כמה שאלות עלCX300 וPX100
1) האם לPMX100 יש בדיוק את אותם רמקולים של הPX100?כ
2) עזבו אטימות וכאלה, באיכות סאונד נטו, לאיזה מהשניים איכות טובה יותר?
3) האם הPMX מתקפלות כמו הPX?ג
4) בהנחה וצורת האוזניה לא משנה לי ולא אכפת לי ללכת עם אוזניות על הראש, מה לדעתכם כדאי לי לקנות?
ד"א אני שומע ראפ, והאוזניות יהיו על ipod nano דור שני.
2) עזבו אטימות וכאלה, באיכות סאונד נטו, לאיזה מהשניים איכות טובה יותר?
3) האם הPMX מתקפלות כמו הPX?ג
4) בהנחה וצורת האוזניה לא משנה לי ולא אכפת לי ללכת עם אוזניות על הראש, מה לדעתכם כדאי לי לקנות?
ד"א אני שומע ראפ, והאוזניות יהיו על ipod nano דור שני.
PMX100 וPX100 הן אוזניות שהכל אותו דבר חוץ מהמבנה. לPX100 יש אפשרות לקיפול, הPMX100 הן עם קשת קבועה.
אני לא שמעתי איתן ראפ (לא חובב גדול) ולא הרבה זמן, אבל זה תלוי גם איך אתה אוהב את הסאונד שלך.
אולי כדאי שתבקש עצה גם בhead-fi.org לגבי זה, יש הרבה אנשים ותקבל תשובה נוספת ואולי מהירה יותר מפה.
והCX300 פחות טובות והן אוטמות (בערך). הPX100 עם סאונד יותר נעים (בעיני), לא אוטמות ויקרות יותר.
אני לא שמעתי איתן ראפ (לא חובב גדול) ולא הרבה זמן, אבל זה תלוי גם איך אתה אוהב את הסאונד שלך.
אולי כדאי שתבקש עצה גם בhead-fi.org לגבי זה, יש הרבה אנשים ותקבל תשובה נוספת ואולי מהירה יותר מפה.
והCX300 פחות טובות והן אוטמות (בערך). הPX100 עם סאונד יותר נעים (בעיני), לא אוטמות ויקרות יותר.
*בקשר למחיר, האוזניות עולות אותו דבר. אבל יש משהו מוזר, בZAP כל החנויות מוכרות את הPMX בסביבות ה300, אבל kilombo מוכרים ב225 ש"ח, החנות אמינה?
*האטימות לא מאוד חשובה לי, אבל בכל זאת, הPMX100 אוטמות בערך ברמה של אוזניות כפתור רגילות? (לא In ear, אלא כפתור)
*איך אני אוהב את הסאונד שלי? אני לא בטוח שאני מבין את המשפט, אני לא בקיא במיוחד במונחי סאונד (סה"כ אני אוהב לשמוע מוזיקה, לא להתעסק בה), אני ממש שונא כשההפרדה בין הצלילים לא טובה והכל נשמע כמו ערבוביה לא ברורה כזאת, והבאס די חשוב לי.
*אתה בטוח שהPMX יותר איכותיות מהCX300?
*האטימות לא מאוד חשובה לי, אבל בכל זאת, הPMX100 אוטמות בערך ברמה של אוזניות כפתור רגילות? (לא In ear, אלא כפתור)
*איך אני אוהב את הסאונד שלי? אני לא בטוח שאני מבין את המשפט, אני לא בקיא במיוחד במונחי סאונד (סה"כ אני אוהב לשמוע מוזיקה, לא להתעסק בה), אני ממש שונא כשההפרדה בין הצלילים לא טובה והכל נשמע כמו ערבוביה לא ברורה כזאת, והבאס די חשוב לי.
*אתה בטוח שהPMX יותר איכותיות מהCX300?
הPMX הן לא כפתור, הן supra aural. אלה אוזניות שלא נכנסות לאוזן אלא נחות עליה והן גדולות יותר.
ממה שאני שמעתי (שתיהן לקצת זמן), הPX100 היו יותר טובות מהCX300.
אם אתה רוצה להיות מרוצה מהקניה אבל, אל תסמוך עלי. תמצא מישהו או חנות שמוכרת את שתי האוזניות ותנסה.
לגבי איך אתה אוהב את הסאונד - מה דומיננטי, באס\מיד\טרבל, מהירות יותר או פחות, במה. אם אתה רוצה יותר פרטים לך לhead-fi.org
יש שם אנשים שניסו את שתי האוזניות ועוד כמה ויגידו לך מה עדיף. הPMX100 הן PX100 בעיצוב אחר. לדעתי, הן יותר טובות מהCX300, תבדוק אתה מה אתה מעדיף.
לגבי החנות אני לא מכיר אותה. אם אין ביקורת עליה בZAP אז תחשוב אם בא לך להסתכן.
ממה שאני שמעתי (שתיהן לקצת זמן), הPX100 היו יותר טובות מהCX300.
אם אתה רוצה להיות מרוצה מהקניה אבל, אל תסמוך עלי. תמצא מישהו או חנות שמוכרת את שתי האוזניות ותנסה.
לגבי איך אתה אוהב את הסאונד - מה דומיננטי, באס\מיד\טרבל, מהירות יותר או פחות, במה. אם אתה רוצה יותר פרטים לך לhead-fi.org
יש שם אנשים שניסו את שתי האוזניות ועוד כמה ויגידו לך מה עדיף. הPMX100 הן PX100 בעיצוב אחר. לדעתי, הן יותר טובות מהCX300, תבדוק אתה מה אתה מעדיף.
לגבי החנות אני לא מכיר אותה. אם אין ביקורת עליה בZAP אז תחשוב אם בא לך להסתכן.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
-Blaze-:
השאלה לגבי אופי הסאונד היא לגיטימית ובמקום.
אתה יכול להקביל את זה למלצר ששואל אותך: איך אתה אוהב את הסטייק שלך ?
יש כאלה שיגידו מדיום, יש כאלה שאוהבים את זה שרוף ויש כאלה שאוהבים את זה נע בכלל.
אותו דבר בסאונד: זה עניין של טעם, כסף וסגנון !
אתה צריך להבין שאנשים מפרשים סאונד בצורה שונה אחד מהשני, כי סאונד הוא דבר סובייקטיבי ואם זה לא מספיק, אנשים גם מעדיפים סוגי סאונד שונים.
הסאונד של ה PX/PMX 100 הוא שונה מה CX 300, באופי, בסגנון ובעוד הרבה דברים.
ממליץ לך לשמוע ואז להחליט.
השאלה לגבי אופי הסאונד היא לגיטימית ובמקום.
אתה יכול להקביל את זה למלצר ששואל אותך: איך אתה אוהב את הסטייק שלך ?
יש כאלה שיגידו מדיום, יש כאלה שאוהבים את זה שרוף ויש כאלה שאוהבים את זה נע בכלל.
אותו דבר בסאונד: זה עניין של טעם, כסף וסגנון !
אתה צריך להבין שאנשים מפרשים סאונד בצורה שונה אחד מהשני, כי סאונד הוא דבר סובייקטיבי ואם זה לא מספיק, אנשים גם מעדיפים סוגי סאונד שונים.
הסאונד של ה PX/PMX 100 הוא שונה מה CX 300, באופי, בסגנון ובעוד הרבה דברים.
ממליץ לך לשמוע ואז להחליט.