשהו אין את הפשטות הזאת. כמו כן כשהם מוציאים דגם חדש, ולא משנה אם סלולרי או משהו אחר, אתרי גאג'טים מתפוצצים במכשיר דגל עם מחיר בריצפה, וכשמתחילים לבדוק המחיר פתאום פי 2 והמכשיר לא כל כך נגיש להזמנה (מחוץ לסין). למותגים אחרים אם מוצהר מחיר, זה המחיר שרוב החנויות הגדולות מוכרות בו. אין לי בעיה עם משווקים שרוצים להרוויח, אבל כשמשווק ראשי הוא איזה דילאקסטרים, זה מראה על חוסר השקעה בשיווק.
1 - לא הייתי מזלזל בדיל אקסטרים, מדובר על חברה איכותית. זה נכון שהם מתמחים במחירת כל סוגי הפריטים ותחום המובייל הוא לא בדיוק התחום העיקרי שלהם וכנ"ל מתן שירות (לפי מה ששמעתי).
2 - סמסונג הרבה יותר שמרניים. יש להם מפיצים מקומיים והם לא מתמקדים במכירות און ליין בדומה לאסטרטגיה של חברת שיאומי.
3 - המכשירים לא תמיד זמינים להזמנה בגלל שלפעמים הביקוש גדול מההיצע וזה גם קורה.
2 - סמסונג הרבה יותר שמרניים. יש להם מפיצים מקומיים והם לא מתמקדים במכירות און ליין בדומה לאסטרטגיה של חברת שיאומי.
3 - המכשירים לא תמיד זמינים להזמנה בגלל שלפעמים הביקוש גדול מההיצע וזה גם קורה.