אביזרים שונים עבור מייזו Meizu MX4
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
חשבתי לקנות את הטלפון ובסוף התחרטתי. בין לבין הזמנתי כמה אביזרים מעלי אקספרס, שאשמח לתת אותם במחיר העלות שלהם.
כיסוי איכותי בצבע שחור - Hight Quality Cell Phone Case For Meizu mx4 New Leather Case Cover For Meizu MX 4 Stand Case Flip Case For meizu mx4
מגן מסך מזכוכית - new arrival 2014 Tank original MZ536A 0.26mm 2.5d premium tempered glass screen protector film for meizu mx4 phone 5.36" JDI
כל אחד מהנ"ל ב-30 ש"ח (שניהם יחד ב-60 ש"ח).
בנוסף אמורים להגיע אלי גם כיסוי סיליקון ומגני מסך פשוטים (עדיין לא הגיעו, הם הוזמנו יחד, אז כנראה יגיעו אלי בימים הקרובים) - אני רוצה בעדם 10 ש"ח (לכולם ביחד).
תשאירו לי הודעה פרטית עם טלפון ואחזור אליכם.
ניר
כיסוי איכותי בצבע שחור - Hight Quality Cell Phone Case For Meizu mx4 New Leather Case Cover For Meizu MX 4 Stand Case Flip Case For meizu mx4
מגן מסך מזכוכית - new arrival 2014 Tank original MZ536A 0.26mm 2.5d premium tempered glass screen protector film for meizu mx4 phone 5.36" JDI
כל אחד מהנ"ל ב-30 ש"ח (שניהם יחד ב-60 ש"ח).
בנוסף אמורים להגיע אלי גם כיסוי סיליקון ומגני מסך פשוטים (עדיין לא הגיעו, הם הוזמנו יחד, אז כנראה יגיעו אלי בימים הקרובים) - אני רוצה בעדם 10 ש"ח (לכולם ביחד).
תשאירו לי הודעה פרטית עם טלפון ואחזור אליכם.
ניר
- DavidPolak
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@nirzon
·אם זה עדיין רלוונטי אשמח לקנות את כיסוי הסיליקון ומגני המסך הפשוטים
·אם זה עדיין רלוונטי אשמח לקנות את כיסוי הסיליקון ומגני המסך הפשוטים
- DavidPolak
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
@nirzon
·כבר ניסיתי מקודם אבל מסתבר ש"משתמשים חדשים אינם יכולים לשלוח הודעות פרטיות", בכל מקרה אני אשמח אם תיצור איתי קשר אפילו דרך הפייסבוק david polak עם התמונה שיש לי כאן
·כבר ניסיתי מקודם אבל מסתבר ש"משתמשים חדשים אינם יכולים לשלוח הודעות פרטיות", בכל מקרה אני אשמח אם תיצור איתי קשר אפילו דרך הפייסבוק david polak עם התמונה שיש לי כאן
- LarisaMorozov-Markov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- SashaRozenman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
@nirzon
·היי ניר