מנוי לשידורי HD בלווין
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
עקרונית אתה לא יכול.
מעשית, יש חברות בארץ ובעולם שיעשו עבורך את העבודה (הם בעצם רוכשות באיטליה את החבילה, שולחים בדואר את הציוד ומתקינים אצלך). לא סיפור זול במיוחד, אבל בהחלט טכנית אפשרי. צריך לוודא שניתן לקלוט את כל החבילה בארץ, ושים לב שאתה צריך לשלם פרמיום מעל המחיר של החבילה (בד"כ המשמעות היא חבילת ערוצים מלאה של SKY ועוד העלות האקסטרה לקפוץ ל-HD, גם אם אתה לא רואה את כל הערוצים בחבילה).
עשיתי בזמנו את החישוב עבור BSKYB (אנגליה) וזה מחירים מזעזעים (זה גורם ליס ולהוט להתבייש בצד עד כמה הם זולים...).
לגבי פוטבול אמריקאי, וכדורסל, אני חושב שאתה אופטימי אם אתה מאמין שאפשר לקלוט את זה ב-HDTV בשלב מוקדם כ"כ... בקושי המונידאל הצליחו לשדר באירופה ב-HDTV...
נסה לעבור על המידע ב-lyngsat ותוכל לראות את החבילות HDTV שזמינות כיום באירופה ומי משדר אותן.
מעשית, יש חברות בארץ ובעולם שיעשו עבורך את העבודה (הם בעצם רוכשות באיטליה את החבילה, שולחים בדואר את הציוד ומתקינים אצלך). לא סיפור זול במיוחד, אבל בהחלט טכנית אפשרי. צריך לוודא שניתן לקלוט את כל החבילה בארץ, ושים לב שאתה צריך לשלם פרמיום מעל המחיר של החבילה (בד"כ המשמעות היא חבילת ערוצים מלאה של SKY ועוד העלות האקסטרה לקפוץ ל-HD, גם אם אתה לא רואה את כל הערוצים בחבילה).
עשיתי בזמנו את החישוב עבור BSKYB (אנגליה) וזה מחירים מזעזעים (זה גורם ליס ולהוט להתבייש בצד עד כמה הם זולים...).
לגבי פוטבול אמריקאי, וכדורסל, אני חושב שאתה אופטימי אם אתה מאמין שאפשר לקלוט את זה ב-HDTV בשלב מוקדם כ"כ... בקושי המונידאל הצליחו לשדר באירופה ב-HDTV...
נסה לעבור על המידע ב-lyngsat ותוכל לראות את החבילות HDTV שזמינות כיום באירופה ומי משדר אותן.
אז איך עושים את זה ? למי פונים?
ראיתי באתרים שיש שידורי HD לליגות הכדורגל האירופאיות וליגת האלופות וגם לאמריקאיות(אני לא בטוח שלאמריקאיות זה גם HDׂ) אבל יש איזשהו מקום שיש לו את האינפורמציה ? מחיר חבילות והכי חשוב איך ולמי לפנות?
ראיתי באתרים שיש שידורי HD לליגות הכדורגל האירופאיות וליגת האלופות וגם לאמריקאיות(אני לא בטוח שלאמריקאיות זה גם HDׂ) אבל יש איזשהו מקום שיש לו את האינפורמציה ? מחיר חבילות והכי חשוב איך ולמי לפנות?
- oferlaor
- מנהל

תתחיל עם תקציב וגודל צלחת. האם יש לך בעיה לשים צלחת גדולה?
הייתי פונה לשתי חברות: APEX ואפשר גם היבואן של לווה (פל סחר) ששיווקו חבילות HDTV בארץ.
הייתי פונה לשתי חברות: APEX ואפשר גם היבואן של לווה (פל סחר) ששיווקו חבילות HDTV בארץ.
היום למעשה קולטים בארץ רק את HD1 LUX TV FASHION TV וTPS
אין ערוצי ספורט וההיצע דל ביותר
צריך לשם קליטה צלחת 1.2 מטר קוטר על הגג וממיר יומקס 2000
ראה קישור
http://www.satil.com/hdtv_channels_now.htm
לדעתי בשביל היצע כזה דל אין טעם
בתקופה הקרובה אמור לעלות ערוץ HOT HD באופן מסחרי וזו למיטב הבנתי האופציה העדיפה והזמינה ביותר
אין ערוצי ספורט וההיצע דל ביותר
צריך לשם קליטה צלחת 1.2 מטר קוטר על הגג וממיר יומקס 2000
ראה קישור
http://www.satil.com/hdtv_channels_now.htm
לדעתי בשביל היצע כזה דל אין טעם
בתקופה הקרובה אמור לעלות ערוץ HOT HD באופן מסחרי וזו למיטב הבנתי האופציה העדיפה והזמינה ביותר
עופר, לגבי ההשוואה שלך בין סקאי הבריטי לחברות הישראליות אתה ממש לא צודק. חבילת סקאי המלאה (ללא HD) עולה 43.5 GBP לחודש אבל יס והוט ביחד לא משדרים את מגוון ואיכות הערוצים שלהם. נכון שבארץ לא קולטים את כל החבילה וחבל מאד, אבל זה אחת החבילות היותר יוקרתיות שניתן לקבל בארץ. חבילת ה HD של סקאי שכוללת 10 ערוצים (ועוד בדרך) עולה בסך הכל עוד 10 GBP לחודש והשווי שלה הוא מעולה.
את סקאי איטליה HD לא קולטים בארץ כי הם משדרים באלומה צרה לאירופה.
לגבי המחירים של חבילות בלווין זה אכן דורש תקציב לא קטן אבל יש פתרונות שמוזילים בעשרות מונים ואני רק אזכיר במילה אחת "שיתוף".
את סקאי איטליה HD לא קולטים בארץ כי הם משדרים באלומה צרה לאירופה.
לגבי המחירים של חבילות בלווין זה אכן דורש תקציב לא קטן אבל יש פתרונות שמוזילים בעשרות מונים ואני רק אזכיר במילה אחת "שיתוף".
- oferlaor
- מנהל

י-א,
מבחינת עושר התוכן, אני מסכים איתך לחלוטין. מצד שני, באופן אבסלוטי, הם יקרים ביותר.
מבחינת עושר התוכן, אני מסכים איתך לחלוטין. מצד שני, באופן אבסלוטי, הם יקרים ביותר.
ראיתי שבאנגליה העלות היא סה"כ 44 פאונד כולל ה HDשזה בערך 400 שקלים
האם בטוח שאי אפשר לקלוט את ה HOTBIRDS ולקלוט את ערוצי ה HD מאיטליה?
אם זה מאגליה האם כל מה שאני צריך זה מישהו שיעשה שם מנוי ויזמין את הקופסא והכרטיס וזהו?
האם בטוח שאי אפשר לקלוט את ה HOTBIRDS ולקלוט את ערוצי ה HD מאיטליה?
אם זה מאגליה האם כל מה שאני צריך זה מישהו שיעשה שם מנוי ויזמין את הקופסא והכרטיס וזהו?
- oferlaor
- מנהל

צריך מנוי מלא. אני חושב שהמינימום זה בערך 44 פאנוד + עלות הציוד.
עדיף מישהו שכבר יש לו מנוי. צריך מאוד להיזהר והוא חייב מסך מתאים (כי זה דורש מתקין רשמי).
יש חברות שעושות כאלה דברים ושולחות לך הכל, הן פשוט משלמות כסף למתקין כדי שישאר בבית באותו יום...
לגבי הקליטה. ניסיתי במשך כמה חודשים לברר זאת. ממה שהבנתי צריך LNB יחסית יקר, אנטנה 2.2 לפחות וגם אז אף אחד לא מבטיח שניתן יהיה באמת לקלוט את זה.
כמו שאמרתי, דבר עם APEX, הם המומחים בתחום לדעתי.
עדיף מישהו שכבר יש לו מנוי. צריך מאוד להיזהר והוא חייב מסך מתאים (כי זה דורש מתקין רשמי).
יש חברות שעושות כאלה דברים ושולחות לך הכל, הן פשוט משלמות כסף למתקין כדי שישאר בבית באותו יום...
לגבי הקליטה. ניסיתי במשך כמה חודשים לברר זאת. ממה שהבנתי צריך LNB יחסית יקר, אנטנה 2.2 לפחות וגם אז אף אחד לא מבטיח שניתן יהיה באמת לקלוט את זה.
כמו שאמרתי, דבר עם APEX, הם המומחים בתחום לדעתי.
תודות ל - israeln חבר בפורום www.sat-israel.com יתברר שע"י צלחת בקוטר 1.8 מטר + LNB איכותי של אינווקום ניתן ליקלוט את כל 13 ערוצי SKY HD . הסריקה בוצעה ע"י CONNECT S2-3600 "ממיר" חיצוני המתחבר בחיבור USB למחשב .oferlaor כתב:
לגבי הקליטה. ניסיתי במשך כמה חודשים לברר זאת. ממה שהבנתי צריך LNB יחסית יקר, אנטנה 2.2 לפחות וגם אז אף אחד לא מבטיח שניתן יהיה באמת לקלוט את זה....
מצורפת תמונת "הממיר".
- oferlaor
- מנהל

Rittberg,
חדשות מעולות! אבל רגע, השאלה אם ה-BER לא גבוה מדי עבור ערוץ HDTV? האם יש דרך לוודא את זה ב-100%?
אני מבין שאני צריך לחפש חבר עם מנוי של BskyB?
אגב, באתר של www.satil.com ראיתי שה-SUPERBOWL ישודר בערוצי הספורט של SKY HD ב-HDTV!!!
חדשות מעולות! אבל רגע, השאלה אם ה-BER לא גבוה מדי עבור ערוץ HDTV? האם יש דרך לוודא את זה ב-100%?
אני מבין שאני צריך לחפש חבר עם מנוי של BskyB?
אגב, באתר של www.satil.com ראיתי שה-SUPERBOWL ישודר בערוצי הספורט של SKY HD ב-HDTV!!!
עופר, אין שום בעייה לקלוט את ערוצי ה HD של סקאי כפי שחברנו israeln הוכיח. מדובר באלומות שנקלטות אצלנו ב 1.8 ללא בעייה וגם עם LNB זול יותר.
אגב, ה LNB המדובר עם יציאה אחת עולה סך הכל כ 300 שקל. בשביל מי שרוצה להשקיע במנוי כזה זו הוצאה זניחה כמו גם העלות של כלל המערכת.
לגבי סקאי אטליה, אין סיכוי לקלוט כאן בצלחת סבירה.
אגב, ה LNB המדובר עם יציאה אחת עולה סך הכל כ 300 שקל. בשביל מי שרוצה להשקיע במנוי כזה זו הוצאה זניחה כמו גם העלות של כלל המערכת.
לגבי סקאי אטליה, אין סיכוי לקלוט כאן בצלחת סבירה.