סמסונג הציגה לאחרונה את הדגם האחרון בסדרת השעונים, ה Gear S. האם תהיה כאן מהפיכה, פריט לבוש טכנולוגי חביב או שהוא סתם עוד גימיק?

גימיק, גימיק. אם היית אומר לי את זה לפני שנה הייתי מסכים איתך, אך השעון הזה שאולי מראה את עצמו כדבר שולי עוזר לי מאוד ביום יום. אני כמעט לא מוציא את הטלפון מהכיס בזכותו. אני הייתי אחד שהיה מחליף שעון אחת לשנתיים ועד אז לא הייתי מעיז להוריד אותו מהיד. אך השעון הזה קודם כל לא יורד לי מהיד עד הערב, וכשמתרגלים לטעינה שלו זה כבר ממש לא מורגש. אל תשכח את ההבדל בין גודל של טלפון לשעון, והמקום שמנוצל ע"י הסוללה. גם אני מנסיוני, עוד לא ראיתי טלפון שיצא בשלושת השנים האחרונות שלא צריך טעינה מדי יום. סדר היום שלי לפני השינה הוא לחבר את הטלפון למטען וכמו כן, גם את השעון. עניין של 30 שניות ולא יותר מכך.movieman כתב:האמת זה די מעיק - ההטענה של "שעון" .
לא מספיק מטעינים את הנייד כל יומיים שלושה , עכשיו צריך גם את השעון ??
השעון שלי הרגיל - סוללה מחזיקה כמה שנים טובות או עד שאני מחליף אותו.
אני אף פעם לא מוריד אותו מהיד - פשוט הרגל.
לא רואה את עצמי כל יום-יומיים מוציא את השעון ומטעין אותו .
דווקא בפריט כזה הייתי מצפה מהסוללה שתחזיק מינימום של שבוע .
אין לי שום דבר נגד סמסונג / LG ושאר החברות , עדיין זה נראה כמו גימיק.
גימיק אולי יפה על היד אבל גימיק ....

·עמית_לגו כתב:גימיק, גימיק. אם היית אומר לי את זה לפני שנה הייתי מסכים איתך, אך השעון הזה שאולי מראה את עצמו כדבר שולי עוזר לי מאוד ביום יום. אני כמעט לא מוציא את הטלפון מהכיס בזכותו. אני הייתי אחד שהיה מחליף שעון אחת לשנתיים ועד אז לא הייתי מעיז להוריד אותו מהיד. אך השעון הזה קודם כל לא יורד לי מהיד עד הערב, וכשמתרגלים לטעינה שלו זה כבר ממש לא מורגש. אל תשכח את ההבדל בין גודל של טלפון לשעון, והמקום שמנוצל ע"י הסוללה. גם אני מנסיוני, עוד לא ראיתי טלפון שיצא בשלושת השנים האחרונות שלא צריך טעינה מדי יום. סדר היום שלי לפני השינה הוא לחבר את הטלפון למטען וכמו כן, גם את השעון. עניין של 30 שניות ולא יותר מכך..........

1. לפעמים שאני נמצא במקום שקט או בבית, אני נהנה לענות לשיחות בשעון.movieman כתב:לא הבנתי את המשפט "אני כמעט לא מוציא את הטלפון מהכיס בזכותו." אתה עונה לשיחות ומדבר עם השעון ??......
או שזה נוח בגלל קריאת הודעות ?
גם הקטע של כל ה- HEALTH הזה שנכנס וכל אחד מתפאר בזה (כל חברה) כאילו עכשיו כולם ישימו לב לבריאות שלהם בגלל השעון
או הטלפון עם ה- S HEALTH...

קודם כל יש לו מצב של רכיבה על אופניים, והוא כבר מודד את הדופק מהחיישן שלו.zahipan2 כתב:נראה לי שהשעון הזה יכול לעזור לי מאוד ברכיבות אופניים.
אבל השאלה אם אפשר להוריד לשעון אפליקציות כמו Endomondo שמסתכרנות עם המד דופק או שעדיין צריך לסחוב את הסמארטפון בכל רכיבה?...