@gilad-fzr
·הלינק אחד לפני אחרון הוא לא המוצר שביקשת , שלא תקנה אותו בטעות .
זה מפצל מכניסה אחת לשני מסכים ולא מתאים למה שאתה צריך .
והמלצה שלי , אם אתה לא לחוץ בזמן פשוט תקנה באחד האתרים מחול , זול משמעותית ובסוף מדובר על אותם מוצרים בדיוק .
PEREZ כתב:@gilad-fzr
·הלינק אחד לפני אחרון הוא לא המוצר שביקשת , שלא תקנה אותו בטעות .
זה מפצל מכניסה אחת לשני מסכים ולא מתאים למה שאתה צריך .
והמלצה שלי , אם אתה לא לחוץ בזמן פשוט תקנה באחד האתרים מחול , זול משמעותית ובסוף מדובר על אותם מוצרים בדיוק .
...
אני לא לחוץ בזמן, אזמין את אחד המפצלים מהקישורים המצורפים (חוץ מהלינק הלפני אחרון..בכל מקרה אלך על הזמנה מחו"ל).
יש המלצה לאחד ספציפי מתוך הרשימה הנ"ל? כולם מאוד זולים (דרך איביי כמובן), כך שהמחיר איננו פונקציה.
·נהדר. איך ייתכן שבאיביי המוצרים כה זולים ובארץ כה יקרים (הבדלים של מעל 120 שקלים. לא הבדלים מזעריים) ?
...
·
כי מוכרים בארץ צריכים לשלם מכס? ומע"מ? כי בדרך למוכר יש יבואן? כי המוכר צריך להחזיק חנות ולשלם ארנונה/חשמל/מים? כי צריך להחזיק מלאי?
כל זה עולה כסף. והרבה.
@ZiggyMan
ולמוכרים בחו"ל אין מיסים, מע"מ מקומי שלהם, אחזקת מלאי, חנות וכו'?
למה אתה לא מתייחס לכך שהעסקים בישראל ברובם חזירים?
כשעסק מבסס את מרווח הרווחים שלו במאות אחוזים, בסוף מי שנפגע זה הקונה שצריך לממן את החזירות של העסק.
השוק שלנו יחסית קטן ואף אחד לא סופר אותנו, ולכן בסופו של דבר, המחירים מופקעים מעבר לכל פרופורציה.
זה מתחיל בדברים קטנים כגון, הנעלה וביגוד ומתגלגל לעולם הרכב וכו'.
לא ששלושים שקל זה הרבה כסף אבל מה רע בפיתרון ב10 שקלים? מישהו ניסה? אני גם צריך אחד והיות ואני אשתמש בחיבור המשני לעיתים רחוקות לא אכפת לי ללחוץ על כפתור...
offerbk1 כתב:לא ששלושים שקל זה הרבה כסף אבל מה רע בפיתרון ב10 שקלים? מישהו ניסה? אני גם צריך אחד והיות ואני אשתמש בחיבור המשני לעיתים רחוקות לא אכפת לי ללחוץ על כפתור...
·המפצל הזה הוא עם גרסת hdmi ישנה , רק 1.3 ולכן כנראה הוא זול .
פשוט תעשה חיפוש למפצל שתומך ב-1.4a כדי שתהיה לו תמיכה ב3d ואם אני לא טועה גם קצב העברת הנתונים יותר גבוה בו .
לא להתפשר על פחות ! זה שכתוב 1080p זה לא מספיק ! אם לא כתובה הגרסא פשוט תעבור הלאה .
והשלט ממש לא צריך להשפיע על ההחלטה , אני לא משתמש בו .
@PEREZ
·
זה עולה עשרה שקלים וההם 100 אז לא שווה את ההשקעה.
האמת שאני שואל את עצמי אבל אם זה מוריד את איכות התמונה כי אם כן אז בשביל מה השקענו בטלויזיה ודארבי...
55LW651Y. אצטרך לחפש נתונים...