שרשור תגובות: גלקסי S6 Edge - יפה מבחוץ, יפה מבפנים
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
תודה על הסקירה המקיפה
מבחינתי זה בעיקר עושה תאבון לגלקסי נוט 5 אדג'.
אגב, העובדה שפה אפשר לבחור עם איזה צד של השוליים לעבוד היא מצויינת. הנוט אדג' לא רלוונטי למי שרגיל לאחוז את המכשיר ביד שמאל.
אגב, העובדה שפה אפשר לבחור עם איזה צד של השוליים לעבוד היא מצויינת. הנוט אדג' לא רלוונטי למי שרגיל לאחוז את המכשיר ביד שמאל.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46347
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
יופי של כתבה 
מכיוון שהוידאו בכתבה לא כולל Unboxing, הרשתי לעצמי להוסיף כאן סרטון אשר מתאר את התהליך ונעשה על ידי Samsung. בסיום הסרטון יש גם מסוק.
מכיוון שהוידאו בכתבה לא כולל Unboxing, הרשתי לעצמי להוסיף כאן סרטון אשר מתאר את התהליך ונעשה על ידי Samsung. בסיום הסרטון יש גם מסוק.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המכשיר הזה נראה מעולה.
מבדיקה של כדקה לא נוח להחזיק - ואני רואה שגם אישרת זאת, ואף החמרת עם זה שקשה להרים אותו.
התחושה שלי היא שעשו פה מאמצים גדולים לגימיקים, אבל הגימיקים יאלצו אותנו להתנהגויות מיוחדות.
כלומר אם אני רוצה להנות מהEDGE כשהטלפון לא בידיים אז דווקא להניח את הטלפון הפוך ולא ישר כמו שכולנו עושים.
נוסיף על זה דיווחים על מסכים שנשברים בקלות יחסית, ואני בכלל לא רוצה לחשוב על עלות המסך החלופי.
כך או כך, לדעתי היום, אין מקום למכשירים במחירים הללו. כשהם לא מסובסדים. בערך כמו לרכוש מכונית יוקרה ולא משפחתית.
תודה על הביקורת
!
מבדיקה של כדקה לא נוח להחזיק - ואני רואה שגם אישרת זאת, ואף החמרת עם זה שקשה להרים אותו.
התחושה שלי היא שעשו פה מאמצים גדולים לגימיקים, אבל הגימיקים יאלצו אותנו להתנהגויות מיוחדות.
כלומר אם אני רוצה להנות מהEDGE כשהטלפון לא בידיים אז דווקא להניח את הטלפון הפוך ולא ישר כמו שכולנו עושים.
נוסיף על זה דיווחים על מסכים שנשברים בקלות יחסית, ואני בכלל לא רוצה לחשוב על עלות המסך החלופי.
כך או כך, לדעתי היום, אין מקום למכשירים במחירים הללו. כשהם לא מסובסדים. בערך כמו לרכוש מכונית יוקרה ולא משפחתית.
תודה על הביקורת
!
שיחקתי עם שני הדגמים של הגלקסי 6 ביום שהם יצאו בארה"ב.
מאוד התרשמתי מהטלפונים.
האדג יפיפה - אבל ההשתקפויות בו לדעתי פשוט לא קבילות.
על מנת לראות תמונות או טקסט - נדרש לשחק עם זויות הטלפון בגלל ההשתקפות.
אני מחליף מחר LG G3 (שאחרי העדכון ללוליפופ הפך לבלתי נסבל), לגלקסי 6 הרגיל שנראה לי טלפון מעולה.
מאוד התרשמתי מהטלפונים.
האדג יפיפה - אבל ההשתקפויות בו לדעתי פשוט לא קבילות.
על מנת לראות תמונות או טקסט - נדרש לשחק עם זויות הטלפון בגלל ההשתקפות.
אני מחליף מחר LG G3 (שאחרי העדכון ללוליפופ הפך לבלתי נסבל), לגלקסי 6 הרגיל שנראה לי טלפון מעולה.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
בתור אחד שמחזיק GS6 EDGE אני מסכים עם אלי. הוא לא יותר מגימיק, אין בו משהו מיוחד שממש שווה ללכת עליו מאשר על הרגיל. גם אני נתקלתי בתופעה שקשה להרים אותי מהשולחן מרוב שהוא דק, והוא מרגיש חלקלק מאוד. לדעתי הפרשי המחירים מגוחכים, אבל אם מסתכלים על מה שמתחת לעיצוב, הוא המכשיר הכי טוב שהיה לי עד היום.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
לפני כמה ימים יצא עדכון בגוגל פליי לאחת מהאפליקציות של סמסונג ששיפרה את הביצועים של המכשיר (כמעט ואין לאג) ושיפרה את חיי הסוללה שלו.nirfun כתב:@עמית_לגו
הלוואי ואתה צודק. בפועל יצא לי לראות כבר כמה דיווחים ברשת על לאגים במכשיר הזה....
איני יכול לומר שאין לאג במכשיר בכלל, אך אם יש אתה כמעט ולא תרגיש בו.
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מצחיק אותי איך כולכם מדברים על לגים במכשיר של מעל 4000 ואני עם ה lg g2 שלי פשוט טס בלי להסתכל לאחור
גם אני עם ה LG G2 - מכשיר מעולה ללא ספק אני מרוצה ממנו מאוד , במיוחד מהסוללה .user30000z כתב:מצחיק אותי איך כולכם מדברים על לגים במכשיר של מעל 4000 ואני עם ה lg g2 שלי פשוט טס בלי להסתכל לאחור...
לגבי לגים : כשנכנסת שיחה , ה G2 מתחיל לצלצל אבל לוקח 2 עד 3 שניות עד שמופיעה התצוגה ואפשר לענות
זה נשמע אולי זמן קצר מאוד להמתין אבל אותי זה ממש מעצבן .
כנ"ל לגבי כשעוברים ממצב של האזנה כשהמכשיר צמוד לאוזן להאזנה דרך רמקול
שוב - לוקח 3 שניות עד שהתצוגה מופיעה ואפשר להעביר לרמקול .
באמצע שיחה דחופה זה ממש יכול לחרפן
בביקורת שקראתי על ה G2 FLEX ניתקלו גם בתופעות האלה....